• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

השפעות של חריגה מהמסגרת אשראי

Ahron67

משתמש רשום
דירוג
0
עשיתי עסקה בתשלומים שהובילה לחריגה מהמסגרת אשראי של ישראכרט, בבנק עצמו אני בפלוס אבל מה ההשלכות של חריגה ממסגרת אשראי?

מבקשים באתר כרטיס האשראי העלאת מסגרת האשראי.
בדרך כלל יעלו ב 10-15% בלי לשאול שאלות.

מבקשים באתר כרטיס האשראי העלאת מסגרת האשראי.
בדרך כלל יעלו ב 10-15% בלי לשאול שאלות.
מסתבר שזה כרטיס בנקאי אז אני לא יכול לבקש באתר האשראי, זה דרך הבנק. זה גורר השלכות כלשהן העלייה במסגרת?
ומה ההשלכות לאי עמידה במסגרת?
זה גם מוזר כדי פניתי לבקנאי מהבנק שאמר לי שזה לא קשור אליהם המסגרת שזה דרך חברת האשראי אבל כשאני נכנס לאתר חברת האשראי להגדלת מסגרת רשום שצריך לפנות לבנקאי בבנק.

נערך לאחרונה ב:
אין השלכות מלבד זה שלא תוכל לבצע עוד עסקאות עד לחיוב החודשי

מסתבר שזה כרטיס בנקאי אז אני לא יכול לבקש באתר האשראי, זה דרך הבנק. זה גורר השלכות כלשהן העלייה במסגרת?
ומה ההשלכות לאי עמידה במסגרת?
זה גם מוזר כדי פניתי לבקנאי מהבנק שאמר לי שזה לא קשור אליהם המסגרת שזה דרך חברת האשראי אבל כשאני נכנס לאתר חברת האשראי להגדלת מסגרת רשום שצריך לפנות לבנקאי בבנק.
נו, אז מה הבעיה?
תגיש בקשה לכרטיס חוץ בנקאי ללא עמלות [למשל מקס, יש דיון בנושא כרטיסי אשראי]
כנראה שתקבל 7-20K מסגרת אשראי.
לאחר שתקבל את הכרטיס תעביר אליו את כל הוראות הקבע ותעיף לכל הרוחות והשדים את הכרטיס הבנקאי.

אין השלכות מלבד זה שלא תוכל לבצע עוד עסקאות עד לחיוב החודשי
כרגע אני בחריגה מהמסגרת של 1000+ ועדיין לא מבטלים לי שום עסקה
נו, אז מה הבעיה?
תגיש בקשה לכרטיס חוץ בנקאי ללא עמלות [למשל מקס, יש דיון בנושא כרטיסי אשראי]
כנראה שתקבל 7-20K מסגרת אשראי.
לאחר שתקבל את הכרטיס תעביר אליו את כל הוראות הקבע ותעיף לכל הרוחות והשדים את הכרטיס הבנקאי.
זהו שאני סטודנט בלי הכנסה קבועה חוץ מתיק השקעות שאני מושך ממנו כסף מדי פעם כדי לכסות הוצאות, הגשתי בעבר בקשה לכרטיס אשראי חוץ בנקאי והבנקאי התקשר אליי, אמר לי שהוא מבטל אותו כי אין לי הכנסה קבועה והעמלות יקרעו אותי וכו וכו ובמקום זה הזמין לי את הקמפוסכראט הזה שזה כרטיס אשראי לסטודנטים שמסתבר שהוא בנקאי של בנק הפועלים למרות שהוא שייך לישראכרט.
ניסיתי גם להגדיל את המסגרת מ5400 ל6800 אבל הבנקאי התקשר ואמר שבגלל שאין לי הכנסה אז הם לא מאשרים למרות שאמרתי להם שהם יכולים להסתכל בחשבון שאף פעם לא נכנסתי למינוסים ואני מכניס כסף באופן קבוע לחשבון מהתיק השקעות ובחיים אפילו לא התקרבתי למסגרת בעבר, זה רק על הנייר בגלל העסקת תשלומים עובר את המסגרת.
בשורה התחתונה, חריגה מהמסגרת של כרטיס בנקאי אין לה באמת השלכות? כי אני חופשי מעביר את הכרטיס כרגע למרות החריגה ועסקאות עוברות

בשורה התחתונה, חריגה מהמסגרת של כרטיס בנקאי אין לה באמת השלכות? כי אני חופשי מעביר את הכרטיס כרגע למרות החריגה ועסקאות עוברות
אין כזה מושג חריגה ממסגרת האשראי בהקשר של כרטיס אשראי. המסגרת היא בסך הכל הסכום שחברת האשראי מתחייבת כלפיך לאשר. כאשר מיצית את המסגרת חברת האשראי יכולה לאשר או לא לאשר עסקאות, לפי שיקול דעתה. אין לכך שום השלכה עליך או על דירוג האשראי שלך.

הגשתי בעבר בקשה לכרטיס אשראי חוץ בנקאי והבנקאי התקשר אליי, אמר לי שהוא מבטל אותו כי אין לי הכנסה קבועה והעמלות יקרעו אותי וכו וכו ובמקום זה הזמין לי את הקמפוסכראט הזה שזה כרטיס אשראי לסטודנטים שמסתבר שהוא בנקאי של בנק הפועלים למרות שהוא שייך לישראכרט.
הבנקאי חצוף.

הבנקאי יכול בתאוריה לא לאשר את הוראת הקבע לחוץ בנקאי.
אני לא חושב שזה חוקי.
הבנק יוכל לדחות את התשלום ביום החיוב אם היתרה קטנה מהחיוב ואין אשראי בנקאי.

אני לא חושב שזה חוקי.
אולי, אני לא יודע מה הסמכות של בנקאי בעניין.

אני לא חושב שזה חוקי.
אין כזה מושג חריגה ממסגרת האשראי בהקשר של כרטיס אשראי. המסגרת היא בסך הכל הסכום שחברת האשראי מתחייבת כלפיך לאשר. כאשר מיצית את המסגרת חברת האשראי יכולה לאשר או לא לאשר עסקאות, לפי שיקול דעתה. אין לכך שום השלכה עליך או על דירוג האשראי שלך.
אז אין לי מה לעבור לאשראי חוץ בנקאי, כל עוד היתרה שיש לי בעו"ש יותר גדולה מהסה"כ חיובים בכרטיסי אשראי, החריגה מהמסגרת זה סתם על הנייר?
מאמין גם שהם מאשרים לי עסקאות למרות החריגה כי יש לי יתרה

אז אין לי מה לעבור לאשראי חוץ בנקאי, כל עוד היתרה שיש לי בעו"ש יותר גדולה מהסה"כ חיובים בכרטיסי אשראי,
אין קשר בין כרטיס בנקאי או חוץ בנקאי לנושא המסגרת. לכרטיס חוץ בנקאי יש לדעתי יתרונות רבים על כרטיס בנקאי, אבל אם מתאים לך לעבוד עם כרטיס בנקאי אז תשתמש בו.
החריגה מהמסגרת זה סתם על הנייר?
כן. כבר עניתי מספר פעמים בשרשור שזה חסר משמעות כל עוד החיובים החודשיים ייפרעו בצורה תקינה.

אין קשר בין כרטיס בנקאי או חוץ בנקאי לנושא המסגרת. לכרטיס חוץ בנקאי יש לדעתי יתרונות רבים על כרטיס בנקאי, אבל אם מתאים לך לעבוד עם כרטיס בנקאי אז תשתמש בו.

כן. כבר עניתי מספר פעמים בשרשור שזה חסר משמעות כל עוד החיובים החודשיים ייפרעו בצורה תקינה.
אוקיי תודה רבה לך, כנראה שהשיחה עם הבנקאי להעלאת מסגרת הייתה בזבוז אנרגיה מיותר, גם לא מובן למה התעקש לא להגדיל אם זה כזה חסר משמעות

מיותר, גם לא מובן למה התעקש לא להגדיל אם זה כזה חסר משמעות
לא אמרתי שלהגדלת מסגרת אין משמעות, אמרתי שלחריגה מהמסגרת אין משמעות, כל עוד העסקה מאושרת. יכולים גם לא לאשר חריגה ולדחות לך עסקאות.

לא אמרתי שלהגדלת מסגרת אין משמעות, אמרתי שלחריגה מהמסגרת אין משמעות, כל עוד העסקה מאושרת. יכולים גם לא לאשר חריגה ולדחות לך עסקאות.
יעני אם אני מעביר כרטיס בבית עסק/ מזמין משהו באינטרנט אז הכרטיס לא עובר?

לא מובן למה התעקש לא להגדיל אם זה כזה חסר משמעות
לפועלים ולאומי היתה הוראה לצמצם במסגרות של כרטיסי האשראי כדי לעודד את התחרות בחוץ בנקאי. הפתרון זה לעשות כרטיס נוסף חוץ בנקאי.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
P השפעות המלחמה וכניסה לשוק שוק ההון 0
ד השפעות מס ה buybacks החדש שוק ההון 3
L השפעות עליות השילוח ובעיות האספקה והשפעתם על השוק שוק ההון 1
Mamaof אזרחות בולגרית - השפעות והשלכות שוק ההון 15
Chase "נהירה לאג"ח" - השפעות שוק ההון 7
סול המתמתיקה של הזמנות כרטיסים אוף טופיק 0
N חישוב תשואה של אגח צמוד מדד לפדיון שוק ההון 17
ב השפעת המלחמה על הריבית של פיקדונות דולריים בבנקים צרכנות פיננסית 0
Y בדיקה הסטורית של יתרת דולרים בib צרכנות פיננסית 3
S חישוב של מיסוי ריאלי/נומינלי בתוספת דמי ניהול שוק ההון 2
S חישוב של מיסוי ריאלי/נומינלי בתוספת דמי ניהול מיסים 7
I מסחר עצמאי אופציות להון של מעל 500K שוק ההון 24
R החזר הלוואה | סיוע בהבנה של ההלוואה והאם ניתן לשפר אותה שוק ההון 4
ס לצאת מהבית של ההורים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 13
S שאלות שנובעות ממחזור המסחר של Invesco MCSI השקלי שוק ההון 7
ט איך מייצרים אמונה במטרה של פרישה מוקדמת עם חוסר הוודאות? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 18
ש העברה בנקאית - שאלה של טירון בתחילת דרכו צרכנות פיננסית 12
כ משיכה של פוליסה עם סכום קטן - מס? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
R שיפור תנאים פיקוד של מיליון שח שוק ההון 1
ש להיכנס בשיא של המדד שוק ההון 47
V קניות ביום הרווקים/cyber Monday ושאר ימי הקניות של נובמבר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
S מה המספר נייר של IWDA? פוסטים מאיכות נמוכה 4
S מה המספר נייר של IWDA? פוסטים מאיכות נמוכה 0
L הבנה של אג"ח שוק ההון 33
D דיון בתוכנית ההכרעה של סמוטריץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 513
M נתוני מסחר של מניות ישראליות להורדה או דרך API שוק ההון 5
ס עד כמה ניתן להבין התנהגויות של פורקס? שוק ההון 0
B אפשרי לדווח מס ממכירות של מניות לפי LIFO ? מיסים 4
B השקעה של סכום מזומן לטווח קצר (1-3 חודשים) ב- US Treasury bills שוק ההון 5
ה שאלות של עצמאי צעיר על קרן פנסיה וקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Tsachi01 תתעוררו: הממשלה הזאת עושה בנו מניפולציות של שמאל ימין חרדיים חילונים פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 48
B הקרן השקלית 1159250 על מדד S&P 500 (דמי ניהול: 0.07%) של בלאקרוק iShares שוק ההון 2
ש מיואשת מהממשק של פסגות (מסחר עצמאי) פוסטים מאיכות נמוכה 19
A יתרונות של עסק על פני אדם פרטי ברכישה ומכירת נדלן נדל"ן 6
O מס רכישה בדירה של בן זוג אחד עם הסכם ממון מיסים 18
לאץ' להבין את התפלגות הנכסים של בתי ההשקעות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
J חיסכון של סכום גדול בקרן כספית שוק ההון 4
N כיוון החיים של בן 24 התפתחות אישית 5
A האם ניתן לקנות קרנות נאמנות של וואנגראד דרך ברוקר ישראלי? שוק ההון 4
ד מה דעתכם על החוב של ארה"ב ? פוסטים מאיכות נמוכה 5
ג לבטים של בן 22 יומני מסע אישיים 8
Y איפה להשקיע או איך לפצל השקעה של תיק גדול שוק ההון 15
Lamur קרן השתלמות של פנסיונר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S נזק לרכב כתוצאה מרשלנות של עובד - האם ישנה עילה לתביעה? אוף טופיק 13