הסקרן הגדול
משתמש רגיל
- דירוג
- 68
אז ככה, הבנתי לאחר קריאה שאם אני משקיע בקרן במו QQQ נגיד עם מינוף פי 3 או לחלופין לוקח מינוף מהברוקר יש הבדל גדול בסיכון פה לעומת להשקיע בקרן רגילה על הסנופי שבעצם בסנופי לא משנה מה יקרה אתה לא תפסיד באמת את הכל ותמיד ישארו לך המניות ביד ולכן לאחר מספיק זמן כנראה תרוויח לעומת בQQQ ששם אם השוק קורס ב33% אז הכל נמחק (אשמח אם תוכלו לאשר אותי אם אני צודק או טועה בקטע הזה) וזה סוג של בעצם מוחק את כל הקטע של השקעה לטווח ארוך כי אתה באמת יכול להפסיד הכל
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: למה בעצם לעשות דבר ולקחת מינוף מהברוקר ולא פשוט הלוואה מהבנק או מכל מקום אחר?
הרי אם יש לך מאה אלף שקל ולקחת הלוואה על סך 300 אלף והשקעת את כולם בסנופי הרגיל גם אם הוא קרס ב80 אחוז הכל טוב ועדיין יהיו לך המניות ביד שלא כמו באופציה הראשונה, אשמח לקבל הבהרות אם לא הבנתי את כל העניין נכון...
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: למה בעצם לעשות דבר ולקחת מינוף מהברוקר ולא פשוט הלוואה מהבנק או מכל מקום אחר?
הרי אם יש לך מאה אלף שקל ולקחת הלוואה על סך 300 אלף והשקעת את כולם בסנופי הרגיל גם אם הוא קרס ב80 אחוז הכל טוב ועדיין יהיו לך המניות ביד שלא כמו באופציה הראשונה, אשמח לקבל הבהרות אם לא הבנתי את כל העניין נכון...