אני קצת צוללת איתך מעבר לרשימת התנדבויות, אז בבקשה תעצור אותי אם זה מרגיש יותר מידיי
אני דווקא ממש בעד זה
בסוף המטרה של השרשור הזה באמת לדייק מה לעשות עם הזמן הפנוי שנותר לי שיתן לי את התחושה הכי מלאה ומספקת
תודה על כך!
משהו עוצר אותך בללכת על "הדבר".מה רע בכסף או אקזיט?
לא עוצר אותי
יש לי על "אש קטנה" 3 סטאראפים שיש לי עניין וחלק בהם ברמה כזו ואחרת
במידה ומי מהם יצליח לגייס כסף אני ככל הנראה ישתלב בו במשרה חלקית
לצערי התקופה עם המלחמה מאוד קשה לגיוסי כספים בתחום שלי
זה פשוט סיכון נוסף ולא מפוצה שהתווסף
והכסף בדרכ מגיע מחול (וללא מרכיב ציוני)
לפתוח בעצמי סטארטאפ בגלל שאני רוצה את כל מה שאמרת בדגש על זמן עם הילדים ובעיקר סדר יום ולילה רגוע וזה לא מסתדר כרגע עם משרה מלאה +
אז מניח שזה יתקיים אולי עוד כמה שנים רק אחרי שהילדים יגדלו מספיק
כמובן שאם יהיה לי איזה רעיון מטורף ושובר שוק אז אולי אשקול מחדש כי אז אתה באמת מרגיש בזה בוער בך
כסף ואקזיט זה לא רע בכלל
פשוט בגלל שבשנים האחרונות היה לנו יעד כספי מאוד ברור שהגענו אליו
ההוצאות שלנו הגיעו לאיזון כזה
שעוד כסף לא יעשה לנו שינוי
ואם עצמנו מתלבטים אם נכון להוריש לילדים הון משמעותי
רק האם על זה חשבת כשהחלטת לפרוש כמנה עיקרית?
האמת שהיה לנו תוכנית שלמה של לצאת לטיול של שנה סביב העולם שעדין אמור להתחיל בקיץ הקרוב
פשוט גם הוקדמה לי קצת הפרישה המוקדמת
וגם המלחמה קצת טרפה לנו את הקלפים
אז עוד מתלבטים ודנים בזה הרבה
מקווה שבכל מקרה יצא לנו טיול ארוך של לפחות חצי שנה
ולאחרי מזה התכנון הוא 3 חודשים בשנה להיות בחול (כל יולי אוגוסט, 3 שבועות אפריל, שבוע חנוכה)
בשביל לאפשר לילדים מסגרות בארץ ולאישתי ללמד במשרה חלקית
זה כמובן גם עוד שיקול שלי בהתחייבות היום למשהו גדול כי מקווה עוד חצי שנה להתחיל את הטיול הגדול שלנו
והאנקדוטה שהבאת היא לא אנקדוטה בכלל היא האישיו עצמו,אותם בולעניי זמן עצלים. טלוויזיה, מסכים אחרים, ימים שלמים של סידורים.
כל אלו אורבים לפורשים בפינת החדר, זו בדיוק הסכנה שהטפל יהפוך לעיקר... הפאסט פוד כמטאפורה יחליף את הסלאו פוד.
ואז בתוך סדר יום כזה האפשרות לחזור לעבודה, באמת הופכת אטרקטיבית, כי המוח פשוט יתנוון .
לא יכול להסכים יותר
what else?
אם תצור מבנה שיחזיק עבורך יצירה/חשיבה. מבנה של עוסק/פטור, מבנה של רב מוח או הפריה הדדית(אני מכורה לזה) שדרכו אתה מגבש רעיונות,
בגדול אני מתנדב בועד המקומי שלנו וזה בהחלט מספק. מייצר הפרייה הדדית, שמירת כישורים, ועשייה מבורכת
מלבד קצת חיכוכים של פוליטיקה מקומית ושכנות זה ממש כיף וממלא
בהחלט אולי קורץ לי בעתיד להמשיך קצת בפוליטיקה מקומית בעיקר בשביל האפשרות להשפיע יותר אבל זה עוד חזון למועד...
ולא בטוח שבבית יסכימו (-: