Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
מסתבר שזה כרטיס בנקאי אז אני לא יכול לבקש באתר האשראי, זה דרך הבנק. זה גורר השלכות כלשהן העלייה במסגרת?
ומה ההשלכות לאי עמידה במסגרת?
זה גם מוזר כדי פניתי לבקנאי מהבנק שאמר לי שזה לא קשור אליהם המסגרת שזה דרך חברת האשראי אבל כשאני נכנס לאתר חברת האשראי להגדלת מסגרת רשום שצריך לפנות לבנקאי בבנק.
מסתבר שזה כרטיס בנקאי אז אני לא יכול לבקש באתר האשראי, זה דרך הבנק. זה גורר השלכות כלשהן העלייה במסגרת?
ומה ההשלכות לאי עמידה במסגרת?
זה גם מוזר כדי פניתי לבקנאי מהבנק שאמר לי שזה לא קשור אליהם המסגרת שזה דרך חברת האשראי אבל כשאני נכנס לאתר חברת האשראי להגדלת מסגרת רשום שצריך לפנות לבנקאי בבנק.
נו, אז מה הבעיה?
תגיש בקשה לכרטיס חוץ בנקאי ללא עמלות [למשל מקס, יש דיון בנושא כרטיסי אשראי]
כנראה שתקבל 7-20K מסגרת אשראי.
לאחר שתקבל את הכרטיס תעביר אליו את כל הוראות הקבע ותעיף לכל הרוחות והשדים את הכרטיס הבנקאי.
נו, אז מה הבעיה?
תגיש בקשה לכרטיס חוץ בנקאי ללא עמלות [למשל מקס, יש דיון בנושא כרטיסי אשראי]
כנראה שתקבל 7-20K מסגרת אשראי.
לאחר שתקבל את הכרטיס תעביר אליו את כל הוראות הקבע ותעיף לכל הרוחות והשדים את הכרטיס הבנקאי.
זהו שאני סטודנט בלי הכנסה קבועה חוץ מתיק השקעות שאני מושך ממנו כסף מדי פעם כדי לכסות הוצאות, הגשתי בעבר בקשה לכרטיס אשראי חוץ בנקאי והבנקאי התקשר אליי, אמר לי שהוא מבטל אותו כי אין לי הכנסה קבועה והעמלות יקרעו אותי וכו וכו ובמקום זה הזמין לי את הקמפוסכראט הזה שזה כרטיס אשראי לסטודנטים שמסתבר שהוא בנקאי של בנק הפועלים למרות שהוא שייך לישראכרט.
ניסיתי גם להגדיל את המסגרת מ5400 ל6800 אבל הבנקאי התקשר ואמר שבגלל שאין לי הכנסה אז הם לא מאשרים למרות שאמרתי להם שהם יכולים להסתכל בחשבון שאף פעם לא נכנסתי למינוסים ואני מכניס כסף באופן קבוע לחשבון מהתיק השקעות ובחיים אפילו לא התקרבתי למסגרת בעבר, זה רק על הנייר בגלל העסקת תשלומים עובר את המסגרת.
בשורה התחתונה, חריגה מהמסגרת של כרטיס בנקאי אין לה באמת השלכות? כי אני חופשי מעביר את הכרטיס כרגע למרות החריגה ועסקאות עוברות
אין כזה מושג חריגה ממסגרת האשראי בהקשר של כרטיס אשראי. המסגרת היא בסך הכל הסכום שחברת האשראי מתחייבת כלפיך לאשר. כאשר מיצית את המסגרת חברת האשראי יכולה לאשר או לא לאשר עסקאות, לפי שיקול דעתה. אין לכך שום השלכה עליך או על דירוג האשראי שלך.
הגשתי בעבר בקשה לכרטיס אשראי חוץ בנקאי והבנקאי התקשר אליי, אמר לי שהוא מבטל אותו כי אין לי הכנסה קבועה והעמלות יקרעו אותי וכו וכו ובמקום זה הזמין לי את הקמפוסכראט הזה שזה כרטיס אשראי לסטודנטים שמסתבר שהוא בנקאי של בנק הפועלים למרות שהוא שייך לישראכרט.
אין כזה מושג חריגה ממסגרת האשראי בהקשר של כרטיס אשראי. המסגרת היא בסך הכל הסכום שחברת האשראי מתחייבת כלפיך לאשר. כאשר מיצית את המסגרת חברת האשראי יכולה לאשר או לא לאשר עסקאות, לפי שיקול דעתה. אין לכך שום השלכה עליך או על דירוג האשראי שלך.
אז אין לי מה לעבור לאשראי חוץ בנקאי, כל עוד היתרה שיש לי בעו"ש יותר גדולה מהסה"כ חיובים בכרטיסי אשראי, החריגה מהמסגרת זה סתם על הנייר?
מאמין גם שהם מאשרים לי עסקאות למרות החריגה כי יש לי יתרה
אין קשר בין כרטיס בנקאי או חוץ בנקאי לנושא המסגרת. לכרטיס חוץ בנקאי יש לדעתי יתרונות רבים על כרטיס בנקאי, אבל אם מתאים לך לעבוד עם כרטיס בנקאי אז תשתמש בו.
אין קשר בין כרטיס בנקאי או חוץ בנקאי לנושא המסגרת. לכרטיס חוץ בנקאי יש לדעתי יתרונות רבים על כרטיס בנקאי, אבל אם מתאים לך לעבוד עם כרטיס בנקאי אז תשתמש בו.
כן. כבר עניתי מספר פעמים בשרשור שזה חסר משמעות כל עוד החיובים החודשיים ייפרעו בצורה תקינה.