• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

הצעת עבודה - חברה מפוקפקת?

• פותח הנושא פותח הנושא עידו ג
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

עידו ג

משתמש רגיל
דירוג
1,154
אני סטודנט מפונה ולכן מחפש עבודה מהבית.

עקב הצעות עבר שהתבררו כמפוקפקות במקרה הטוב או פשוט הונאה במקרה הרע, אני מאוד זהיר. אולי יותר מדי?

קיבלתי הצעה למשרת פרילנסר מהבית, שזה בדיוק מה שאני צריך כי השעות גמישות עם הלימודים ואני לא מוגבל מבחינת מיקום.

החברה היא חברה להחזרי מס, שם החברה [נמחק -יוסיק]. חיפשתי פידבק באינטרנט על החברה ולא מצאתי. לא לרעה או לטובה, יכול להיות שהם פשוט חדשים. גם לא מצאתי מידע לגבי הבחור שפנה אלי, עורך דין שאת שמו לא אחשוף (או שכדאי לשתף?)

נראה לי קצת מפוקפק שאין מידע לא עליו ועל החברה אבל אולי אני פסימי מידי.

מקריאה באינטרנט ראיתי שהיו הרבה תלונות ב2021 על חברות החזרי מס פיקטיביות שמרמות קשישים. לא מעוניין לקחת חלק בתרמיט.

לשאלתי - איזה בדיקות הייתם עושים מעבר לחיפוש בגוגל? ממה להיזהר? מה לדרוש?
השכר הוא תגמול על סמך ביצוע, אין שכר שעתי.

הייתי משתף תמונת הקובץ של התגמול, אך אני לא יודע איך לשתף תמונה מהנייד :)

אשמח לחוות דעת ומה כדאי לי לעשות ולבדוק. ואם מישהו שמע או התנסה עם "מחזירים" אנא שתפו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אמרת מה העבודה... מה אתה מצופה לעשות, האם אתה יודע לעשות את זה? כמה תקבל עבור זה?

כמו כן, תגמול על סמך ביצוע הוא בעייתי. אם אתה מקבל פיקס 200 ש"ח על פרויקט, יש הבדל משמעותי אם זה פרויקט שאתה עושה בחצי שעה, או בחמש שעות. זה יכול להיות נהדר אם אתה יעיל ומוכשר, ולא משתלם אם אתה לא מבין מה עלייך לעשות.

אני סטודנט מפונה ולכן מחפש עבודה מהבית.

עקב הצעות עבר שהתבררו כמפוקפקות במקרה הטוב או פשוט הונאה במקרה הרע, אני מאוד זהיר. אולי יותר מדי?

קיבלתי הצעה למשרת פרילנסר מהבית, שזה בדיוק מה שאני צריך כי השעות גמישות עם הלימודים ואני לא מוגבל מבחינת מיקום.

החברה היא חברה להחזרי מס, שם החברה נמחק - יוסיק]. חיפשתי פידבק באינטרנט על החברה ולא מצאתי. לא לרעה או לטובה, יכול להיות שהם פשוט חדשים. גם לא מצאתי מידע לגבי הבחור שפנה אלי, עורך דין שאת שמו לא אחשוף (או שכדאי לשתף?)

נראה לי קצת מפוקפק שאין מידע לא עליו ועל החברה אבל אולי אני פסימי מידי.

מקריאה באינטרנט ראיתי שהיו הרבה תלונות ב2021 על חברות החזרי מס פיקטיביות שמרמות קשישים. לא מעוניין לקחת חלק בתרמיט.

לשאלתי - איזה בדיקות הייתם עושים מעבר לחיפוש בגוגל? ממה להיזהר? מה לדרוש?
השכר הוא תגמול על סמך ביצוע, אין שכר שעתי.

הייתי משתף תמונת הקובץ של התגמול, אך אני לא יודע איך לשתף תמונה מהנייד :)

אשמח לחוות דעת ומה כדאי לי לעשות ולבדוק. ואם מישהו שמע או התנסה עם "מחזירים" אנא שתפו
תגמול על פי ביצוע ,עבודה דרך האינטרנט,ללא משרד , אין יחסי מעסיק , אין מידע על החברה או על הבעלים.

זה אוסף של פרטים שביחד נותנים רושם של מישהו שבא לעשות סיבוב על מי שעובד אצלו.

תגמול על פי ביצוע ,עבודה דרך האינטרנט,ללא משרד , אין יחסי מעסיק , אין מידע על החברה או על הבעלים.

יש אתר אינטרנט ועמוד פייסבוק, יש גם כתובת (למרות שבחיפוש הכתובת לא מצאתי את שם המשרד שלהם).
בקיצור, לא נראה טוב. בכל מקרה, עקב התפתחות מאוד מפתיעה ולא צפוייה כנראה מצאתי עבודה, אדע בקרוב!
כמו כן, תגמול על סמך ביצוע הוא בעייתי. אם אתה מקבל פיקס 200 ש"ח על פרויקט, יש הבדל משמעותי אם זה פרויקט שאתה עושה בחצי שעה, או בחמש שעות. זה יכול להיות נהדר אם אתה יעיל ומוכשר, ולא משתלם אם אתה לא מבין מה עלייך לעשות.
אני מסכים. בכל אופן, כנראה כבר לא רלוונטי בעקבות התפנית המפתיעה שציינתי מקודם :)

תודה על התגובות!

מעבר למה שכתבו, תבדוק היטב בחוזה האם הוא מייצר מחויבות כלשהי מצידך. כבר היו עוקצים של עבודה מהבית, שבחוזה הופיע שאם העוסק מפסיק את עבודתו באופן חד צדדי הוא צריך לשלם קנס לצד השני, והם מאיימים בתביעה על הרבה כאלו.

+1

מעבר למה שכתבו, תבדוק היטב בחוזה האם הוא מייצר מחויבות כלשהי מצידך. כבר היו עוקצים של עבודה מהבית, שבחוזה הופיע שאם העוסק מפסיק את עבודתו באופן חד צדדי הוא צריך לשלם קנס לצד השני, והם מאיימים בתביעה על הרבה כאלו.
אכן. גם ראיתי חוזים בעבר שמצויין שהם לא מחוייבים לשלם וזו לא הפרת חוזה מצידם אם הם לא משלמים. ואז אם אתה לא עובד/מפר חוזה אתה מחוייב לשלם את ההתחייבות על הפרת החוזה, בגלל זה אני מאוד זהיר. המון תרמיטים ושטיקים. הייתי בהלם מהצעות עבודה שקיבלתי לפני חצי שנה כשחיפשתי באופן יותר אקטיבי.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M הצעת עבודה שתאפשר הגדלת הכנסה - כן או לא ??!! יזמות והגדלת הכנסות 11
א השוואת הצעת עבודה אמריקאית לישראלית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
P הצעת עבודה מול חוזה עבודה אוף טופיק 4
N שאלה רגולציה קצת סבוכה לגבי הצעת רכש כפויה בבורסה בלונדון וטיפול לקוי בבנק ישראלי שוק ההון 3
M הצעת שכר חדשה, גלובלי או יסוד + שעתי. מה כדאי? התפתחות אישית 11
fizban הצעת חוק משותפת להורדת מס רווחי הון ל 20% פוסטים מאיכות נמוכה 52
yossik הצעת רכש לרכישת מניות של אל על שוק ההון 5
א הצעת חוק לתיקון דיני העבודה פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 42
א וועדת הכספים: "הצעת החוק הראשונה תהיה: כשהריבית עולה, ריביות המשכנתאות לא יעלו" פוסטים מאיכות נמוכה 60
ד הצעת מחיר ראשונה במכירת דירה נוטה להיות ההצעה הכי טובה? נדל"ן 10
Know one תוקף הצעת משכנתא נדל"ן 33
1337justme הצעת כסף מזומן לקשיש בפינוי בינוי במקום הדירה החדשה -התלבטות נדל"ן 25
E הצעת משווק פנסיוני גבוהה מהצעת חברת הפנסיה (הטבה ממקום העבודה) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
D אשמח לביקורת על הצעת משכנתא שקיבלתי נדל"ן 7
M תרגום הצעת שכר TC לשכר ישראלי אוף טופיק 19
ס הצעת פנסיה מהעבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
סול הצעת מגורים לא שגרתית שקיבלתי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 33
S הצעת שכר הייטק שכר TC vs התפתחות אישית 24
Cfy הצעת רכש לסלע נדל"ן? שוק ההון 2
ת הצעת מחיר במוסך שכתוב עליה "זמני- פרופורמה" למה הכוונה? אוף טופיק 2
ת שאלה מעולם הביטוח (רכב) הגיוני שאם קיבלתי הצעת מחיר מסוכנות צרכנות פיננסית 5
ב אלימות כלכלית - הצעת חוק חדשה על שולחן הכנסת אוף טופיק 254
ג הצעת רכש של גזית גלוב שוק ההון 39
F סיכונים אפשריים בהעברת פרטי ת.ז. לחברות הביטוח למטרת קבלת הצעת מחיר צרכנות פיננסית 24
ש הצעת טיפול שיניים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
ש הצעת השקעה באורלנדו לנכס עם שוכרים ממשלתיים נדל"ן 22
D הצעת רכש שוק ההון 13
mr.mo צילום הצעת משנתא 230,000 נדל"ן 13
A מסחר עצמאי בארה"ב: הצעת מיטב דש טרייד- הייטק זון - האם כדאי? צרכנות פיננסית 39
Res Cogitans הצעת חוק לשינוי שיטת המיסוי בארה"ב ממבוססת על אזרחות למבוססת טריטוריה שוק ההון 38
R הצעת מחיר ניהול במיטב טרייד שוק ההון 25
D מה ההשפעה של הצעת רכש על מניה? שוק ההון 6
חסכונית הצעת חוק שוק ההון 41
O הצעת מחיר מ ibi צרכנות פיננסית 41
A הצעת החוק של משרד האוצר- שינוי המיסוי בנדלן צרכנות פיננסית 12
ד פעולות לביצוע בעת מעבר עבודה IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
flower שאלות אישיות בראיון עבודה - סמים אוף טופיק 10
א עבודה מחו"ל עבור מעסיק ישראלי מיסים 10
מ מה הלאה? חיפוש עבודה חדשה לאחר שנים בפיתוח תוכנה התפתחות אישית 10
מ פטור ממשיכת פיצויים במעבר מקום עבודה - פנסיה מול מנהלים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
עידו ג איפוק בעת משבר - עבודה התפתחות אישית 4
twister ניצול ימי חופש בעזיבת מקום עבודה צרכנות פיננסית 14
Cleo ביטוח לאומי על מכירת RSU בשנה ללא עבודה מיסים 2
ט מפקח עבודה/ מנהל פרוייקט בשיפוץ דירה יד 2 נדל"ן 5
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
קפיטליסט מרושע עבודה בגיל מבוגר - באיזה כלי להשקיע את הכסף? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ת שתי קרנות השתלמות לאותו מקום עבודה - מה לעשות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
navv החזר מס והפקדה עצמאית לפנסיה בהפסקת עבודה מיסים 5
ל עבודה פוסטים מאיכות נמוכה 1
JBUZZ החלפת עבודה ראשית - איך לסמן בטופס 101? מיסים 2

נושאים דומים

Back
למעלה