unrealx משתמש בכיר הצטרף ב 13/9/18 הודעות 1,014 דירוג 599 17/11/18 #1 אני מנסה להשוות את התשואה של SPY לעומת קרן מחקה S&P500 של מגדל תשואה של SPY השנה - 7.16% תשואה של הקרן הישראלית - 11.04% איזו דרך יש דרך להשוות בין התשואות (שנקובות במטבעות שונים) ולראות מה שווה יותר אחרי כל העמלות של ההמרת מט"ח?
אני מנסה להשוות את התשואה של SPY לעומת קרן מחקה S&P500 של מגדל תשואה של SPY השנה - 7.16% תשואה של הקרן הישראלית - 11.04% איזו דרך יש דרך להשוות בין התשואות (שנקובות במטבעות שונים) ולראות מה שווה יותר אחרי כל העמלות של ההמרת מט"ח?
ע עידן פ. משתמש רגיל הצטרף ב 22/10/17 הודעות 451 דירוג 348 17/11/18 #2 אתה מסתכל על נתונים ישנים יחסית, אחרי הירידות האחרונות SPY עשתה פחות מ3% השנה (ללא הדיבידנד). הן עוקבות אחרי אותו אינדקס, מבדיקה שראיתי (נדמה לי של אדם) הישראליות עוקבות בצורה טובה למדיי אחרי האינדקס ככה שההפרש בינהן צריך להיות ההשפעה של שוני המטבע.
אתה מסתכל על נתונים ישנים יחסית, אחרי הירידות האחרונות SPY עשתה פחות מ3% השנה (ללא הדיבידנד). הן עוקבות אחרי אותו אינדקס, מבדיקה שראיתי (נדמה לי של אדם) הישראליות עוקבות בצורה טובה למדיי אחרי האינדקס ככה שההפרש בינהן צריך להיות ההשפעה של שוני המטבע.