ב בדרך משתמש רשום הצטרף ב 5/9/23 הודעות 14 דירוג 8 26/1/26 #1 שלום, מישהו יכול לשתף מנסיון מה התהליך להחלפת דרכון חירום אמריקאי בדרכון קבוע דרך הדואר (בתוך שנה מהנפקת דרכון החירום)? איזה טופס צריך למלא? איפה מוסרים? מה מצרפים לבקשה? תוך כמה זמן מקבלים בד"כ? תודה מראש על כל תשובה.
שלום, מישהו יכול לשתף מנסיון מה התהליך להחלפת דרכון חירום אמריקאי בדרכון קבוע דרך הדואר (בתוך שנה מהנפקת דרכון החירום)? איזה טופס צריך למלא? איפה מוסרים? מה מצרפים לבקשה? תוך כמה זמן מקבלים בד"כ? תודה מראש על כל תשובה.
Y Yoshi_Invest משתמש רגיל הצטרף ב 18/8/24 הודעות 335 דירוג 122 26/1/26 #2 רשום להם באתר הממשלתי את ההוראות, רק לשים לב שזה קצת סלט איך שהם אומרים לעשות את זה וגם צריך להיכנס לאיזה 4 אתרים שונים. ההגשה עצמה אפשר בדואר, וגם לקבל בחזרה. לקח לשלי להגיע 3 שבועות? אני חושב, אבל אני מכיר בשבועיים.
רשום להם באתר הממשלתי את ההוראות, רק לשים לב שזה קצת סלט איך שהם אומרים לעשות את זה וגם צריך להיכנס לאיזה 4 אתרים שונים. ההגשה עצמה אפשר בדואר, וגם לקבל בחזרה. לקח לשלי להגיע 3 שבועות? אני חושב, אבל אני מכיר בשבועיים.