שלום לכולם,
הצטרפתי לפורום לפני כ 3 שנים ומאז עברו המון דברים מהפוסט של אותו יום.
בן 29, נשוי ללא ילדים כרגע.
מסיים כיום לימודים במנהל עסקים חשבונאות, כאשר את התואר סיימתי בהצטיינות יתרה ובכל אחת מהשנים כמצטיין דיקן ואפילו נשיא.
מתחיל התמחות בקרוב באחד משרדי ה Big4 התמחות בהייטק על מנת שבעתיד אוכל להשתלב במה שרציתי לעשות כאשר התלבטתי בין מקצוע ראיית החשבון למדעי המחשב.
אשתי מתחילה תואר שני בקרוב בפסיכולוגיה קלינית באחד המוסדות הטובים בארץ.
לצערי כמו המון אנשים בפורום, לא גדלתי עם כפית של כסף ככה שאין לי הורים עמידים ואת כל מה שעשיתי גאה בו.
כרגע המצב שלנו הוא כזה-
עוש 25k לצורך מחייה ובסיסי.
70k מושקע בגמל להשקעה
400k מסחר עצמי במחקי מדד ארה״ב.
50k פיקדון בריבית 4.8 אחוז לגיוון חסר סיכון
ככה שסה״כ 545k הון עצמי.
אין הלוואות או מינוף, כאשר הריביות ירדו אולי למנף לדירה להשקעה. בכל מקרה זה עדיין לא שם.
עקב המבחנים הקרבים ובאים בשביל הרישיון, הפסקתי לעבוד לפני כחודש ואהיה חסר הכנסה, ואשתי מכניסה כחצי משרה 7000 שח בממוצע. מאמין שבחצי שנה הקרובה ניהיה בגרעון ממוצע של 2-4k או פחות.
יש לי המון חששות להמשך הקריירה אבל מאמין בעצמי שאני חרוץ מספיק ועם ראש כדי למצוא פתרונות ויזמות לדברים חדשים. יש משפט מאוד אהוב של אחד המרצים שלי שאמר - הרבה מתלוננים על המקצוע כי הם לומדים להיות טכנאים, ולא להבין את המשמעות מאחורי הדברים. ומאיכות הסטודנטים שאני רואה, זה מאוד נכון ודי עצוב לי.
לא מאמין בנדלן למגורים בארץ, רק להשקעה.
יש מספר פרוייקטים שאני מתעניין בהם אם זה קורס דיגיטלי לתרגולים לסטודנטים במספר מקצועות ועוד כמה דברים שעל הפרק.
אנסה לכתוב פה את ההתקדמות בפן הכלכלי, מקצועי כל תקופה מסויימת על מנת שככה אוכל לעמוד במטרות של עצמי.
אז מה המטרות שלי לחצי שנה הקרובה?
- פתיחת עסק עצמאי לשיעורים פרטיים ( יש לי כבר מספר סטודנטים שמרוצים ממני, מגיעים לתוצאות וכן ממשיכים איתי באופן קבע )
- לעבור את המבחנים לרישיון בהצטיינות ע״י קבלת מדליה.
- לצלם את הקורס הדיגיטלי ( אופציונלי עקב חוסר הזמן והלוז הצפוף ).
המטרה המרכזית ב 10 שנים הקרובות מבחינת הקריירה:
- לעשות רילוקיישן ולהכנס למחלקת הכספים של אפל.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, אם יש לכם תובנות ודברים לשפר.
שיהיה יום מקסים לכולם
הצטרפתי לפורום לפני כ 3 שנים ומאז עברו המון דברים מהפוסט של אותו יום.
בן 29, נשוי ללא ילדים כרגע.
מסיים כיום לימודים במנהל עסקים חשבונאות, כאשר את התואר סיימתי בהצטיינות יתרה ובכל אחת מהשנים כמצטיין דיקן ואפילו נשיא.
מתחיל התמחות בקרוב באחד משרדי ה Big4 התמחות בהייטק על מנת שבעתיד אוכל להשתלב במה שרציתי לעשות כאשר התלבטתי בין מקצוע ראיית החשבון למדעי המחשב.
אשתי מתחילה תואר שני בקרוב בפסיכולוגיה קלינית באחד המוסדות הטובים בארץ.
לצערי כמו המון אנשים בפורום, לא גדלתי עם כפית של כסף ככה שאין לי הורים עמידים ואת כל מה שעשיתי גאה בו.
כרגע המצב שלנו הוא כזה-
עוש 25k לצורך מחייה ובסיסי.
70k מושקע בגמל להשקעה
400k מסחר עצמי במחקי מדד ארה״ב.
50k פיקדון בריבית 4.8 אחוז לגיוון חסר סיכון
ככה שסה״כ 545k הון עצמי.
אין הלוואות או מינוף, כאשר הריביות ירדו אולי למנף לדירה להשקעה. בכל מקרה זה עדיין לא שם.
עקב המבחנים הקרבים ובאים בשביל הרישיון, הפסקתי לעבוד לפני כחודש ואהיה חסר הכנסה, ואשתי מכניסה כחצי משרה 7000 שח בממוצע. מאמין שבחצי שנה הקרובה ניהיה בגרעון ממוצע של 2-4k או פחות.
יש לי המון חששות להמשך הקריירה אבל מאמין בעצמי שאני חרוץ מספיק ועם ראש כדי למצוא פתרונות ויזמות לדברים חדשים. יש משפט מאוד אהוב של אחד המרצים שלי שאמר - הרבה מתלוננים על המקצוע כי הם לומדים להיות טכנאים, ולא להבין את המשמעות מאחורי הדברים. ומאיכות הסטודנטים שאני רואה, זה מאוד נכון ודי עצוב לי.
לא מאמין בנדלן למגורים בארץ, רק להשקעה.
יש מספר פרוייקטים שאני מתעניין בהם אם זה קורס דיגיטלי לתרגולים לסטודנטים במספר מקצועות ועוד כמה דברים שעל הפרק.
אנסה לכתוב פה את ההתקדמות בפן הכלכלי, מקצועי כל תקופה מסויימת על מנת שככה אוכל לעמוד במטרות של עצמי.
אז מה המטרות שלי לחצי שנה הקרובה?
- פתיחת עסק עצמאי לשיעורים פרטיים ( יש לי כבר מספר סטודנטים שמרוצים ממני, מגיעים לתוצאות וכן ממשיכים איתי באופן קבע )
- לעבור את המבחנים לרישיון בהצטיינות ע״י קבלת מדליה.
- לצלם את הקורס הדיגיטלי ( אופציונלי עקב חוסר הזמן והלוז הצפוף ).
המטרה המרכזית ב 10 שנים הקרובות מבחינת הקריירה:
- לעשות רילוקיישן ולהכנס למחלקת הכספים של אפל.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, אם יש לכם תובנות ודברים לשפר.
שיהיה יום מקסים לכולם