• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הקמת אתר נישתי למכירות בין אנשים - באיזה טכנולוגיות להשתמש?

ExeAction

משתמש רגיל
דירוג
469
אני מאתגר את עצמי עם רעיון להקים אתר שמטרתו העיקרית לחבר בין בעלי תחום עניין משותף ולאפשר להם "למכור" משהו.
בתחום העניין הזה יש מוצר פיזי בעל מאפיינים רבים ומגוונים.
השוני לבין אתרים קיימים (יד 2 וכו) הוא צורת הפילטור של אותו המוצר ולרוב אתרים שמתעסקים בו, מתעסקים אך ורק בו מהסיבה הזאת.
שוני נוסף הוא עניין אופי המכירה בו משתמש יכול להגדיר שהוא מוכר חתיכה קטנה או יותר, בצורה גמישה שאתרים כיום לא מאפשרים.
מלבד העניין המכירתי, הייתי רוצה להוסיף פיצרים שידחפו את האתר ליצור/לתמוך בקהילות דרך פורום אפשרות להגיב למוכר על המוצר.

-אין לי רקע בכלל בפיתוח אתרים אבל כן מסוגל להתמודד עם טכנולוגיה (מהנדס חומרה!) ותוהה מה ללמוד כדי להשיג את זה.
-אני לא מצפה לעשות מזה כסף אך כמה בערך עולה לתחזק אתר כזה +-?
-כמה סיבוך יתווסף לי אם אני חושב לתמוך בעברית וגם באנגלית במקביל?

-האם זה נשמע בר ביצוע לאדם בודד? אני בסדר עם תכנות, לא עילוי מטורף אבל אולי עם הגיפיטי זה כן אפשרי היום?

-מה דעתכם על הכלים שגיפיטי ממליץ עליהם?

Recommended Tech Stack (Modern, Scalable, Realistic)

Frontend (User Interface)​

• React – Highly flexible, perfect for modern responsive interfaces.
  • Next.js – A React framework that supports SEO, server-side rendering, and fast performance out of the box.
  • Tailwind CSS – For styling with clean, responsive design.

Backend (Logic, API, Database)​

• Node.js (JavaScript) + Express.js – Simple, widely supported backend stack.
  • Firebase (for smaller MVP projects) – Handles auth, database, storage, and notifications all-in-one (no backend server needed).
  • OR Supabase – Open-source Firebase alternative (with SQL-based DB).

️ Database​

• PostgreSQL – Recommended if you're going full-stack yourself and need relational data (e.g. user-to-listing relationships).
  • Firestore (Firebase) – If you use Firebase, its NoSQL DB is good for dynamic listing content.

תסתכל על Base44 - אולי יספיק לצרכים שלך

האם זה נשמע בר ביצוע לאדם בודד? אני בסדר עם תכנות, לא עילוי מטורף אבל אולי עם הגיפיטי זה כן אפשרי היום?
לא התנסתי בעצמי אבל בWix, shopify ואתרים אחרים אפשר לבנות חנות בלי רקע בתכנות

NextJS הפכה להיות industry leader (ודי בצדק) רמת הפיצ׳רים שלה עולה על כל framework אחרת.
לכן אם יש נכונות להשקעה ואפילו תכנונים לפתח את האתר למשהו בסטנדרט רציני אז זו הייתה בחירתי האישית.

אבל כמו כל דבר הכל זה פונקציה של זמן ונכונות ללמידה.
אם הזמן והרצון מצויים בשפע אז כדאי לבנות את האתר מאפס ולהתרחק מפלטפורמות שמנסות ״להקל״ עליך בטווח הקצר (כל ה- website builders שמנסים לעשות חיים קלים) כי בטווח הארוך אתה נעשה לקוח שבוי והתשלומים לפלטפורמות האלו ינגסו לך ברווח (או במקרה הגרוע יעלו עליו בהתחשב בזה שאתה ״לא מצפה לעשות מזה כסף״).

בנוגע לשאלותיך הספציפיות:

כמה עולה לתחזק ? אחסון+דומיין+backend (קצת server functions, Auth, וכו וכו…) אלו הדברים ״הבסיסיים״ והמחיר שלהם משתנה ממקום למקום. הייתי פותח אקסל ומשווה בין כל השחקנים בשוק, Netlify, Vercel, Heroku, Github, GitLab, Firebase, Azure
והרשימה כמובן עוד ארוכה. אם נתאמץ לתת הערכה על רגל אחת - בצמצום רציני וחישוב נכון של משאבים אפשר להגיע לעלות מינימלית של 10$ בשנה עבור השם ו- pay as you go עבור האחסון+backend ככה שתתחיל להוציא כספים לכאורה רק לאחר שתראה הכנסות.
(כמובן שישנן עוד אופציות כמו self hosting ודברים קצת יותר מתקדמים, אבל שוב זה הכל עניין של רצון, זמן ותועלת כספית).

לגבי אתר באנגלית ועברית - זה פיצ׳פקס (חפש בגוגל i18n)

לגבי הכלים שהזכרת לא הייתי מצמצם את עצמי מראש לחברות/שירותים/framworks ספציפיים לפני שהייתי לומד על השפות שכל אחת מהטכנולוגיות דורשת (וככה מחליט מי הכי מתאימה לי).

והאם זה נשמע בר ביצוע לאדם אחד ? ברור!
אבל תמיד יותר כיף (וקל) בצוות.

עוד כמה דברים קטנים: לא הייתי שוכח את הפרטים הקטנים SEO, אבטחה וכו.. התפשרות על דברים כאלה בהתחלת הפרוייקט יוצרת כאבי ראש רציניים בסופו.

מקווה שעזרתי לכוון מעט, שיהיה בהצלחה!

NextJS הפכה להיות industry leader (ודי בצדק) רמת הפיצ׳רים שלה עולה על כל framework אחרת.
לכן אם יש נכונות להשקעה ואפילו תכנונים לפתח את האתר למשהו בסטנדרט רציני אז זו הייתה בחירתי האישית.

אבל כמו כל דבר הכל זה פונקציה של זמן ונכונות ללמידה.
אם הזמן והרצון מצויים בשפע אז כדאי לבנות את האתר מאפס ולהתרחק מפלטפורמות שמנסות ״להקל״ עליך בטווח הקצר (כל ה- website builders שמנסים לעשות חיים קלים) כי בטווח הארוך אתה נעשה לקוח שבוי והתשלומים לפלטפורמות האלו ינגסו לך ברווח (או במקרה הגרוע יעלו עליו בהתחשב בזה שאתה ״לא מצפה לעשות מזה כסף״).

בנוגע לשאלותיך הספציפיות:

כמה עולה לתחזק ? אחסון+דומיין+backend (קצת server functions, Auth, וכו וכו…) אלו הדברים ״הבסיסיים״ והמחיר שלהם משתנה ממקום למקום. הייתי פותח אקסל ומשווה בין כל השחקנים בשוק, Netlify, Vercel, Heroku, Github, GitLab, Firebase, Azure
והרשימה כמובן עוד ארוכה. אם נתאמץ לתת הערכה על רגל אחת - בצמצום רציני וחישוב נכון של משאבים אפשר להגיע לעלות מינימלית של 10$ בשנה עבור השם ו- pay as you go עבור האחסון+backend ככה שתתחיל להוציא כספים לכאורה רק לאחר שתראה הכנסות.
(כמובן שישנן עוד אופציות כמו self hosting ודברים קצת יותר מתקדמים, אבל שוב זה הכל עניין של רצון, זמן ותועלת כספית).

לגבי אתר באנגלית ועברית - זה פיצ׳פקס (חפש בגוגל i18n)

לגבי הכלים שהזכרת לא הייתי מצמצם את עצמי מראש לחברות/שירותים/framworks ספציפיים לפני שהייתי לומד על השפות שכל אחת מהטכנולוגיות דורשת (וככה מחליט מי הכי מתאימה לי).

והאם זה נשמע בר ביצוע לאדם אחד ? ברור!
אבל תמיד יותר כיף (וקל) בצוות.

עוד כמה דברים קטנים: לא הייתי שוכח את הפרטים הקטנים SEO, אבטחה וכו.. התפשרות על דברים כאלה בהתחלת הפרוייקט יוצרת כאבי ראש רציניים בסופו.

מקווה שעזרתי לכוון מעט, שיהיה בהצלחה!
תגובה מדהימה , הרבה נקודות חשובות ודגשים תודה על השיתוף!

אני משחק עם Base44 ונראה שהוא בונה אתר/אפליקציה מאוד מהר תוך שימוש בריאקט וזה נותן לי נקודת פתיחה קלה יותר מלפתח הכל מ0.
אמשיך עם זה ונראה איך זה יתגלגל. מניח שמתישהו התייאש ועבור לפריימוורק יותר רציני אחרי שיש לי כבר בסיס מסוים.

באופן טבעי אתה מסתכל על ה Upside - איך מקימים אתר, מייצרים תנועה, יתרונות על פני מתחרים וכו', אבל אתה חייב גם לבחון את ה Downside של מייזם כזה.
מעבר כמובן להפסד השקעה אפשרי, נושא אבטחת מידע/פרטיות/נגישות וכו' מייצר עבורך Liability משמעותי שצריך להילקח בחשבון.

במידה ותחליט לפתח בעצמך, בכל Framework שתבחר, תצטרך באופן שוטף לתחזק את האתר בכל מה שקשור לרגולציה משתנה,בטח אם אתה מתכוון לפנות ללקוחות בחו"ל, לעדכן רכיבים שהתגלו בהם פרצות אבטחה וכו' - הפלטפורמות שמאפשרות הקמה מהירה של אתרים בדרך כלל חוסכות חלק ניכר מההתעסקות הזאת וכנראה בעלות נמוכה יותר (עלות התחזוקה מתחלקת בין כל הלקוחות שלהם).

נהוג גם להשתמש בשירותים צד שלישי (אני בעבר השתמשתי ב Cloudflare , הם מעולים) שאמורים למנוע מתקפות שונות ומשונות עוד לפני הגעתן לאתר שלך, וגם כל ספקי שירותי הענן ישמחו למכור לך שירותים אלו.

בכדי להפחית את ה Liability סביב הנושאים האלו, בעברי הקמתי מיזם דומה דרך חברה בע"מ (בעיני חובה, אני בכל זאת אוהב לישון בלילה), וכיום ניתן לרכוש ביטוח למקרים של פריצה לאתר וזליגת מידע רגיש.

בהצלחה!

באופן טבעי אתה מסתכל על ה Upside - איך מקימים אתר, מייצרים תנועה, יתרונות על פני מתחרים וכו', אבל אתה חייב גם לבחון את ה Downside של מייזם כזה.
מעבר כמובן להפסד השקעה אפשרי, נושא אבטחת מידע/פרטיות/נגישות וכו' מייצר עבורך Liability משמעותי שצריך להילקח בחשבון.

במידה ותחליט לפתח בעצמך, בכל Framework שתבחר, תצטרך באופן שוטף לתחזק את האתר בכל מה שקשור לרגולציה משתנה,בטח אם אתה מתכוון לפנות ללקוחות בחו"ל, לעדכן רכיבים שהתגלו בהם פרצות אבטחה וכו' - הפלטפורמות שמאפשרות הקמה מהירה של אתרים בדרך כלל חוסכות חלק ניכר מההתעסקות הזאת וכנראה בעלות נמוכה יותר (עלות התחזוקה מתחלקת בין כל הלקוחות שלהם).

נהוג גם להשתמש בשירותים צד שלישי (אני בעבר השתמשתי ב Cloudflare , הם מעולים) שאמורים למנוע מתקפות שונות ומשונות עוד לפני הגעתן לאתר שלך, וגם כל ספקי שירותי הענן ישמחו למכור לך שירותים אלו.

בכדי להפחית את ה Liability סביב הנושאים האלו, בעברי הקמתי מיזם דומה דרך חברה בע"מ (בעיני חובה, אני בכל זאת אוהב לישון בלילה), וכיום ניתן לרכוש ביטוח למקרים של פריצה לאתר וזליגת מידע רגיש.

בהצלחה!
תודה רבה מעריך את התגובה.
כדי להפחית סיכונים, אולי יהיה נכון להשיק גירסה מקדימה שלא שומרת מידע פרטי מהותי של משתמשים, ובלי פיצרים בתשלום ואשראי. אם המיזם יתפתח אתייעץ עם מקצוענים.
עניין החברה בע"מ ושינה קשור לעד כמה אני חשוף לתביעות? אני לא אסתבך באותו אופן אם אהיה בעל השליטה היחיד של חברה נתבעת?

אני מאתגר את עצמי עם רעיון להקים אתר שמטרתו העיקרית לחבר בין בעלי תחום עניין משותף ולאפשר להם "למכור" משהו.
בתחום העניין הזה יש מוצר פיזי בעל מאפיינים רבים ומגוונים.
השוני לבין אתרים קיימים (יד 2 וכו) הוא צורת הפילטור של אותו המוצר ולרוב אתרים שמתעסקים בו, מתעסקים אך ורק בו מהסיבה הזאת.
שוני נוסף הוא עניין אופי המכירה בו משתמש יכול להגדיר שהוא מוכר חתיכה קטנה או יותר, בצורה גמישה שאתרים כיום לא מאפשרים.
מלבד העניין המכירתי, הייתי רוצה להוסיף פיצרים שידחפו את האתר ליצור/לתמוך בקהילות דרך פורום אפשרות להגיב למוכר על המוצר.

-אין לי רקע בכלל בפיתוח אתרים אבל כן מסוגל להתמודד עם טכנולוגיה (מהנדס חומרה!) ותוהה מה ללמוד כדי להשיג את זה.
-אני לא מצפה לעשות מזה כסף אך כמה בערך עולה לתחזק אתר כזה +-?
-כמה סיבוך יתווסף לי אם אני חושב לתמוך בעברית וגם באנגלית במקביל?

-האם זה נשמע בר ביצוע לאדם בודד? אני בסדר עם תכנות, לא עילוי מטורף אבל אולי עם הגיפיטי זה כן אפשרי היום?

-מה דעתכם על הכלים שגיפיטי ממליץ עליהם?

Recommended Tech Stack (Modern, Scalable, Realistic)

Frontend (User Interface)​

• React – Highly flexible, perfect for modern responsive interfaces.
  • Next.js – A React framework that supports SEO, server-side rendering, and fast performance out of the box.
  • Tailwind CSS – For styling with clean, responsive design.

Backend (Logic, API, Database)​

• Node.js (JavaScript) + Express.js – Simple, widely supported backend stack.
  • Firebase (for smaller MVP projects) – Handles auth, database, storage, and notifications all-in-one (no backend server needed).
  • OR Supabase – Open-source Firebase alternative (with SQL-based DB).

️ Database​

• PostgreSQL – Recommended if you're going full-stack yourself and need relational data (e.g. user-to-listing relationships).
  • Firestore (Firebase) – If you use Firebase, its NoSQL DB is good for dynamic listing content.
הייתי מציע לך לעבוד עם וורדפרס
בעיני איזון נכון בין היכולת שלך - כאדם מהשורה - לפתח בלי קוד (עם תוספים וכו')
והיכולות שלך - כמפתח - לעשות מה שאתה רוצה

למשל הבלוג הזה בנוי ע"ג וורדפרס, הפורום הוא תוסף
איביי עד שלב מסויים היה בעיקר וורדפרס עם תוספים

הייתי מציע לך לעבוד עם וורדפרס
בעיני איזון נכון בין היכולת שלך - כאדם מהשורה - לפתח בלי קוד (עם תוספים וכו')
והיכולות שלך - כמפתח - לעשות מה שאתה רוצה

למשל הבלוג הזה בנוי ע"ג וורדפרס, הפורום הוא תוסף
לא מכיר לעומק מה וורדפרס נותן לי אבל base44 עובד מעולה בנתיים לצרכים שלי.

לא התנסתי בעצמי אבל בWix, shopify ואתרים אחרים אפשר לבנות חנות בלי רקע בתכנות
נשמע שהאתר המתוכנן כאן הוא הרבה יותר מחנות.
נשמע שצריך משהו custom לגמרי, והרי כל העניין הוא ממשק ותכונות נוחים.

כשאיביי קמו ב-1995 לא היה דבר כזה WordPress, שקיים מ-2003 ובמקור היה בעיקר לבלוגים די מינימליסטיים.

בערך חצי שנה אחרי, השבוע העליתי סוף סוף את האתר לרשת בגרסה שכבר מרגישה כמעט מוכנה. כרגע גוגל עוד מסמנת אותו כאתר מסוכן, מקווה שייפתר בקרוב. אחרי עוד כמה תיקונים ובדיקות, אשתף דרך פורומים וקהילות.

הדרך הייתה מאתגרת. בהתחלה עבדתי עם Base44, כלי שבאמת הדהים אותי ונתן לי כיוון ברור גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת החשיבה על התוכן. הרעיון היה להתקדם שם עד שלב שבו אוכל לקחת את הקוד, להמשיך לבד, או לעבור לפתרונות זולים יותר. לא הבנתי תכלס מה התוצרים שבייס44 נותן עד שהתעמקתי יותר ואז שבייס44 לא מספק קוד מלא שאפשר פשוט להרים ולהמשיך איתו, אלא בעיקר חושף את צד הפרונט, בלי שליטה אמיתית על מה שקורה מאחורי הקלעים. עבורי זה היה פחות מתאים. חקרתי התנסתי על עוד כלים עד שהגעתי לCursor, ומשם הדברים כבר זרמו והתפתחו..

העלות בערך 280 שקל לשנה עבור דומיין ושרת, לא כולל מנוי חודשי ל־Cursor בעלות של כ־20 דולר.

בערך חצי שנה אחרי, השבוע העליתי סוף סוף את האתר לרשת בגרסה שכבר מרגישה כמעט מוכנה. כרגע גוגל עוד מסמנת אותו כאתר מסוכן, מקווה שייפתר בקרוב. אחרי עוד כמה תיקונים ובדיקות, אשתף דרך פורומים וקהילות.

הדרך הייתה מאתגרת. בהתחלה עבדתי עם Base44, כלי שבאמת הדהים אותי ונתן לי כיוון ברור גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת החשיבה על התוכן. הרעיון היה להתקדם שם עד שלב שבו אוכל לקחת את הקוד, להמשיך לבד, או לעבור לפתרונות זולים יותר. לא הבנתי תכלס מה התוצרים שבייס44 נותן עד שהתעמקתי יותר ואז שבייס44 לא מספק קוד מלא שאפשר פשוט להרים ולהמשיך איתו, אלא בעיקר חושף את צד הפרונט, בלי שליטה אמיתית על מה שקורה מאחורי הקלעים. עבורי זה היה פחות מתאים. חקרתי התנסתי על עוד כלים עד שהגעתי לCursor, ומשם הדברים כבר זרמו והתפתחו..

העלות בערך 280 שקל לשנה עבור דומיין ושרת, לא כולל מנוי חודשי ל־Cursor בעלות של כ־20 דולר.
כל הכבוד!!!

איך אתה מטפל בסליקת אשראי? נשמע ש stripe הכי פופולארי אבל הם דורשים עסק רשום וכתובת מחוץ לישראל שזה קצת יותר כאב ראש
ואיך אתה מתמודד עם כל הרגולציה הישראלית - חוק נגישות באתרים והשינוי החדש שנכנס לא מזמן בחוק הפרטיות (תיקון 13 הוא נקרא?) ואולי עוד דברים שאני לא זוכר

כל הכבוד!!!

איך אתה מטפל בסליקת אשראי? נשמע ש stripe הכי פופולארי אבל הם דורשים עסק רשום וכתובת מחוץ לישראל שזה קצת יותר כאב ראש
ואיך אתה מתמודד עם כל הרגולציה הישראלית - חוק נגישות באתרים והשינוי החדש שנכנס לא מזמן בחוק הפרטיות (תיקון 13 הוא נקרא?) ואולי עוד דברים שאני לא זוכר
כרגע לא מתכנן לגבות תשלום על כלום. אומנם יש כמה פיצ'רים שיכולים להתאים לפרופיל פרימיום אבל מעדיף להתקדם לאט ובטוח.
גם אם אוסיף פרסומת של גוגל, קשה לי להאמין שאגיע לסף עוסק פטור ועד אז האתר פטור מהנגשה.
בכל מקרה האתר באנגלית ופונה לכל העולם ובאמת צריך להתחשב בכל מיני תקנות.. עדיין לומד את זה. על תיקון 13 לא שמעתי בכלל.

מזל טוב! איך אתה מתכנן לשווק את האתר?

קראתי איפשהו שכדי להניע אתר כמו מרקטפלייס או רשת חברתית שדורש כמות של משתמשים כדי שיהפוך לרלוונטי צריך להתחיל משוק מאוד קטן ונישתי ומשם להתרחב.
למשל פייסבוק התחילו בקמפוס של האוניברסיטה.

כרגע לא מתכנן לגבות תשלום על כלום. אומנם יש כמה פיצ'רים שיכולים להתאים לפרופיל פרימיום אבל מעדיף להתקדם לאט ובטוח.
גם אם אוסיף פרסומת של גוגל, קשה לי להאמין שאגיע לסף עוסק פטור ועד אז האתר פטור מהנגשה.
בכל מקרה האתר באנגלית ופונה לכל העולם ובאמת צריך להתחשב בכל מיני תקנות.. עדיין לומד את זה. על תיקון 13 לא שמעתי בכלל.
כלומר בנתיים האתר הוא פלטפורמה למציאת קונה/מוכר אבל התשלום עצמו עבור אותה עסקה מתבצע מחוץ לפלטפורמה?
אתה מבצע אימות כלשהו על היוזרים שמבצעים עסקה או שהאחריות כולה היא על היוזרים?

בכל מקרה נשמע מעניין! בעיקר בארץ לפי דעתי האתרים שיש היום לא "נהדרים". הייתי שמח שיהיה משהו יותר טוב.
בהצלחה!

נשמע רעיון ממש מגניב! אני מתכנת שמתמצא ברוב הטכנולוגיות שג'פטו המליץ לך ואני יכול לומר שהן בהחלט מאוד פופולריות ומודרניות.
מבחינת איך להרים דבר כזה, לא יצא לי אישית לעבוד עם דברים כמו base44 ודומיו, אבל מעבר לmvp, אם אהבת את הקונספט של מה שיצא,
הייתי ממליץ ללמוד קצת תכנות או לערב מתכנת נוסף או כמה על מנת להתחיל מבסיס נקי שאפשר לבנות עליו פיצ'רים נוספים בקלות
מבלי להלחם בקוד ספגטי שהai יצר.

מבחינת עלויות, אני מניח שכבר חקרת על זה, אבל במינימום של המינימום, צריך לשלם על domain ועל תשתית שעליה האתר ירוץ.
ככל שהאתר יגדל (וכתוצאה מכך תהיה יותר תנועה, ידרוש יותר אבטחה וuptime ויותר תחזוקה) אז העלויות של התשתיות יעלו.

בכל מקרה, אשמח לעזור אם יהיו לך עוד שאלות. בהצלחה :)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Modric19 הקמת אתר התפתחות אישית 25
א אקסלנס טרייד - הקמת הו"ק מהבנק לחשבון מסחר? שוק ההון 3
A הקמת מחסן במרפסת שמסתירה לשכנים נדל"ן 9
D הקמת הרשאה לניהול תיקים בלאומי - השקעות פוסטים מאיכות נמוכה 1
S הקמת LLC משפחתי בשיתוף הילדים נדל"ן 1
F ריבית בנק ישראל מאז הקמת מדינת ישראל אוף טופיק 4
T התייעצות - השפעה של הקמת מפעל מחזור פסולת ענק על ערך הדירה נדל"ן 4
H הקמת סטארטאפ טכנולוגי התפתחות אישית 1
T הקמת משרד רואי חשבון התפתחות אישית 31
י רשות ני"ע מקדמת הקמת קרנות כספיות שיבטיחו תשואה מראש שוק ההון 2
A הקמת פורום של p2p / שינוי מדיניות? אוף טופיק 4
D הקמת עוסק פטור וצעדים ראשונים התפתחות אישית 5
נ הקמת קבוצת רכישה קרן השתלמות צרכנות פיננסית 2
ו הקמת LLC (או יישות משפטית אחרת) לצורך השקעה בפלטפורמות אמריקאיות נדל"ן 7
י הקמת בית השקעות חדש שלא ירוויח כסף פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ל הקמת עסק לגיוס עובדים ,פרילאנס, אוף טופיק 11
T הלוואה לצורך הקמת מערכות סולאריות צרכנות פיננסית 1
א רוברט קיוסאקי | הקמת חברה אוף טופיק 8
O הקמת קרן/חברת נדל"ן נדל"ן 15
B הקמת חברה בע"מ צרכנות פיננסית 2
Dim עלות הקמת עסק VS קרן השתלמות שוק ההון 10
Tomtom הקמת חנות באינטרנט התפתחות אישית 1
R הקמת חברת השקעות לשם השקעה באינדקס שוק ההון 15
Z אתר שמאפשר סינון אגח שקלי שוק ההון 3
ב אתר מסחר של הפניקס (לדוגמה) מתורגם מאנגלית ? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
Y אתר רשות המיסים מחו"ל מיסים 9
P דוח שנתי אתר רשות המס - איך לצרף נספח שבח? מיסים 2
tomerca אתר שמציג את את המיקום שלך באחוזונים לפי הון עצמי או משכורת לפי מדינה פוסטים מאיכות נמוכה 6
N יש אתר עם גרפים של מניות שאפשר לשים עליו שתי מניות להשוואה? שוק ההון 6
M קרן כספית - נתונים שונים בין אתר הבנק לאתר פאנדר שוק ההון 5
ח "מחפש אתר כלכלי שלא מתרגש לא מימין ולא משמאל – יש חיה כזו?" אוף טופיק 7
M שיערוך השווי של אתר נישה ייחודי יזמות והגדלת הכנסות 10
E אתם יכולים להמליץ על אתר בעברית שעוזר בכתיבת קורות חיים? אוף טופיק 1
S אודה להמלצה על אתר אחד שמאפשר השוואת גרפים/תשואות גם של ETF אמריקאיות וגם של ETF איריות שוק ההון 11
G אתר/אפליקציה לריכוז נכסים צרכנות פיננסית 1
U אתר Motley Fool פוסטים מאיכות נמוכה 6
עידו ג error 404 - אתר רשות המיסים אוף טופיק 14
Z אתר שמציג אחוזי IV לאופציות של מניות באופן מרוכז שוק ההון 3
B מה ההבדלים בין שירותי תוכנת/אתר "אלפי" ל- "נומרוטק"? מיסים 1
I אתר שמשווה מחירי מחיה בין ערים בעולם מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
N אתר לחיפוש קרנות נאמנות להשקעה מחקות מדדים שוק ההון 3
A מישהו יודע מהו אתר המסלקה הפנסיונית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
S אתר למיון קרנות וקרנות סל? שוק ההון 3
M אתר שמשווה קרנות השתלמות מחקות S&P דמי ניהול פוסטים מאיכות נמוכה 0
F אתר שמכריז על פרוייקטים חדשים נדל"ן 0
A האם מומלץ להשקיע בשוק ההון דרך אתר ישראלי או בחו"ל? פוסטים מאיכות נמוכה 5