M Metheny משתמש רשום הצטרף ב 29/7/19 הודעות 76 דירוג 4 11/8/24 #1 יש ברשותי שטרות דולרים כנראה מלפני 10 שנים בערך, לפני החלפת השטרות האחרונה. האם ואיפה ניתן להחליפם בשקלים או לחלופין בדולרים חדשים?
יש ברשותי שטרות דולרים כנראה מלפני 10 שנים בערך, לפני החלפת השטרות האחרונה. האם ואיפה ניתן להחליפם בשקלים או לחלופין בדולרים חדשים?
M Mr LA משתמש רגיל הצטרף ב 28/7/19 הודעות 181 דירוג 171 11/8/24 #2 החלפתי לא מזמן שטרות ישנים בצ'יינג' מקומי. כן הייתי צריך להתווכח קצת על השער, הוא רצה לתת לי שער ממש גרוע. בסוף קיבלתי שער קצת פחות טוב מהשער לשטרות חדשים.
החלפתי לא מזמן שטרות ישנים בצ'יינג' מקומי. כן הייתי צריך להתווכח קצת על השער, הוא רצה לתת לי שער ממש גרוע. בסוף קיבלתי שער קצת פחות טוב מהשער לשטרות חדשים.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,317 דירוג 4,718 11/8/24 #3 אנחנו בתקופת החופשות, תמצא משפחה או חברים שטסים לשם, ותמכור להם ביציג
S Sharona משתמש רגיל הצטרף ב 4/1/24 הודעות 65 דירוג 50 12/8/24 #4 מנסיוני אפשר להשתמש בשטרות הישנים (כולל הרבה יותר ישנים משטרות בני 10) בדיוטי פרי בארץ . זה אמנם לא בדיוק החלפה של שטרות - אבל מאפשר שימוש בהם.
מנסיוני אפשר להשתמש בשטרות הישנים (כולל הרבה יותר ישנים משטרות בני 10) בדיוטי פרי בארץ . זה אמנם לא בדיוק החלפה של שטרות - אבל מאפשר שימוש בהם.