Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
שלום!
אני רוצה לעשות העברה בנקאית של שקלים לחשבון שלי בIB, באיזה דרך אוכל לעשות זאת? האם אפשר אונליין באתר הבנק? ובאיזה דרך אפשר - בזה"ב או רק בסוויפט?
שאלה קטנה, באתר של הבנק אני לא יכול לכתוב את בשדה של שם המוטב Interactive Brokers LLC כי זה יותר מדי תווים, ובטח שאני לא יכול להוסיף את מזהה החשבון שלי. זה בסדר אם ארשום שם משהו כמו IKBR + Unnn כאשר nnn זה המספר המזהה?
אין איזשהו שדה עבור הערות או משהו.
@אשדודי עובד לך ההעברה עם הפרטים שסיפקו לך? (כאשר מורידים את ה-4 אפסים הראשונים ממספר החשבון)
ב-IB כאשר רוצים לבצע הפקדה כלשהי הם נותנים אופציה להכניס Transaction Reference Number. מה זה בדיוק? הכוונה למספר אסמכתא, שניתן רק לאחר ההעברה?
שאלה קטנה, באתר של הבנק אני לא יכול לכתוב את בשדה של שם המוטב Interactive Brokers LLC כי זה יותר מדי תווים, ובטח שאני לא יכול להוסיף את מזהה החשבון שלי. זה בסדר אם ארשום שם משהו כמו IKBR + Unnn כאשר nnn זה המספר המזהה?