טוב אז כרגע מתנסה קצת בפרישה מוקדמת (בן 39 נשוי + 3 ילדים קטנים, ואשתי ממשיכה לעבוד)
ואחרי כמה חודשים בבית, למרות שאני נהנה מאוד וממלא לי כל יום במשימות חד פעמיות
נוצר לי מצב שהשבוע שלי לא מסודר וגם לא באמת מנוצל טוב וזה יוצר לפעמים חיכוכים בבית
משעות הצהריים הילדים כבר חוזרים הביתה והלוז משם בהחלט מלא
אני לצערי לא בן אדם של תחביבים אף פעם לא היה לי משהו שבאמת משך אותי אליו (להוציא אולי פיננסים ומדעים)
ואני לא בן אדם של ספורט לצערי, יודע שזה חשוב ודי קבעתי לעצמי להיכנס לזה
אני כן מתנדב כבר תקופה ארוכה כחבר ועד וגזבר במושב שלנו אבל אשמח להתנדב בעוד מקומות וקצת יותר "רחוקים"
התחלתי קצת אפילו תואר שני (ביו-רפואה בטכניון) אבל הבנתי בשבוע הראשון שזה לוקח אותי לכיוון הפוך
כל הלימודים הם אחהצ ובערב ובאופן אבסורדי הכל בזום ודווקא רוצה לצאת מהבית
כן חושב על לחזור אולי בהמשך למשרה חלקית אבל כרגע אין עוד משהו רלוונטי על השולחן
בררתי להתנדב בפעמונים אבל הדרישות הם התנדבות בערב ושוב זה דווקא פחות מה שאני מחפש, יותר מעוניין למלא את הבקרים במשהו משמעותי
ראיתי שיש התנדבות "פוש" בבתי ספר שזה אם הבנתי נכון לעשות שיעורים פרטיים לילדים מרקע סוציואקונומי נמוך, נשמע מעניין נרשמתי לבנתיים
אם מישהו מתנדב בזה אשמח לפרטים / המלצות
מעבר לזה אשמח לעזרה פה של כולם מהניסיון שלכם
אין אתם בונים סדר יום בריא?
ורעיונות להתנדבויות ועיסוקים מעניינים בשעות הבוקר?
תודה רבה!
ואחרי כמה חודשים בבית, למרות שאני נהנה מאוד וממלא לי כל יום במשימות חד פעמיות
נוצר לי מצב שהשבוע שלי לא מסודר וגם לא באמת מנוצל טוב וזה יוצר לפעמים חיכוכים בבית
משעות הצהריים הילדים כבר חוזרים הביתה והלוז משם בהחלט מלא
אני לצערי לא בן אדם של תחביבים אף פעם לא היה לי משהו שבאמת משך אותי אליו (להוציא אולי פיננסים ומדעים)
ואני לא בן אדם של ספורט לצערי, יודע שזה חשוב ודי קבעתי לעצמי להיכנס לזה
אני כן מתנדב כבר תקופה ארוכה כחבר ועד וגזבר במושב שלנו אבל אשמח להתנדב בעוד מקומות וקצת יותר "רחוקים"
התחלתי קצת אפילו תואר שני (ביו-רפואה בטכניון) אבל הבנתי בשבוע הראשון שזה לוקח אותי לכיוון הפוך
כל הלימודים הם אחהצ ובערב ובאופן אבסורדי הכל בזום ודווקא רוצה לצאת מהבית
כן חושב על לחזור אולי בהמשך למשרה חלקית אבל כרגע אין עוד משהו רלוונטי על השולחן
בררתי להתנדב בפעמונים אבל הדרישות הם התנדבות בערב ושוב זה דווקא פחות מה שאני מחפש, יותר מעוניין למלא את הבקרים במשהו משמעותי
ראיתי שיש התנדבות "פוש" בבתי ספר שזה אם הבנתי נכון לעשות שיעורים פרטיים לילדים מרקע סוציואקונומי נמוך, נשמע מעניין נרשמתי לבנתיים
אם מישהו מתנדב בזה אשמח לפרטים / המלצות
מעבר לזה אשמח לעזרה פה של כולם מהניסיון שלכם
אין אתם בונים סדר יום בריא?
ורעיונות להתנדבויות ועיסוקים מעניינים בשעות הבוקר?
תודה רבה!