• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

הפקדות לקרן השתלמות לאחר פדיון מלא

• פותח הנושא פותח הנושא Amirb
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Amirb

משתמש רגיל
דירוג
51
יש לי קרן השתלמות נזילה שאליה מפקיד המעסיק.
הייתי רוצה למשוך את כל הקרן, השאלה מה יעלה בגורל הפקדות חדשות ובאחריות מי לבצע את מה שצריך?

יש לי קרן השתלמות נזילה שאליה מפקיד המעסיק.
הייתי רוצה למשוך את כל הקרן, השאלה מה יעלה בגורל הפקדות חדשות ובאחריות מי לבצע את מה שצריך?
אם הוא ימשיך להפקיד לאותו ה"גוף", פשוט תיפתח קופה חדשה והישנה תיסגר להפקדות
אם תרצה שיתחיל להפקיד לגוף אחר, אז תצטרך לעדכן אותו לאן

אם הוא ימשיך להפקיד לאותו ה"גוף", פשוט תיפתח קופה חדשה והישנה תיסגר להפקדות
אם תרצה שיתחיל להפקיד לגוף אחר, אז תצטרך לעדכן אותו לאן
תודה רבה. והאם נדרש לעדכן את המעסיק שנדרש לפתוח קופה חדשה ולהפקיד אליה או שהכל קורה אוטומטית?

תודה רבה. והאם נדרש לעדכן את המעסיק שנדרש לפתוח קופה חדשה ולהפקיד אליה או שהכל קורה אוטומטית?
תראה, יש דברים שאני יודע שהם "אמורים" לעבוד
אבל אני מוסיף את ערך ה"וודאות" ע"י פנייה ישירות לגוף המנהל
לכל גוף יש בני אדם שונים והטיפול האוטומאטיים\חצי אוטומאטיים לפעמים פועלים בכיוונים שונים

אפשר להשאיר 1 ש"ח בקרן רק כדי שלא תיסגר?

לא עוזר.
מרגע שמתחילים למשוך, אי אפשר להפקיד הפקדות חדשות לקרן הזו.
אמור לעבור אוטומטית, לא מומלץ לסמוך על זה. צריך לעקוב בחודש הראשון שאכן ההפקדה נקלטה ופתחו קרן חדשה.

גם אם תשאיר בה סכום כלשהו אי אפשר להמשיך להפקיד אליה אחרי שמשכת סכום כלשהו. הפקדה חדשה תיכנס לקרן חדשה שתיפתח אוטומטית.

גם אם תשאיר בה סכום כלשהו אי אפשר להמשיך להפקיד אליה אחרי שמשכת סכום כלשהו. הפקדה חדשה תיכנס לקרן חדשה שתיפתח אוטומטית.
זה שריד מתקופת טרום המחשבים בשביל לא "לערבב" צבע כסף הפקדות חדש עם ישן ? מה הקטע עם הפתיחת קרנות חדשות האלו כל הזמן ?

זה שריד מתקופת טרום המחשבים בשביל לא "לערבב" צבע כסף הפקדות חדש עם ישן ? מה הקטע עם הפתיחת קרנות חדשות האלו כל הזמן ?
זה פשוט עניין של וותק/נזילות.
עד שאתה מושך, כל שקל שאתה מפקיד מקבל את הוותיק של השקל הראשון בקרן. ברגע שמשכת אפילו שקל אחד, כל כסף חדש שיופקד כבר לא יקבל את הוותיק הישן ובעצם צריך לספור את ה 6 שנים מחדש

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א חישוב מס רווח הון - הפקדות לקרן השתלמות (עצמאי) מעל לתקרה המזכה: מיסים 7
E פדיון חלקי לקרן השתלמות עם הפקדות מעל התקרה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
Y הפקדות פנסיונר לקרן השתלמות בניהול אישי - האם יש מגבלה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
B הפקדות של שכיר שהוא גם עוסק פטור לקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 26
נגב הפקדות לקרן השתלמות כעצמאי - האם אני מפספס משהו? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
Y עליית שכר משמעותית - איך לשנות הפקדות לקרן השתלמות ופנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
W מעסיק לא העביר הפקדות לקרן השתלמות עבור מספר חודשים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
bsod הפסקת הפקדות לקרן השתלמות שוק ההון 1
Liron2035 מישהו קיבל פיצוי על עיכוב הפקדות לקרן השתלמות IRA שוק ההון 15
הפקדות עצמאיות לקרן השתלמות צרכנות פיננסית 1
P הפרשה שנתית לקרן השתלמות כשכיר עם הפקדות חודשיות מעל התקרה ושנתית עד התקרה - מיסוי מיסים 10
ד הפקדות עובד בלבד (!) לקרן השתלמות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
E הפקדות לקרן השתלמות לא מופיעות בחשבון (הלמן אלדובי ו-ibi) שוק ההון 8
D המשך הפקדות לקרן השתלמות ישנה - האם אפשרי? צרכנות פיננסית 10
T ביטוח נכות\אכ"ע בלי הפקדות לקרן הפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S העברת כספי פיצויים לקופת גמל והמשך הפקדות תגמולים לקרן פנסיה מקיפה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S הפקדות רטרואקטיביות לקרן הפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
G הפקדות קריטיות לקרן ההשתלמות שוק ההון 34
M הפקדות לקרן ההשתלמות, מהברוטו או מהנטו? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ל העברת קופות פנסיה פעילות לקרן עם דמי ניהול נמוכים מצבירה, ולהעביר הפקדות לקרן חדשה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
H למה להמשיך הפקדות לקרן פנסיה בחופשת לידה/חל"ת צרכנות פיננסית 1
yanosh34 דילמת פדיון הפקדות מעל התקרה בקרן השתלמות שוק ההון 27
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
NachYur דיווח הפקדות שוטפות וקודמות של פנסיות והשתלמויות בדוח האמריקאי מיסים 0
C תשלום דמי ניהול קופג IRA ללא הפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
finquest ריבית בבנקים - הפקדות צרכנות פיננסית 0
כ מס על הפקדות בקרן השתלמות מעל לתקרת הפטור - IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
T האם מס על הפקדות גבוהות לפנסיה של המעסיק אמור להיות מחושב בצורה שנתית או חודשית? מיסים 7
R איך מאזנים קרן השתלמות IRA כשאין הפקדות? שוק ההון 6
yanosh34 סדר משיכה מקרן השתלמות עם הפקדות מעל התקרה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
מ מיסוי - הפקדות לפנסיה מול הפקדה לקופת ג בניהול אישי מיסים 1
M עזרו לי להבין, יש לי קופת גמל מעסיק ישנה, ללא הפקדות. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S קרן השתלמות IRA חדשה עם הפקדות לעצמאי - איפה כדאי לפתוח? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Z האם ניתן לקבל הטבות מס בשל הפקדות לפנסיה מהמס ששולם על רווח הון בשוק ההון? מיסים 14
O קרן השתלמות IRA במגדל - לא ניתן להפקיד הפקדות חדשות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 57
ה עיכוב שיוך הפקדות קרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
S קרן השתלמות נזילה על סך 20 אלף ש״ח ללא הפקדות בזמן הקרוב - האם לפדות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
TheTieMan שינוי מסלול - הפקדות עבר + הפקדות עתיד או רק הפקדות עתיד? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
Y הגשת דו״ח מס עבור הפקדות של יותר מ500 אלף מיסים 0
P משיכת שליש מקרן השתלמות לא חוסמת הפקדות? מיסים 4
F קה"ש IRA עם הפקדות מעל התקרה - מכירה למען איזון תיק זה אירוע מס? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
A התייעצות לגבי פנסיה ללא הפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
P בדוח שנתי - חובה לדווח על הפקדות פנסיוניות? מיסים 12
ז אסטרטגיית הפקדות שוק ההון 18
doc29 העלאת דמי ניהול בקופת גמל ללא הפקדות ועם הלוואה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
י פיצול הפקדות פנסיה וגמל -שאלת ביטוח פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ק חישוב תשואת תיק עם הפקדות חודשיות במשך 15 שנים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
ז גודל הפקדות שוק ההון 2
M כיצד לחסוך מזומן שבידיי ובנוסף הפקדות חודשיות לטובת פרישה לגמלאות בעוד 10-12 שנים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
E שיוך הפקדות כ"אינן מוטבות" בקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0

נושאים דומים

Back
למעלה