מאור
משתמש רשום
- דירוג
- 0
שלום לכולם.
רק לאחרונה התוודע לי על האתר הזה וחבל שרק עכשיו.
עד כה אני נהנה לקרוא וללמוד פה.
יש לי דילמה לגבי השקעה ואשמח אם תוכלו להכווין אותי ולתת לי עצות.
ברשותי דירה שאני חי בה ששוויה 800k שקל.
משכנתא של 180k שקל.
הרעיון שלי הוא כזה.
למכור את הדירה ולהחזיר משכנתא.
נשארתי עם 620k.
לקנות דירה אחרת שמתאימה לצרכים שלי עם הון עצמי של עד 300k שיהווה 30% מערך הדירה.
בגלל מיקום הדירה החדשה צופים לה השבחה של הקרקע במהלך ה3/4 שנים הקרובות בכלפחות 200k.
נשארתי עם 320k.
מתוך זה רציתי להקצות לעצמי 120-200k לעסק עצמאי.
נשארתי עם 120-200k.
בגלל חוסר ניסיוני בהתעסקות עם שוק ההון וניסיוני הטוב יחסית עם נדלן אז חשבתי לקנות בית בארצות הברית ולשכור חברת ניהול שתדאג לי במה שצריך.
הפלוס בעניין הזה הוא שיש לי משפחה שם שתוכל לתת מידי פעם מבט על המתרחש ותוכל גם למצוא לי חברת ניהול אמינה ונכס מניב.
מכיוון שאני לא נעול על ההחלטה הזו רציתי לדעת מה דעתכם עליה, ובמה אתם הייתם מציעים לי להשקיע בסכום הנותר.
תודה
(זהירות -- אין להתייחס לטקסט המודגש. ר' סעיף 5 לתקנון -ההנהלה).
רק לאחרונה התוודע לי על האתר הזה וחבל שרק עכשיו.
עד כה אני נהנה לקרוא וללמוד פה.
יש לי דילמה לגבי השקעה ואשמח אם תוכלו להכווין אותי ולתת לי עצות.
ברשותי דירה שאני חי בה ששוויה 800k שקל.
משכנתא של 180k שקל.
הרעיון שלי הוא כזה.
למכור את הדירה ולהחזיר משכנתא.
נשארתי עם 620k.
לקנות דירה אחרת שמתאימה לצרכים שלי עם הון עצמי של עד 300k שיהווה 30% מערך הדירה.
בגלל מיקום הדירה החדשה צופים לה השבחה של הקרקע במהלך ה3/4 שנים הקרובות בכלפחות 200k.
נשארתי עם 320k.
מתוך זה רציתי להקצות לעצמי 120-200k לעסק עצמאי.
נשארתי עם 120-200k.
בגלל חוסר ניסיוני בהתעסקות עם שוק ההון וניסיוני הטוב יחסית עם נדלן אז חשבתי לקנות בית בארצות הברית ולשכור חברת ניהול שתדאג לי במה שצריך.
הפלוס בעניין הזה הוא שיש לי משפחה שם שתוכל לתת מידי פעם מבט על המתרחש ותוכל גם למצוא לי חברת ניהול אמינה ונכס מניב.
מכיוון שאני לא נעול על ההחלטה הזו רציתי לדעת מה דעתכם עליה, ובמה אתם הייתם מציעים לי להשקיע בסכום הנותר.
תודה
(זהירות -- אין להתייחס לטקסט המודגש. ר' סעיף 5 לתקנון -ההנהלה).
נערך לאחרונה ע"י מנהל: