נושא ה SEO הוא מאוד אתגרי לבוני/מעצבי אתרים.
זה דורש התמחות, חפירה ולמידה מתמדת כדי להבין את הטרנדים של גוגל, בינג וייאדקס למשל:
זה כבר כמעט פסה. גוגל כבר הבינה את השטיק הזה למשל לטקסט "אוכל לכלבלבים" אפשר להצמיד מטא מילת מפתח וגם description [מתחת למכסה המנוע] "נערות ליווי" וכך מי שמחפש נערות ליווי יגיע מתישהו לבלוג של אוכל לכלבים, האתר יקבל ביקור נוסף ויעלה בדירוג של גוגל. לכן הרובוטים של גוגל כיום אמנם מתחילים עם מילת המפתח אבל במקביל הם בודקים את הקשר שלה לטקסט ואם אין קשר גוגל מורידה את הדירוג.
דבר נוסף זה כמובן שם האתר + שורה אחת בבאנר העליון שזה למעשה הסלוגן של האתר ומוגד כ h2 ומאוד חשוב לגוגל.
מה עוד חשוב? עמודים קצרים, [אבל לא פחות מ 700 מילים] ז"א לכל נושא דף ניפרד ולא הכול בדף הבית כדי שזמן טעינה יהיה פחות מ 2 שניות, לדחוס תמונות.
כמובן שבבלוגים יש כתבות ומאמרים ארוכים אז צריך להוסיף תוסף של lazy loader שמטרתו להעלות חלקי דפים רק באשר מגלגלים את העכבר.
תשמע, לא נגעתי אפילו בקצה הקרחון, זו תורה בפני עצמה ומאוד דינמית.
אם משתמשים ב WIX אז מאבדים את השליטה על SEO אבל מנועי WIX יודעים איך לאנדקס אתרים.
למי שלא יודע מה זה SEO =
Search
Engine
Optimization.