יש לך באתר הזה מנטורים בחינםמייעץ ומנטור בים המסלולים
מה מביא אותך לשאול את השאלה?עכשיו אני שואל האם כדאי שאמנה סוכן שיהיה לי מייעץ ומנטור בים המסלולים והאם סוכן (תותח) מקבל דמי ניהול נמוכים יותר?
אם דמי הניהול נמוכים יותרהאם סוכן (תותח) מקבל דמי ניהול נמוכים יותר?
שיביא הצעה לשולחן, אם הוא מצליח להוזיל את מה שיש לך כרגע, אין עם זה בעיה. אם לא יביא הצעה משפרת, תסיר אותו.מעמלות חהרת הביטוח שלא נלקחות מהחיסכון שלי (נבדק). הבוכן עצמו אמר שיש לו קשר טוב עם החברה וביכולתו להוריד את דמי הנינול
היכולת לשנות מסלול בכל יום אינה יתרון בעיניי. דווקא בניית אסטרטגיית השקעה ארוכת טווח והתעלמות מרעשי רקע נכונה יותר, כך טוענים מחקרים רבים.לא יודע להשקיע לבד לא מבין כלום בשוק ההון. אז הצטרפתי לחיסכון מנוהל ואני יכול לשנות מסלול בכל יום שזה חצי משחק בבורסה. זה המיטב שאני מסוגל לעשות.
והיא תהיה זמינה בקבועי הזמן שאתה מתאר פה (יומי, לכל היותר יומיים)?אז חלק מתפקידה יהיה ליעץ לי באילו מסלולים להשקיע ומאיזה להמנע גם אם בתקופה קצרה הם עושים צלצול גדול.
⌄
⌄
⌄
וגם הם לא בעלי רישיון ייעוץ השקעות (לא שזה בפני עצמו אומר יותר מדי).ממה שאני מכיר רוב הסוכנים יודעים לצטט את הנתונים של מחלקות השיווק על תשואות 1, 3 ו-5 שנים אחורה.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| I | האם קורס פנסיה מצויין מייתר את הצורך בתכנון פנסיוני+פרישה? | פנסיה, גמל וקרנות השתלמות | 6 |