ב בתיה בלק משתמש רשום הצטרף ב 6/12/20 הודעות 6 דירוג 0 16/12/20 #1 שלום כשהייתי בגיל של הבת שלי הבנקים נתנו בערך 5% ריבית על חסכונות... מה מומלץ לגיל הזה לחסכון חודשי קטן (מאות בודדות)? אין כרגע סכום בסיס - רק חסכון מעכשיו והלאה. כדי לסבך את העניינים, היא אמריקאית...נשמח לרעיונות ולכיווני חשיבה. תודה!
שלום כשהייתי בגיל של הבת שלי הבנקים נתנו בערך 5% ריבית על חסכונות... מה מומלץ לגיל הזה לחסכון חודשי קטן (מאות בודדות)? אין כרגע סכום בסיס - רק חסכון מעכשיו והלאה. כדי לסבך את העניינים, היא אמריקאית...נשמח לרעיונות ולכיווני חשיבה. תודה!
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,043 דירוג 22,503 16/12/20 #2 נכתב ע"י בתיה בלק: כשהייתי בגיל של הבת שלי הבנקים נתנו בערך 5% ריבית על חסכונות... לחץ כדי להרחיב... הזמנים השתנו, היום זה 0.3% נכתב ע"י בתיה בלק: מה מומלץ לגיל הזה לחסכון חודשי קטן (מאות בודדות)? לחץ כדי להרחיב... להשאיר בעו"ש.
נכתב ע"י בתיה בלק: כשהייתי בגיל של הבת שלי הבנקים נתנו בערך 5% ריבית על חסכונות... לחץ כדי להרחיב... הזמנים השתנו, היום זה 0.3% נכתב ע"י בתיה בלק: מה מומלץ לגיל הזה לחסכון חודשי קטן (מאות בודדות)? לחץ כדי להרחיב... להשאיר בעו"ש.