עידו ג
משתמש רגיל
- דירוג
- 1,154
אני סטודנט מפונה ולכן מחפש עבודה מהבית.
עקב הצעות עבר שהתבררו כמפוקפקות במקרה הטוב או פשוט הונאה במקרה הרע, אני מאוד זהיר. אולי יותר מדי?
קיבלתי הצעה למשרת פרילנסר מהבית, שזה בדיוק מה שאני צריך כי השעות גמישות עם הלימודים ואני לא מוגבל מבחינת מיקום.
החברה היא חברה להחזרי מס, שם החברה [נמחק -יוסיק]. חיפשתי פידבק באינטרנט על החברה ולא מצאתי. לא לרעה או לטובה, יכול להיות שהם פשוט חדשים. גם לא מצאתי מידע לגבי הבחור שפנה אלי, עורך דין שאת שמו לא אחשוף (או שכדאי לשתף?)
נראה לי קצת מפוקפק שאין מידע לא עליו ועל החברה אבל אולי אני פסימי מידי.
מקריאה באינטרנט ראיתי שהיו הרבה תלונות ב2021 על חברות החזרי מס פיקטיביות שמרמות קשישים. לא מעוניין לקחת חלק בתרמיט.
לשאלתי - איזה בדיקות הייתם עושים מעבר לחיפוש בגוגל? ממה להיזהר? מה לדרוש?
השכר הוא תגמול על סמך ביצוע, אין שכר שעתי.
הייתי משתף תמונת הקובץ של התגמול, אך אני לא יודע איך לשתף תמונה מהנייד
אשמח לחוות דעת ומה כדאי לי לעשות ולבדוק. ואם מישהו שמע או התנסה עם "מחזירים" אנא שתפו
עקב הצעות עבר שהתבררו כמפוקפקות במקרה הטוב או פשוט הונאה במקרה הרע, אני מאוד זהיר. אולי יותר מדי?
קיבלתי הצעה למשרת פרילנסר מהבית, שזה בדיוק מה שאני צריך כי השעות גמישות עם הלימודים ואני לא מוגבל מבחינת מיקום.
החברה היא חברה להחזרי מס, שם החברה [נמחק -יוסיק]. חיפשתי פידבק באינטרנט על החברה ולא מצאתי. לא לרעה או לטובה, יכול להיות שהם פשוט חדשים. גם לא מצאתי מידע לגבי הבחור שפנה אלי, עורך דין שאת שמו לא אחשוף (או שכדאי לשתף?)
נראה לי קצת מפוקפק שאין מידע לא עליו ועל החברה אבל אולי אני פסימי מידי.
מקריאה באינטרנט ראיתי שהיו הרבה תלונות ב2021 על חברות החזרי מס פיקטיביות שמרמות קשישים. לא מעוניין לקחת חלק בתרמיט.
לשאלתי - איזה בדיקות הייתם עושים מעבר לחיפוש בגוגל? ממה להיזהר? מה לדרוש?
השכר הוא תגמול על סמך ביצוע, אין שכר שעתי.
הייתי משתף תמונת הקובץ של התגמול, אך אני לא יודע איך לשתף תמונה מהנייד
אשמח לחוות דעת ומה כדאי לי לעשות ולבדוק. ואם מישהו שמע או התנסה עם "מחזירים" אנא שתפו
נערך לאחרונה ע"י מנהל: