A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 8/9/24 #61 נכתב ע"י FIYaacov: אין לי משהו חכם להגיד חוץ מלצאת ולחזור ולנסות שוב. לחץ כדי להרחיב... התברר שזה מאד חכם... הדבר היחיד שעזר! שאלה, אם כתבתי שאני יעביר 4000 שקל, אני יכול להעביר פחות? (מפחד לעשות טעויות... מה המינימום שאפשר להעביר?) תודה רבה!
נכתב ע"י FIYaacov: אין לי משהו חכם להגיד חוץ מלצאת ולחזור ולנסות שוב. לחץ כדי להרחיב... התברר שזה מאד חכם... הדבר היחיד שעזר! שאלה, אם כתבתי שאני יעביר 4000 שקל, אני יכול להעביר פחות? (מפחד לעשות טעויות... מה המינימום שאפשר להעביר?) תודה רבה!
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 22,177 דירוג 21,026 8/9/24 #62 נכתב ע"י aiib: שאלה, אם כתבתי שאני יעביר 4000 שקל, אני יכול להעביר פחות? (מפחד לעשות טעויות... מה המינימום שאפשר להעביר?) לחץ כדי להרחיב... אפשר גם שקל בודד. צריך שההעברה תתאם למה שציינת, אבל אמור להיות דרך לערוך/לבטל ולעשות מחדש.
נכתב ע"י aiib: שאלה, אם כתבתי שאני יעביר 4000 שקל, אני יכול להעביר פחות? (מפחד לעשות טעויות... מה המינימום שאפשר להעביר?) לחץ כדי להרחיב... אפשר גם שקל בודד. צריך שההעברה תתאם למה שציינת, אבל אמור להיות דרך לערוך/לבטל ולעשות מחדש.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 9/9/24 #63 בשעה טובה החשבון שלי אושר ונפתח! איך עכשיו אני ממיר ומעביר לחו"ל? מפחד לעשות טעויות... תודה
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #64 נכתב ע"י aiib: בשעה טובה החשבון שלי אושר ונפתח! איך עכשיו אני ממיר ומעביר לחו"ל? מפחד לעשות טעויות... תודה לחץ כדי להרחיב... אני אשמח לעזרה!
נכתב ע"י aiib: בשעה טובה החשבון שלי אושר ונפתח! איך עכשיו אני ממיר ומעביר לחו"ל? מפחד לעשות טעויות... תודה לחץ כדי להרחיב... אני אשמח לעזרה!
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,419 דירוג 23,187 10/9/24 #65 נכתב ע"י aiib: איך עכשיו אני ממיר ומעביר לחו"ל? לחץ כדי להרחיב... כבר שלחתי לך קישור
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #66 נכתב ע"י חתול לילה: כבר שלחתי לך קישור לחץ כדי להרחיב... לא מצאתי שם הסבר על העברה לחו"ל
צ צדיק משתמש בכיר הצטרף ב 23/10/23 הודעות 1,687 דירוג 1,289 10/9/24 #67 נכתב ע"י חתול לילה: כבר שלחתי לך קישור לחץ כדי להרחיב... הוא לא מתכוון לממן את החשבון. אלא איך הוא מעביר מהחשבון ב IB לחשבון בנק שלו בחו"ל. זה לא מופיע שם בקישור.
נכתב ע"י חתול לילה: כבר שלחתי לך קישור לחץ כדי להרחיב... הוא לא מתכוון לממן את החשבון. אלא איך הוא מעביר מהחשבון ב IB לחשבון בנק שלו בחו"ל. זה לא מופיע שם בקישור.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,561 דירוג 18,841 10/9/24 #68 נכתב ע"י צדיק: אלא איך הוא מעביר מהחשבון ב IB לחשבון בנק שלו בחו"ל לחץ כדי להרחיב... משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. רק צריך לבחור את המטבע הנכון. וכמובן כדאי להמיר את הכסף למטבע הנכון לפני המשיכה (ולחכות יום-יומיים לסיום הסליקה) כדי לא לשלם ריבית.
נכתב ע"י צדיק: אלא איך הוא מעביר מהחשבון ב IB לחשבון בנק שלו בחו"ל לחץ כדי להרחיב... משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. רק צריך לבחור את המטבע הנכון. וכמובן כדאי להמיר את הכסף למטבע הנכון לפני המשיכה (ולחכות יום-יומיים לסיום הסליקה) כדי לא לשלם ריבית.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #69 נכתב ע"י roneng: משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. רק צריך לבחור את המטבע הנכון. וכמובן כדאי להמיר את הכסף למטבע הנכון לפני המשיכה (ולחכות יום-יומיים לסיום הסליקה) כדי לא לשלם ריבית. לחץ כדי להרחיב... תוכל בבקשה לומר לי באיזו אופציה אני בוחר? Bank WireConnect Your Bank via ACHTransfer to Wise BalanceDirect Debit תודה רבה
נכתב ע"י roneng: משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. רק צריך לבחור את המטבע הנכון. וכמובן כדאי להמיר את הכסף למטבע הנכון לפני המשיכה (ולחכות יום-יומיים לסיום הסליקה) כדי לא לשלם ריבית. לחץ כדי להרחיב... תוכל בבקשה לומר לי באיזו אופציה אני בוחר? Bank WireConnect Your Bank via ACHTransfer to Wise BalanceDirect Debit תודה רבה
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,561 דירוג 18,841 10/9/24 #70 נכתב ע"י aiib: תוכל בבקשה לומר לי באיזו אופציה אני בוחר Bank Wire Connect Your Bank via ACH Transfer to Wise Balance Direct Debit תודה רבה לחץ כדי להרחיב... איזה שאתה רוצה. בגדול האופציה של וייז היא כמובן רק אם יש לך חשבון בוייז והאופציה של דירקט דביט זה בעיקר לתשלומים. אבל בין ACH ל wire אתה יכול לבחור לפי מה שאתה רוצה. ההבדל זה כמו ההבדל בין מס"ב לזה"ב. קח בחשבון שחלק מהבנקים לוקחים עמלה על wire נכנס
נכתב ע"י aiib: תוכל בבקשה לומר לי באיזו אופציה אני בוחר Bank Wire Connect Your Bank via ACH Transfer to Wise Balance Direct Debit תודה רבה לחץ כדי להרחיב... איזה שאתה רוצה. בגדול האופציה של וייז היא כמובן רק אם יש לך חשבון בוייז והאופציה של דירקט דביט זה בעיקר לתשלומים. אבל בין ACH ל wire אתה יכול לבחור לפי מה שאתה רוצה. ההבדל זה כמו ההבדל בין מס"ב לזה"ב. קח בחשבון שחלק מהבנקים לוקחים עמלה על wire נכנס
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #71 נכתב ע"י roneng: האופציה של דירקט דביט זה בעיקר לתשלומים. אבל בין ACH לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה תשלומים? ACH זו כמו העברה הרגילה בארץ (ללא עמלות וכדו')?
נכתב ע"י roneng: האופציה של דירקט דביט זה בעיקר לתשלומים. אבל בין ACH לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה תשלומים? ACH זו כמו העברה הרגילה בארץ (ללא עמלות וכדו')?
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #72 נכתב ע"י roneng: משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. לחץ כדי להרחיב... יש אופציה לשלוח לארץ? כי הוא כותב לי שהחשבון חייב להיות בארצות הברית.
נכתב ע"י roneng: משיכה לחשבון בנק בחו"ל זהה למשיכה לחשבון בנק בארץ. לחץ כדי להרחיב... יש אופציה לשלוח לארץ? כי הוא כותב לי שהחשבון חייב להיות בארצות הברית.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,561 דירוג 18,841 10/9/24 #73 נכתב ע"י aiib: מה הכוונה תשלומים? לחץ כדי להרחיב... חשמל, מים, אשראי וכו נכתב ע"י aiib: ACH זו כמו העברה הרגילה בארץ לחץ כדי להרחיב... כן. נכתב ע"י aiib: ללא עמלות וכדו' לחץ כדי להרחיב... יש לך משיכה אחת בחינם בכל חודש, לא משנה סוג ההעברה. מעבר לזה יש מחירון באתר שלהם. לגבי עמלות בצד המקבל, אתה צריך לבדוק עם הבנק שלך. נכתב ע"י aiib: יש אופציה לשלוח לארץ? לחץ כדי להרחיב... בדולרים? אפשר, אבל למה שתרצה לעשות את זה? זה סתם יקר. נכתב ע"י aiib: כי הוא כותב לי שהחשבון חייב להיות בארצות הברית. לחץ כדי להרחיב... העברה בינלאומית זה רק wire
נכתב ע"י aiib: מה הכוונה תשלומים? לחץ כדי להרחיב... חשמל, מים, אשראי וכו נכתב ע"י aiib: ACH זו כמו העברה הרגילה בארץ לחץ כדי להרחיב... כן. נכתב ע"י aiib: ללא עמלות וכדו' לחץ כדי להרחיב... יש לך משיכה אחת בחינם בכל חודש, לא משנה סוג ההעברה. מעבר לזה יש מחירון באתר שלהם. לגבי עמלות בצד המקבל, אתה צריך לבדוק עם הבנק שלך. נכתב ע"י aiib: יש אופציה לשלוח לארץ? לחץ כדי להרחיב... בדולרים? אפשר, אבל למה שתרצה לעשות את זה? זה סתם יקר. נכתב ע"י aiib: כי הוא כותב לי שהחשבון חייב להיות בארצות הברית. לחץ כדי להרחיב... העברה בינלאומית זה רק wire
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 10/9/24 #74 נכתב ע"י roneng: לגבי עמלות בצד המקבל, אתה צריך לבדוק עם הבנק שלך. לחץ כדי להרחיב... עד היום כל פעם שנכנס לי כסף לא גבו ממני עמלות, אבל הבנתי שיש כמה סוגים של העברות ועל חלקם כן משלמים עמלות?
נכתב ע"י roneng: לגבי עמלות בצד המקבל, אתה צריך לבדוק עם הבנק שלך. לחץ כדי להרחיב... עד היום כל פעם שנכנס לי כסף לא גבו ממני עמלות, אבל הבנתי שיש כמה סוגים של העברות ועל חלקם כן משלמים עמלות?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,561 דירוג 18,841 10/9/24 #75 נכתב ע"י aiib: עד היום כל פעם שנכנס לי כסף לא גבו ממני עמלות, אבל הבנתי שיש כמה סוגים של העברות ועל חלקם כן משלמים עמלות? לחץ כדי להרחיב... תלוי בבנק, אבל בגדול זה נכון.
נכתב ע"י aiib: עד היום כל פעם שנכנס לי כסף לא גבו ממני עמלות, אבל הבנתי שיש כמה סוגים של העברות ועל חלקם כן משלמים עמלות? לחץ כדי להרחיב... תלוי בבנק, אבל בגדול זה נכון.
צ צדיק משתמש בכיר הצטרף ב 23/10/23 הודעות 1,687 דירוג 1,289 10/9/24 #76 נכתב ע"י roneng: העברה בינלאומית זה רק wire לחץ כדי להרחיב... כלומר? זה כולל כל העברה לישראל, או דווקא העברה דולרית לישראל (או שקלית לארה"ב)
נכתב ע"י roneng: העברה בינלאומית זה רק wire לחץ כדי להרחיב... כלומר? זה כולל כל העברה לישראל, או דווקא העברה דולרית לישראל (או שקלית לארה"ב)
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,561 דירוג 18,841 10/9/24 #77 נכתב ע"י צדיק: כלומר? זה כולל כל העברה לישראל, או דווקא העברה דולרית לישראל (או שקלית לארה"ב) לחץ כדי להרחיב... העברה של כל מטבע אל מחוץ למדינה שלו. העברה של מטבע למדינה שלו היא העברה מקומית ב IB נערך לאחרונה ב: 10/9/24
נכתב ע"י צדיק: כלומר? זה כולל כל העברה לישראל, או דווקא העברה דולרית לישראל (או שקלית לארה"ב) לחץ כדי להרחיב... העברה של כל מטבע אל מחוץ למדינה שלו. העברה של מטבע למדינה שלו היא העברה מקומית ב IB