• אזהרה: פורום זה מיועד להחלפת דעות בין משקיעים חובבים בנושאים תאורטיים בלבד. חל איסור מוחלט על מתן ייעוץ השקעות פרטי. אין לראות בדיונים בפורום בבחינת יעוץ השקעות או תחליף לייעוץ פיננסי מקצועי המותאם אישית וספציפית למשקיע תוך התחשבות בנתוניו, צרכיו המיוחדים והאחרים, מצבו הכספי, נסיבותיו ומטרותיו. אין להסתמך או לפעול על פי הנאמר בפורום ללא קבלת יעוץ מקצועי אישי מבעל הרישיון המתאים, וכל הנוהג אחרת עושה זאת על אחריותו בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחבר/ת ההודעה בלבד.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

השקעה עבור ילד בעל אזרחות אמריקאית

tzvikaz

משתמש רשום
דירוג
0
היי,
אני מעונין לפתוח תיק השקעות ארוך טווח (20 שנה לפחות) עבור ילדי שהוא בעל אזרחות אמריקאית.
מה היא לדעתכם הדרך הפשוטה והנוחה להשקעה זאת תוך המנעות ממיסים מיותרים ועמלות נמוכות.
תרחיש אפשרי - עוד 20 שנה הוא מחליט להגר לארצות הברית ורוצה למשוך את הכסף שם ולקנות בית נניח.

תודה מראש.

אתה אזרח אמריקאי?

אני לא. אמא שלהם כן.

כנראה שלפתוח חשבון נפרד על שם האם שאתה לא מעורב בו ולהשקיע שם. בעתיד, להעביר להם את הכסף/ניירות

אתה אזרח אמריקאי?
יותר חשוב מזה.
הילדים אמריקאיים (או שיש להם זכאות מכוח חוק הסבא)?

עריכה:
בעצם הגירה לארה"ב עם האמא כל עוד הם קטינים יקנה להם אזרחות

יותר חשוב מזה.
הילדים אמריקאיים (או שיש להם זכאות מכוח חוק הסבא)?

עריכה:
בעצם הגירה לארה"ב עם האמא כל עוד הם קטינים יקנה להם אזרחות
כתב שכן בשאלה הפותחת:
אני מעונין לפתוח תיק השקעות ארוך טווח (20 שנה לפחות) עבור ילדי שהוא בעל אזרחות אמריקאית.

אולי אני בעצם שואל מבין 2 אפשרויות כאלו:
1. קרן נאמנות מחקה S&P דרך בית השקעות ישראלי. לדוגמא הקרן הזו: 5122627 - חשבון על שמי
2. ETF אמריקאי כדוגמת VOO דרך חשבון ב charles schwab - חשבון קטין על שם הילד

אולי אני בעצם שואל מבין 2 אפשרויות כאלו:
1. קרן נאמנות מחקה S&P דרך בית השקעות ישראלי. לדוגמא הקרן הזו: 5122627 - חשבון על שמי
2. ETF אמריקאי כדוגמת VOO דרך חשבון ב charles schwab - חשבון קטין על שם הילד
אם סגור בדוק שהכסף הזה הולך לילדים + בדוק שעוברים לארה"ב, אז 2.
אחרת 1, ולעזור להם לפי הצורך.

רק לקחת בחשבון שעד המעבר לארה"ב, שרווחים בחשבון של קטין ממוסים בדוח השנתי הישראלי של ההורים.
וגם צריך לבדוק כל שנה אם הגיעו לסף דיווח בארה"ב.

אם סגור בדוק שהכסף הזה הולך לילדים + בדוק שעוברים לארה"ב, אז 2.
אחרת 1, ולעזור להם לפי הצורך.

רק לקחת בחשבון שעד המעבר לארה"ב, שרווחים בחשבון של קטין ממוסים בדוח השנתי הישראלי של ההורים.
וגם צריך לבדוק כל שנה אם הגיעו לסף דיווח בארה"ב.

אני לא באמת יודע מה יחליט כשהוא יהיה בוגר. רוצה לתת לו את המקפצה הכי טובה כאשר יחליט לכאן אול לכאן.
מה הכוונה לסף דיווח כל שנה? אם לא מבצעים שום מכירה אז גם יש מס? אני מבין שכאשר יפדה בעוד עשרות שנים אבל צריכים תיאומים וכו גם לפני?

היי,
מה היא לדעתכם הדרך הפשוטה והנוחה להשקעה זאת תוך המנעות ממיסים מיותרים ועמלות נמוכות.
תרחיש אפשרי - עוד 20 שנה הוא מחליט להגר לארצות הברית ורוצה למשוך את הכסף שם ולקנות בית נניח.

תודה מראש.
מה שאני עשיתי זה פתחתי חשבון UTMA -UGMA בברוקר אמריקאי. חשבון כזה עובר לרשות הקטין בגיל ,18-21 תלוי במדינה, עד אז אתה מנהל אותו, אבל מותר להוציא ממנו כסף רק עבור צרכי הקטין. התשואות בחשבון עד 2200 דולר פטורות ממסים , ולאחר מכן ממוסות לפי מדרגת המס של ההורה. ניתן להכניס לחשבון עד 17000 דולר בשנה. אזהרה אם אתם לא תושבי ארה"ב יתכן ויהיה לכם קשה לפתוח חשבון כזה כי הוא מוצמד לתושבות במדינה. מצד שני גם סבא סבתא דודים או חברים יכולים לפתוח חשבון כזה.

אני לא באמת יודע מה יחליט כשהוא יהיה בוגר. רוצה לתת לו את המקפצה הכי טובה כאשר יחליט לכאן אול לכאן.
המקפצה לא תלויה בסוג החשבון, אלא במהות, בזה שהחלטת לעזור לו.
בלי הודאות, הייתי חוסך אצלך ולעזור לפי הצורך.

מה הכוונה לסף דיווח כל שנה?
מעל $1,100 בשנה והוא כבר צריך להגיש דוח לאמריקאיים, או שתצרפו את ההכנסה לדוח של האמא.

אם לא מבצעים שום מכירה אז גם יש מס?
כן, כי בתור אמריקאי, הקרנות שתשקיעו בהן מחלקות דיבידנדים.
שוב, אם זה פחות מ1100 אין מס ואין דיווח (בארה"ב, בישראל מצרפים להכנסה של ההורים מהשקל הראשון).

ניתן להכניס לחשבון עד 17000 דולר בשנה
אין תקרה כזו. האמא יכולה להביא לו עד 17,000 לפני שיחול עליה מס מתנות, אבל יכולה לשים שם כמה שרוצה, האבא יכול להביא לו כמה שרוצה (מעל 100,000 לשנה יש טופס שצריך להגיש על שם הילד לIRS).
קרובי משפחה אחרים יכולים גם לשים.

אין תקרה כזו. האמא יכולה להביא לו עד 17,000 לפני שיחול עליה מס מתנות, אבל יכולה לשים שם כמה שרוצה, האבא יכול להביא לו כמה שרוצה (מעל 100,000 לשנה יש טופס שצריך להגיש על שם הילד לIRS).
קרובי משפחה אחרים יכולים גם לשים.
כמובן הסף הוא 17,000$ נקי ממס מתנות, פר אזרח אמריקאי. אם משהו רוצה לשלם מס מתנות שנושא מס של 18-40% אז אפשר גם מיליארד.

כן, כי בתור אמריקאי, הקרנות שתשקיעו בהן מחלקות דיבידנדים.
שוב, אם זה פחות מ1100 אין מס ואין דיווח (בארה"ב, בישראל מצרפים להכנסה של ההורים מהשקל הראשון).
ב-UTMA הסף (לתשלום מסים לא לדיווח) הוא 2200$ , 1100$ בגלל מהות החשבון ו-1100$ בהנחה ומדרגת המס של הילד היא אפס. זה נכון גם להכנסות מדיבידנדים.

ב-UTMA הסף (לתשלום מסים לא לדיווח) הוא 2200$ , 1100$ בגלל מהות החשבון ו-1100$ בהנחה ומדרגת המס של הילד היא אפס. זה נכון גם להכנסות מדיבידנדים.
נכון, רציתי להדגיש מתי צריך להתעניין בחובת הגשה

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
N מכירת דירה להשכרה עבור השקעה לטווח קצר שוק ההון 10
H השקעה לטווח רחוק עבור הילדים שוק ההון 4
ר שימוש בברוקר בחו״ל עבור השקעה במט״ח והמרות מט״ח בזול - האם ממוסה? מיסים 1
S פקדון/השקעה סולידי עבור זוג מבוגר לפני גמלאות שוק ההון 1
F אפיקי השקעה נוספים עבור חיסכון לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
י תיק השקעות משולב חיסכון\השקעה עבור הילדים - ניהול שוק ההון 14
S חוות דעת על תמהיל השקעה עבור הכנסה שוטפת ויציבה + פיזור סיכונים שוק ההון 3
T כיווני השקעה עבור פנסיונרים שוק ההון 10
V מכירת נדל"ן עבור השקעה בשוק ההון? שוק ההון 98
S אשמח למידע כיצד מנתחים שוק עבור כדאיות השקעה התפתחות אישית 7
L אופטימיזצית דמי ניהול עבור השקעה לחייל שוק ההון 2
C השקעה עבור זוג לקראת פנסיה שוק ההון 17
I התייעצות פרוצדורלית - השקעה עבור ההורים שוק ההון 14
A השקעה עבור בן משפחה שוק ההון 21
איתמר חסון השקעה באמצעות בית השקעות עבור ישראלים בעלי אזרחות אמריקאית שוק ההון 17
ד אפשרויות השקעה עבור תושב חוץ שוק ההון 14
עידן200 הסבר לגבי תיאומי מס ודוח מס עבור מספר חשבונות השקעה שוק ההון 21
שלמה פ השקעה לטווח ארוך עבור הילדים שוק ההון 26
S קופת גמל להשקעה עוקב סנופי VS השקעה בסנופי בחשבון מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
G חוות דעת על תכנית השקעה ל25 שנים שוק ההון 26
G השקעה דרך בורסת ישראל או בורסת ארה"ב? מה הדרך הנכונה להשלים את תיק המניות שלי? שוק ההון 0
G השקעה בETF ממוקד אוסטרליה שוק ההון 4
א השקעה בש"ח ב IB במסלול דמוי קרן כספית שוק ההון 3
G השקעה בשוק הישראלי שוק ההון 0
A השקעה בשקלים ב-IB שוק ההון 2
B השקעה של סכום מזומן לטווח קצר (1-3 חודשים) ב- US Treasury bills שוק ההון 5
P דירה ראשונה | מגורים או השקעה | פוקוס בחיפוש נדל"ן 11
M השקעה בקרן מחקה מדד בטווח זמן בינוני שוק ההון 7
M משיכת מט״ח מ-IB לצורך השקעה בנדל״ן בחו״ל צרכנות פיננסית 4
D דירת עמידר- ירושה - השקעה - סכסוך משפחתי נדל"ן 117
ה השקעה בישראל - הזדמנות? שוק ההון 5
ב האם מעבר בין מסלולי השקעה בקרן הפנסיה מצריך חיתום רפואי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
חתול לילה השקעה כשאין מס על דיבידנדים שוק ההון 3
Y איפה להשקיע או איך לפצל השקעה של תיק גדול שוק ההון 15
T בחירת דרך השקעה מתאימה לשנה בלי משכורת שוק ההון 7
מ השקעה בביטוח חיים של מישהו אחר השקעות אלטרנטיביות 16
O השקעה בארץ, בחול, או בכלל לא? נדל"ן 4
J סגירת מסלול משכנתא אל מול השקעה בפקדון נדל"ן 9
D השקעה בבורסה למול דירה להשקעה שוק ההון 46
ש השקעה בקרן נדלן הולנדית במטבע אירו נדל"ן 16
R השקעה ראשונה בחול נדל"ן 14
K השקעה בטווח קצר - פיקדון בבנק? שוק ההון 10
K השקעה רק בNasdaq100 = רעיון רע ¿ שוק ההון 60
S השקעה אופטימילית לטווח קצר בקרנות סל אג"חיות שוק ההון 7