• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העברת מט"ח לחשבון בארה"ב ב-Wise

• פותח הנושא פותח הנושא eliitkin
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

eliitkin

משתמש רשום
דירוג
0
שלום לכולם,
אני רוצה להעביר מטבע חוץ מחשבון מט"ח דולרי בבנק וואן זירו לחשבון בארצות הברית שנמצא גם על שמי. האם יש דרך לבצע העברה בדולרים ישירות מחשבון המט"ח דרך Wise? או שיש צורך להמיר את הדולרים לשקלים כדי שיעברו קודם לעו"ש ורק לבצע את ההעברה? אלו העברות שאצטרך לעשות מספר פעמים בשנה אז אני מחפש את הדרך היעילה ומהירה ביותר מבלי להפסיד המון על המרות או עמלות.
תודה לעונים!

לחשבון הדולרי שלך ב wise יש פרטי סוויפט, אין מניעה להעביר אליו מחשבון מט"ח בבנק ישראלי.

תודה, השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה דרך האפליקציה של wise, או דרך הבנק עצמו? ראיתי בכמה דיונים ש wise מעביר מהחשבון השקלי וממיר בדולרים ולא בהכרח מחשבון המט"ח, לכן שואל

האם יש דרך לבצע העברה בדולרים ישירות מחשבון המט"ח דרך Wise?
ניתן לבצע זאת, אבל העלות של זה ככל הנראה תיהיה יותר גבוה מהעברה ישירה מהחשבון בישראל לחשבון בארה"ב. כדי להעביר דולרים לwise הם נותנים לך מספר חשבון בארה"ב. אז תצטרך לשלם בבנק שלך אותם עמלות כמו בהעברה ישירה לחשבון בארה"ב ובנוסף עוד עמלה לwise.

ניתן לבצע זאת, אבל העלות של זה ככל הנראה תיהיה יותר גבוה מהעברה ישירה מהחשבון בישראל לחשבון בארה"ב. כדי להעביר דולרים לwise הם נותנים לך מספר חשבון בארה"ב. אז תצטרך לשלם בבנק שלך אותם עמלות כמו בהעברה ישירה לחשבון בארה"ב ובנוסף עוד עמלה לwise.

וואן זירו לא גובה עמלות על העברת מט"ח, עד כמה שאני זוכר.

שלום לכולם,
אני רוצה להעביר מטבע חוץ מחשבון מט"ח דולרי בבנק וואן זירו ... אלו העברות שאצטרך לעשות מספר פעמים בשנה אז אני מחפש את הדרך היעילה ומהירה ביותר מבלי להפסיד המון על המרות או עמלות.
תודה לעונים!
איך המט״ח מגיע מלכתחילה לבנק הישראלי? יהיה כנראה עדיף להעביר אותו מראש לחשבון האמריקאי.

וואן זירו לא גובה עמלות על העברת מט"ח, עד כמה שאני זוכר.
הם גובים עמלת בנק מקשר, ולפי תגובות רבות העברות מט״ח אצלם הן סיוט בירוקרטי.

תודה על התגובות. היעד הסופי הוא חשבון בארצות הברית על שמי.
הכסף מופקד לחשבון הישראלי שלי בדולרים כמלגה ולא ניתן להפריד אותו מראש, השאלה לגבי wise הייתה בגלל עיכובים לוחות זמנים לא ברורים בהעברת מט"ח ישירה דרך בנק וואן זירו.
זה נכון בין אם חשבון היעד הוא wise או בנק אחר.
גם דרך wise יהיו עיכובים מצד וואן זירו?

גם דרך wise יהיו עיכובים מצד וואן זירו?
אם אתה מעביר ל wise דולרים (שזה מה ששאלת במקור אם הבנתי נכון), זה בדיוק כמו העברה לחשבון אחר בארה"ב.

אם אתה מעביר ל wise דולרים (שזה מה ששאלת במקור אם הבנתי נכון), זה בדיוק כמו העברה לחשבון אחר בארה"ב.
תודה, כן הרעיון היה להעביר דולרים ישירות כדי לחסוך את ההפסדים על ההמרה לשקלים ואז שוב לדולרים. מה תהיה דרך יעילה ומהירה יותר? כי כמו שהרבה אנשים כותבים פה זה באמת סיוט בירוקרטי שלוקח המון זמן דרך וואן זירו.

תודה, כן הרעיון היה להעביר דולרים ישירות כדי לחסוך את ההפסדים על ההמרה לשקלים ואז שוב לדולרים. מה תהיה דרך יעילה ומהירה יותר? כי כמו שהרבה אנשים כותבים פה זה באמת סיוט בירוקרטי שלוקח המון זמן דרך וואן זירו.
לא הבנתי למה להמיר לשקלים.

יש לך דולרים בוואן זירו ואתה רוצה את הדולרים האלו בבנק whatever בארה"ב.
גם אם תעביר דולרים ל wise ומשם ל whatever וגם אם תעביר ישירות מוואן זירו ל whatever, אלו העברות דולריות בלי המרה לשקל בשום שלב.

אפשרות אחרת היא להמיר בוואן זירו לשקלים, להעביר שקלים ל wise ושם להמיר לדולר ולהעביר ל whatever, אבל אין הרבה היגיון בבחירה באפשרות שכוללת המרה כפולה.

אני העברתי פעם אחת מוואן זירו לבנק בחו"ל ולא נתקלתי בסיוט בירוקרטי כמו שאתה מתאר, אז אין לי מושג במה מדובר.

יש לך דולרים בוואן זירו ואתה רוצה את הדולרים האלו בבנק whatever בארה"ב.
גם אם תעביר דולרים ל wise ומשם ל whatever וגם אם תעביר ישירות מוואן זירו ל whatever, אלו העברות דולריות בלי המרה לשקל בשום שלב.
זה בדיוק מה שעשיתי דרך הבנק לפני שלושה ימים. בגלל שהעברה מצריכה אישור בנקאי, אני ממתין לאישור כשבינתיים לא קיבלתי מספר swift, או סטטוס העברה. אלו כבר שלושה ימים שעברו, לפני 2-7 ימי עסקים נוספים לאחר האישור, ואנחנו לפני סופ"ש שאז בכלל אין מענה. אני תלוי לחלוטין בשירות לקוחות של הבנק, שלמעשה לא קיים. די סיוט בירוקרטי שאנח מעריך שימשך יותר זמן משצפיתי מהעברה בין שני חשבונות על שמי. השאלה היא אם אותו מצב היה קורה גם דרך wise בהעברה בדולרים?

השאלה היא אם אותו מצב היה קורה גם דרך wise בהעברה בדולרים?
כן... ברגע שהכסף יגיע אתה תתבקש להביא הוכחות למקור הכסף, יכול להיות שביקשו עוד מסמכים לאימות הזהות שלך. זה יכול לקחת יום או כמה ימים. לאחר מכן העברה לוקחת לרוב יום עסקים. אם אתה מחפש מהירות אז זה מניסיון אישי בבנק רגיל (לא וואן זירו) זה לקח לי פחות משעה עד שראיתי את הכסף בארה"ב אבל העמלה הייתה בהתאם...

זה נכון בין אם חשבון היעד הוא wise או בנק אחר.
ובגלל זה כוונתי הייתה שזה כנראה פתרון פחות טוב לשימוש רב פעמי.

תודה על התגובות. היעד הסופי הוא חשבון בארצות הברית על שמי.
הכסף מופקד לחשבון הישראלי שלי בדולרים כמלגה ולא ניתן להפריד אותו מראש, השאלה לגבי wise הייתה בגלל עיכובים לוחות זמנים לא ברורים בהעברת מט"ח ישירה דרך בנק וואן זירו.
גורם ישראלי שמפקיד בדולרים ולא מוכן להפקיד מראש לבנק אמריקאי?
יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה להעביר את זה לארה"ב? אם לא מדובר בסכומים גדולים, אולי עדיף לך פשוט להמיר את זה לשקלים בבנק.

גורם ישראלי שמפקיד בדולרים ולא מוכן להפקיד מראש לבנק אמריקאי?
יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה להעביר את זה לארה"ב? אם לא מדובר בסכומים גדולים, אולי עדיף לך פשוט להמיר את זה לשקלים בבנק.
כן, זאת מלגה ואני נמצא בארצות הברית בפוסטדוק. ההעברות יהיו בכל כמה חודשים הסכום של הערך 20,000 כל אחת

כן... ברגע שהכסף יגיע אתה תתבקש להביא הוכחות למקור הכסף, יכול להיות שביקשו עוד מסמכים לאימות הזהות שלך. זה יכול לקחת יום או כמה ימים. לאחר מכן העברה לוקחת לרוב יום עסקים. אם אתה מחפש מהירות אז זה מניסיון אישי בבנק רגיל (לא וואן זירו) זה לקח לי פחות משעה עד שראיתי את הכסף בארה"ב אבל העמלה הייתה בהתאם...
כמה זמן לקח לך כל התהליך?

זה בדיוק מה שעשיתי דרך הבנק לפני שלושה ימים. בגלל שהעברה מצריכה אישור בנקאי, אני ממתין לאישור כשבינתיים לא קיבלתי מספר swift, או סטטוס העברה. אלו כבר שלושה ימים שעברו, לפני 2-7 ימי עסקים נוספים לאחר האישור, ואנחנו לפני סופ"ש שאז בכלל אין מענה. אני תלוי לחלוטין בשירות לקוחות של הבנק, שלמעשה לא קיים. די סיוט בירוקרטי שאנח מעריך שימשך יותר זמן משצפיתי מהעברה בין שני חשבונות על שמי.
נשמע כמו בעיות אישורים ואימות של העברה ראשונה. אני מנחש שההעברות הבאות (במיוחד אם זה לאותו חשבון) יהיו מהירות יותר

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E העברת מט"ח לחשבון בארה"ב ב-Wise צרכנות פיננסית 2
מ העברת מט"ח מחשבון ישראלי לחשבון השקעות ישראלי שוק ההון 1
R העברת מט״ח מפידליטי לחשבון בנק בארץ שוק ההון 3
J העברת מט״ח לחשבון ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
XpH העברת מט''ח לחשבון בחו''ל (IB) + המרת מט''ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
Jenia29 העברת מט"ח מחשבון ישראלי לחשבון בחו"ל צרכנות פיננסית 47
עצמאית העברת מט"ח לחשבון אזרח אמריקאי צרכנות פיננסית 18
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
A עמלות העברת מט"ח לחשבון שקלי צרכנות פיננסית 21
I העברת מט״ח וחסכונות צרכנות פיננסית 6
N העברת דולרים (מט"ח) מחשבון באוצר החייל ל-IB שוק ההון 23
G קבלת / העברת מט״ח בזול צרכנות פיננסית 3
C העברת מט"ח מברוקר בחו"ל לברוקר בארץ שוק ההון 12
The Thinker עמלת העברת מט״ח צרכנות פיננסית 8
B העברת מט״ח מחו״ל לארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
M העברת מט״ח מחשבון ישראלי לIB שוק ההון 2
ה העברת מט"ח לחו"ל צרכנות פיננסית 1
סתןלי ת'כסף עמלות העברת מט"ח שוק ההון 39
א העברת מט"ח מחו"ל והמרה לש"ח לעו"ש צרכנות פיננסית 2
C עמלת העברת/המרת מט"ח בבנק צרכנות פיננסית 8
R העברת מט"ח לIB מחשבון מט"ח בבנק ישראלי שוק ההון 4
sogi העברת מט"ח ל-IBI שוק ההון 6
מ העברת מט"ח ל-IB שוק ההון 21
M חוצפה של בנקים + עמלות על העברת מט"ח צרכנות פיננסית 22
S מכירת מניות אינטל העברת הכסף לארץ ותשלום מס שוק ההון 10
hommie העברת תיק מבנק לבית השקעות שוק ההון 6
M העברת פנסיה לא פעילה לקרן פנסיה ברירת מחדל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
חשוב לדעת העברת מניות שוק ההון 29
A העברת מניות מברוקר מקומי (אקסלנס) לברוקר חיצוני IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
alinchik העברת כספי ביטוח מנהלים לקרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
N מרגישה בLOOP - העברת קופת גמל קיצבתי לIRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
N מה המשמעויות של העברת חיסכון של קופת גמל קיצבתית לIRA? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
yoyo העברת כסף חייב במס מקרן השתלמות לאפיק חסכון אחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
algo.il העברת הפקדות גמל לפנסיה - אפשרי? מסובך? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
A העברת תיק ניירות ערך יומני מסע אישיים 1
T העברת סכום כסף גדול מחשבון ibkr לישראל צרכנות פיננסית 48
אוגורן מיני-יומן - העברת תמורת RSU מ-ESOP לאינראקטיב יומני מסע אישיים 87
B העברת דולרים ל-IBRK (מס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
M צ'ארלס שוואב - העברת כסף והמרה כמה שאלות שוק ההון 4
מומו הברווז העברת חשבון מאינטראקטיב ישראל לib שוק ההון 1
Z העברת מניות בין מדינות (שינוי תושבות) שוק ההון 17
N שאלה על עמלות על שורת דיבידנד בבית השקעות + שאלה על העברת IRA שוק ההון 0
Y העברת הפסדי הון כאשר סכום המכירות הוא 0 מיסים 5
י פנסיה והשתלמות העברת מסלול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
פסיוני העברת כספי קה"ש מחברה אל חברה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0