c881
משתמש בכיר
- דירוג
- 12,411
בוקר אור.
מבקש סליחה מראש, אם פספסתי שרשור שעסק בנידון...
אבל ראיתי כמה שרשורים במהלך השנים שדיברו על "השקעה חוזרת של דיבידנדים" - לדוגמה https://www.hasolidit.com/kehila/threads/השקעה-חוזרת-של-דיבידנדים.29297/
ולתומי חשבתי שאוכל לרכז מספר נקודות.
א. מי שלא רוצה להתעסק יכול תמיד לרכוש קרן "צוברת".
ב. בתי השקעות בחו"ל נותנים לבצע תוכניות DRIP - Dividend ReInvestment Program - תתחילו לראות שברי מניות ותעודות על שמכם.
ג. תוכנית של REACURRING INVESTMENT ב - IB. לגבי ג' מה שנחמד שגם אין עמלת המרה למטבע. מאפשר לשים את תוכנית הרכישה שלכם על "טייס אוטומטי"
למען הדוגמה - רוצה להגדיל את התיק אחת לרבעון? תעביר כל חודש את הסכום שהחלטת לחסוך ופעם ברבעון זה יבצע את הרכישה.
רוצה להיות "יותר" מדוייק בעקיבה? שהרכישה תהיה אחת לחודש...
העלות היא עמלת רכישה, אז כדאי שיצא מעל המינימום.
נ.ב.
בתור ישראלי ב - IB ישראל - כן הצלחתי להרשם למסחר ב-שברי מניות.
מבקש סליחה מראש, אם פספסתי שרשור שעסק בנידון...
היי כולם,
לאחרונה גיליתי שבאינטראקטיב ברוקרס ניתן לעשות recurring investments.
אני פשוט רוצה לעשות dollar cost average על המדד וזו הייתה נראית לי אופציה מגניבה כי נמאס לי לסחור במניות בודדות, רוצה שקט נפשי.
אממה, בשביל לעשות את זה צריך לאפשר מסחר בשברי מניות.
לאחר ששברתי את הראש למה אני לא מצליח לאפשר את האפשרות הזו באינטראקטיב גיליתי שאין אפשרות לפתוח את האופציה הזאת לתושבי ישראל (יאיי).
אז השאלה שלי היא, האם בשביל לעשות dollar cost average על המדד אני חייב לצאת לפלטפורמה ישראלית? בהנחה שאני לא רוצה לעשות זאת באופן ידני כל חודש...
פתרונות אחרים לסיטואציה?
תודה מראש
Cheers
לאחרונה גיליתי שבאינטראקטיב ברוקרס ניתן לעשות recurring investments.
אני פשוט רוצה לעשות dollar cost average על המדד וזו הייתה נראית לי אופציה מגניבה כי נמאס לי לסחור במניות בודדות, רוצה שקט נפשי.
אממה, בשביל לעשות את זה צריך לאפשר מסחר בשברי מניות.
לאחר ששברתי את הראש למה אני לא מצליח לאפשר את האפשרות הזו באינטראקטיב גיליתי שאין אפשרות לפתוח את האופציה הזאת לתושבי ישראל (יאיי).
אז השאלה שלי היא, האם בשביל לעשות dollar cost average על המדד אני חייב לצאת לפלטפורמה ישראלית? בהנחה שאני לא רוצה לעשות זאת באופן ידני כל חודש...
פתרונות אחרים לסיטואציה?
תודה מראש
Cheers
אבל ראיתי כמה שרשורים במהלך השנים שדיברו על "השקעה חוזרת של דיבידנדים" - לדוגמה https://www.hasolidit.com/kehila/threads/השקעה-חוזרת-של-דיבידנדים.29297/
ולתומי חשבתי שאוכל לרכז מספר נקודות.
א. מי שלא רוצה להתעסק יכול תמיד לרכוש קרן "צוברת".
ב. בתי השקעות בחו"ל נותנים לבצע תוכניות DRIP - Dividend ReInvestment Program - תתחילו לראות שברי מניות ותעודות על שמכם.
ג. תוכנית של REACURRING INVESTMENT ב - IB. לגבי ג' מה שנחמד שגם אין עמלת המרה למטבע. מאפשר לשים את תוכנית הרכישה שלכם על "טייס אוטומטי"
למען הדוגמה - רוצה להגדיל את התיק אחת לרבעון? תעביר כל חודש את הסכום שהחלטת לחסוך ופעם ברבעון זה יבצע את הרכישה.
רוצה להיות "יותר" מדוייק בעקיבה? שהרכישה תהיה אחת לחודש...
העלות היא עמלת רכישה, אז כדאי שיצא מעל המינימום.
נ.ב.
בתור ישראלי ב - IB ישראל - כן הצלחתי להרשם למסחר ב-שברי מניות.
נערך לאחרונה ב: