• אזהרה: פורום זה מיועד להחלפת דעות בין משקיעים חובבים בנושאים תאורטיים בלבד. חל איסור מוחלט על מתן ייעוץ השקעות פרטי. אין לראות בדיונים בפורום בבחינת יעוץ השקעות או תחליף לייעוץ פיננסי מקצועי המותאם אישית וספציפית למשקיע תוך התחשבות בנתוניו, צרכיו המיוחדים והאחרים, מצבו הכספי, נסיבותיו ומטרותיו. אין להסתמך או לפעול על פי הנאמר בפורום ללא קבלת יעוץ מקצועי אישי מבעל הרישיון המתאים, וכל הנוהג אחרת עושה זאת על אחריותו בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחבר/ת ההודעה בלבד.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

הממשלה ששברה את גב הגמל - שאלות לגבי ניהול חשבון בinteractive brokers

אודי המורה

משתמש רשום
דירוג
16
הממשלה הנוכחית שברה אותי. עד היום לא חלמתי על זה, אבל אני רוצה לפזר סיכונים ולהעביר חלק מההשקעות שלי החוצה, הרחק מהישג ידה של מדינת ישראל.
אני אשאר פה לכבות את האור, אבל בנתיים אני אשמח אם תעזרו לי לעשות שיעורי בית לפני שאני פותח חשבון בinteractive brokers.
אשמח אם תוסיפו סוגיות רלוונטיות נוספות שלדעתכם כדאי לי לדעת.
מיסים
1. האם יש חובת דיווח מס בישראל על חשבון IB בחו"ל? ואם כן, מתי, וכל כמה זמן?
2. האם יש חובת דיווח על חשבון IB בחו"ל מול המדינה בה רשום החשבון?
3. מדיניות המס של איזו מדינה חלה על מימוש רווחים בעת מכירה?
4. האם תיק שלא מתבצעות בו מכירות ומימושים חייב בדיווח מס?
5. האם השקעה בקרנות מחקות צוברות דיוודנדים (דוגמת בלאקרוק) פוטרת את המשקיע מדיווח מס, כל עוד לא התבצעה מכירה?

כפיפות של החשבון לחוקי המדינה
1. באיזו מדינה רשום החשבון של אינטראקטיב העולמית? החוקים של איזו מדינה חלים על החשבון?
2. במידה ואני יכול לבחור את המדינה שבה יתנהל החשבון? באיזו מדינה עדיף לבחור ולמה?
3. האם למדינת ישראל יש דרך לעקל, להגביל, לקבוע מדיניות השקעות וכו' בחשבונות של IB בחו"ל? (למשל, החל מינואר הקרוב המדינה תחייב את החוסכים בפנסיה בישראל להיחשף לבורסה הישראלית)

ירושה ומוטבים
1. האם החשבון באינטראקטיב חשוף למס ירושה במקרה של פטירה?
2. איך מתבצע התהליך של העברת החשבון באינטראקטיב בקורקס ליורשים במקרה של פטירה?

העברת כספים מישראל ולישראל

עד כמה התהליך של העברת כספים מבנק בישראל לIB חול פשוט, ולהיפך? מה העמלות החלות בIB על הפעולות הללו?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Tsachi01 תתעוררו: הממשלה הזאת עושה בנו מניפולציות של שמאל ימין חרדיים חילונים פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 48
Henchman34 האם הדיון סביב חוק הגיוס מצד הממשלה מתבצע שלא בתום לב? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 281
I מה יהיה עם הממשלה החדשה :( פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 6
מ למה הכוונה בצעד הממשלה שעליו מדברים היום להיתר לפיצול דירות בבתים פרטיים? נדל"ן 5
פ האם אפשר לחשב בכמה הממשלה תעלה מיסים אחרי הבחירות? מיסים 22
Roi חקלאות אורגנית בחסות הממשלה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 44
G השקעה דרך בורסת ישראל או בורסת ארה"ב? מה הדרך הנכונה להשלים את תיק המניות שלי? שוק ההון 0
ע בת 24 לקראת לימודים, מתלבטת איפה לשים את החסכון יומני מסע אישיים 11
ט לשים את כל הכסף הפנוי בIB שוק ההון 10
S מה לספר בראיון העבודה העניין למה עזבתי את מקום העבודה האחרון אוף טופיק 28
oferM נתניהו דרש מראש השב"כ להזהיר את לפיד: בלי פשרה על עילת הסבירות הסכנה למלחמה תגדל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 46
A איך אני בודק את התאריך שבו קניתי מניה במערכת ספארק? פוסטים מאיכות נמוכה 1
C ככה מנצחים את האינפלציה? שוק ההון 1
R האם יש דרך לקבל את מדד המחירים לצרכן ב-Google Sheets? מיסים 4
J עמלת סנט למניה - לא מבין את ההגיון שוק ההון 3
א שאלה המטילה בספק את כל צורת ההשקעות הנפוצה כאן בבלוג שוק ההון 20
חתול לילה למה הקרן המחקה שלי לא נותנת את תשואת המדד? שוק ההון 208
לאץ' להבין את התפלגות הנכסים של בתי ההשקעות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
R איך מחלקים את ההשקעות בין שוק ההון ובין נדל״ן? שוק ההון 24
D איך אפשר למחוק את עצמי ופוסטים שכתבתי? אוף טופיק 3
A הנחה במס שבח למי שמעמיד את הדירה לשכירות? פוסטים מאיכות נמוכה 0
Z האם Exposure fee באינטראקטיב ברוקר ניתנים לקיזוז רווח הון כעמלות קניה ומכירה או שדרישה לקזזם תעלה את שיעור המס רווח הון ל30% במקום 25%? פוסטים מאיכות נמוכה 3
S האם יש מוטיבציה להשקיע את כספי הפנסיה מרגע שנקבעה הקצבה הפנסיונית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
H הציעו לרכוש את החברה שלי. השקעות אלטרנטיביות 2
כ הוצאה מוכרת דרך השקעות במניות או נדל"ן וכו'? (תכנון מס) (איך טראמפ עושה את זה?) שוק ההון 0
B מה הסיווג הנכון עבור דווח ותשלום מס הכנסה על הכנסות משכר דירה העוברות את תקרת הפטור? מיסים 0
c881 "הנחה את הרמטכ"ל "לשמור על כשירות ומוכנות צה״ל בשגרה ובחירום לכל אתגר" פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 24
א האקסיומה של לא ניתן להכות את השוק - תופסת גם לאגח? פוסטים מאיכות נמוכה 7
ט האם יש דרך לראות בצורה מרוכזת את כל השרשורים שאני עוקב אחריהם? פוסטים מאיכות נמוכה 2
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
C האם כדאי לסוחר יומי לסחור הברוקר זר ואיך אפשר למלא את הדוחות במס הכנסה שוק ההון 11
איש ירח עץ הכסף. זמן לקטוף את הפירות? יומני מסע אישיים 9
E אני רוצה לעשות ללוות צלמים באופן עסקי ולא יודע איך לתמחר את זה. אשמח לעזרה אוף טופיק 2
R פורסם תזכיר חוק המצמצם את אי הוודאות בנוגע לשאלה מיהו תושב ישראל לצורכי מס פוסטים מאיכות נמוכה 4
מ המדינה שברה את הכללים שהסכמנו עליהם. איך אנחנו שוברים אותם עכשיו מהצד שלנו? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 167
E בן 15, מחפש איפה להשקיע את הכסף יומני מסע אישיים 15
S למה אומרים לא לערב את הצבא בפוליטיקה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 71
A לסגור את המשכנתא? נדל"ן 8
Bonfire איך לשכנע את השותף לדירה להסכים לסאבלט? אוף טופיק 8
M התלבטות לפני מעבר דירה שמייקר את הוצאות השכירות נדל"ן 13
לב מישקין עבודה משרדית - איך אתם שורדים את זה? אוף טופיק 53
S סתם מחשבה שעלתה לי וקשה לי למצוא את הקאץ' הכלכלי אוף טופיק 8
B תאונת דרכים ועבודה - את מי לתבוע קודם אוף טופיק 0
F מי הברוקר שמתפעל את הRSU בחברת מייקרוסופט? מיסים 0
Y איפה אפשר לקבל את ההלוואה הכי זולה היום? פוסטים מאיכות נמוכה 20
J האם יש דרך להעביר את כספי ה rsu לקרנות מחקות מדד ללא אירוע מס? שוק ההון 10
A האם כדאי להמשיך עם 3 המניות או להתחיל לקנות את הקרן העולמית? שוק ההון 3
A איך גורמים לשוכר לעזוב את הדירה נדל"ן 2
C האם לסגור את חלק הפריים של המשכנתה? נדל"ן 9
נ איך גם תומכי ההפיכה מימין וגם אנטישמים שונאים את סורוס (שורוש) פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 17

נושאים דומים

Back
למעלה