P Pap משתמש רשום הצטרף ב 8/2/22 הודעות 2 דירוג 0 4/3/25 #1 שאלה, יש לי 2 קופות גמל בשכר על רכיבים נוספים, החזר הוצאות, ורכיבי שכר נוספים, הסוכן הציע לי להעביר את ההפקדות לקן הפנסיה, האם זה כדאי..., ברגע שזה הולך לקרן פנסיה אני לא יכול אח"כ ל'שחק" עם זה בפגישה, מוות...
שאלה, יש לי 2 קופות גמל בשכר על רכיבים נוספים, החזר הוצאות, ורכיבי שכר נוספים, הסוכן הציע לי להעביר את ההפקדות לקן הפנסיה, האם זה כדאי..., ברגע שזה הולך לקרן פנסיה אני לא יכול אח"כ ל'שחק" עם זה בפגישה, מוות...
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,999 דירוג 35,441 4/3/25 #2 תלוי בדמי ניהול ובהעדפות האישיות שלך. אני אישית מעדיף פנסיה והיא בדרך כלל גם זולה יותר.
P Pap משתמש רשום הצטרף ב 8/2/22 הודעות 2 דירוג 0 4/3/25 #3 ברגע שזה בפנסיה, אני לא יכול לחזור אחורה, לא..., להעביר ליורשים, למשוך אם הפנסיה מעל המינימום... תקן אם אני טועה
ברגע שזה בפנסיה, אני לא יכול לחזור אחורה, לא..., להעביר ליורשים, למשוך אם הפנסיה מעל המינימום... תקן אם אני טועה
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,999 דירוג 35,441 4/3/25 #4 נכתב ע"י Pap: ברגע שזה בפנסיה, אני לא יכול לחזור אחורה, לא..., להעביר ליורשים, למשוך אם הפנסיה מעל המינימום... תקן אם אני טועה לחץ כדי להרחיב... אתה יכול. אין בעיה לנייד פנסיה לגמל.
נכתב ע"י Pap: ברגע שזה בפנסיה, אני לא יכול לחזור אחורה, לא..., להעביר ליורשים, למשוך אם הפנסיה מעל המינימום... תקן אם אני טועה לחץ כדי להרחיב... אתה יכול. אין בעיה לנייד פנסיה לגמל.