A Abadoom משתמש רשום הצטרף ב 18/6/25 הודעות 3 דירוג 0 7/1/26 #1 מנסה להעביר מניות מברוקר מקומי אקסלנס לברוקר חיצוני IB והם לא מאפשרים. קראתי שזה כן ניתן, מישהו כבר עשה ויש איזה המלצה ? לדעתי הם מתחכמים תודה מראש
מנסה להעביר מניות מברוקר מקומי אקסלנס לברוקר חיצוני IB והם לא מאפשרים. קראתי שזה כן ניתן, מישהו כבר עשה ויש איזה המלצה ? לדעתי הם מתחכמים תודה מראש
Y Yoshi_Invest משתמש רגיל הצטרף ב 18/8/24 הודעות 294 דירוג 107 7/1/26 #2 חיפשתה בפורום? אני רואה בנושאים דומים לפחות איזה 10 שרשורים.
A Abadoom משתמש רשום הצטרף ב 18/6/25 הודעות 3 דירוג 0 7/1/26 #3 נכתב ע"י Yoshi_Invest: חיפשתה בפורום? אני רואה בנושאים דומים לפחות איזה 10 שרשורים. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י Yoshi_Invest: חיפשתה בפורום? אני רואה בנושאים דומים לפחות איזה 10 שרשורים. לחץ כדי להרחיב...
N nettek משתמש סולידי הצטרף ב 14/5/22 הודעות 125 דירוג 7 9/1/26 #4 לא מכיר את אקסלנס אבל בכל זאת, מה התירוץ שלהם? ב-IBI היה לי קצת בעיות עם זה אבל הם דרשו שאעשה מספר צעדים כדי להפוך את החשבון ל"מערכת פתוחה", ברגע שזה קרה הם ביצעו את ההעברה.
לא מכיר את אקסלנס אבל בכל זאת, מה התירוץ שלהם? ב-IBI היה לי קצת בעיות עם זה אבל הם דרשו שאעשה מספר צעדים כדי להפוך את החשבון ל"מערכת פתוחה", ברגע שזה קרה הם ביצעו את ההעברה.