מה?
מבחינת השוואת תנאים בין הכרטיסים:
I NEED IT של מקס:
חינם, 1% עמלת המרה בעסקאות מט״ח, הטבות של מולטי עזריאלי (10% הנחה בחלק מהחנויות בקניוני עזריאלי, הנחות מתחלפות בחנויות בקניוני עזריאלי), פינוקים (אלה הטבות שמקבלים על בסיס ההוצאות בכרטיס, כמה שימושיות הן? תלוי בך), עוד כמה הטבות שקשורות לטיסות ונופשים (הנחות ב-memsi, הנחות בהשכרת רכב, וכו׳), אפשרות להחליף פינוקים במסלול צבירת מיילים.
Cal Hitechzone:
חינם, 1% עמלת המרה בעסקאות מט״ח, 2.35% במשיכת מט״ח מ-ATM (לדעתי תנאים יותר טובים מ-i need it), מסלול חוויות של cal (דומה לפינוקים, קצת שונה), הטבות משתנות בחנויות שונות, עוד כמה הטבות שקשורות לטיסות ונופשים, אפשרות להחליף חוויות במסלול צבירת מיילים (אלא אם עוברים רף שימוש מסוים, במקרה כזה מקבלים גם חוויות וגם מיילים)
לגבי שני אלה אני לא רואה סיבה לא להזמין את שניהם (אישית אני לא הזמנתי i need it כי יש לי כבר שני כרטיסים טובים יותר של מקס דרך החברה).
יש גם אופציה של Fly Card Hitechzone של Cal:
14.9 דמי כרטיס (אפשר די בקלות להשיג הטבה לשימור שלאחר הוצאה של 300 ש״ח מחזירה לך 15 ש״ח כך שזה יוצא ״בחינם״)ֿֿ, אין הטבות על עסקאות מט״ח/משיכת מט״ח, צבירה ביחס מהטובים בארץ (בערך שקול לכרטיס מאסטרקארד טורקיש וסקיימקס החדש), כרטיס דיינרס (אם אתה רוצה הטבות של דיינרס זה יכול להיות שימושי, מצד שני זה כרטיס שלא כל העסקים מכבדים). הכרטיס צובר מיילים גם על העברת כסף באפליקציה (וצובר בקצב מוגבר עוד יותר במספר חנויות).