B baruch40 משתמש סולידי הצטרף ב 18/11/23 הודעות 68 דירוג 9 10/8/25 #1 משכתי כסף מקופת גמל להשקעה והיה אירוע מס יש אפשרות לקבל החזר מ - נקודות זיכוי או מקבלות על תרומות לעמותות שיש להם סעיף 46?
משכתי כסף מקופת גמל להשקעה והיה אירוע מס יש אפשרות לקבל החזר מ - נקודות זיכוי או מקבלות על תרומות לעמותות שיש להם סעיף 46?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,534 דירוג 20,327 10/8/25 #2 נכתב ע"י baruch40: משכתי כסף מקופת גמל להשקעה והיה אירוע מס יש אפשרות לקבל החזר מ - נקודות זיכוי או מקבלות על תרומות לעמותות שיש להם סעיף 46? לחץ כדי להרחיב... כן. בהינתן ולא נוצלו כנגד הכנסה אחרת. עריכה: נקודות זיכוי זה תלוי איזה. הבסיסיות (2.25/2.75) ולימודים אפשר בוודאות. נערך לאחרונה ב: 10/8/25
נכתב ע"י baruch40: משכתי כסף מקופת גמל להשקעה והיה אירוע מס יש אפשרות לקבל החזר מ - נקודות זיכוי או מקבלות על תרומות לעמותות שיש להם סעיף 46? לחץ כדי להרחיב... כן. בהינתן ולא נוצלו כנגד הכנסה אחרת. עריכה: נקודות זיכוי זה תלוי איזה. הבסיסיות (2.25/2.75) ולימודים אפשר בוודאות.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,198 10/8/25 #3 נכתב ע"י baruch40: נקודות זיכוי לחץ כדי להרחיב... חלק מנקודות הזיכוי ניתנות לניצול רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית, וחלקן ניתן לניצול גם כנגד הכנסות אחרות.
נכתב ע"י baruch40: נקודות זיכוי לחץ כדי להרחיב... חלק מנקודות הזיכוי ניתנות לניצול רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית, וחלקן ניתן לניצול גם כנגד הכנסות אחרות.
B baruch40 משתמש סולידי הצטרף ב 18/11/23 הודעות 68 דירוג 9 10/8/25 #4 נכתב ע"י האזרח הקטן: חלק מנקודות הזיכוי ניתנות לניצול רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית, וחלקן ניתן לניצול גם כנגד הכנסות אחרות. לחץ כדי להרחיב... איך אפשר לדעת האם אפשר לנצל את הנק' זיכוי?
נכתב ע"י האזרח הקטן: חלק מנקודות הזיכוי ניתנות לניצול רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית, וחלקן ניתן לניצול גם כנגד הכנסות אחרות. לחץ כדי להרחיב... איך אפשר לדעת האם אפשר לנצל את הנק' זיכוי?
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,198 10/8/25 #5 נכתב ע"י baruch40: איך אפשר לדעת האם אפשר לנצל את הנק' זיכוי? לחץ כדי להרחיב... בכל זכות יש פירוט טוב לכל סוג מול מה ניתן להשתמש בהן.
נכתב ע"י baruch40: איך אפשר לדעת האם אפשר לנצל את הנק' זיכוי? לחץ כדי להרחיב... בכל זכות יש פירוט טוב לכל סוג מול מה ניתן להשתמש בהן.
B baruch40 משתמש סולידי הצטרף ב 18/11/23 הודעות 68 דירוג 9 10/8/25 #6 הסתכלתי ב - כל זכות ולא ראיתי שהוא מדבר על החזר מס על רווחים מקופת גמל להשקעה במשיכה - ולא כקצבה ואני מתכווין כשיש קבלות לעמותות שיש להן סעיף 46 מי שיכול לעזור ולהביא לי לינק קשור, אודה לו מאד
הסתכלתי ב - כל זכות ולא ראיתי שהוא מדבר על החזר מס על רווחים מקופת גמל להשקעה במשיכה - ולא כקצבה ואני מתכווין כשיש קבלות לעמותות שיש להן סעיף 46 מי שיכול לעזור ולהביא לי לינק קשור, אודה לו מאד
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,534 דירוג 20,327 10/8/25 #7 נכתב ע"י baruch40: הסתכלתי ב - כל זכות ולא ראיתי שהוא מדבר על החזר מס על רווחים מקופת גמל להשקעה במשיכה - ולא כקצבה לחץ כדי להרחיב... כי הוא מדבר על נקודות זיכוי והאם ניתן להפעיל אותם על הכנסות מיגיעה אישית בלבד, או על כל הכנסה. את אלו אפשר בוודאות על כל הכנסה: 1. נקודות זכות בסיסיות 2. נקודות זכות לימודים נכתב ע"י baruch40: ואני מתכווין כשיש קבלות לעמותות שיש להן סעיף 46 לחץ כדי להרחיב... גם את הזיכוי הזה ניתן להחיל על מס מכל סוג הכנסה
נכתב ע"י baruch40: הסתכלתי ב - כל זכות ולא ראיתי שהוא מדבר על החזר מס על רווחים מקופת גמל להשקעה במשיכה - ולא כקצבה לחץ כדי להרחיב... כי הוא מדבר על נקודות זיכוי והאם ניתן להפעיל אותם על הכנסות מיגיעה אישית בלבד, או על כל הכנסה. את אלו אפשר בוודאות על כל הכנסה: 1. נקודות זכות בסיסיות 2. נקודות זכות לימודים נכתב ע"י baruch40: ואני מתכווין כשיש קבלות לעמותות שיש להן סעיף 46 לחץ כדי להרחיב... גם את הזיכוי הזה ניתן להחיל על מס מכל סוג הכנסה
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,198 10/8/25 #8 נכתב ע"י FIYaacov: את אלו אפשר בוודאות על כל הכנסה: 1. נקודות זכות בסיסיות 2. נקודות זכות לימודים לחץ כדי להרחיב... ומנגד, נקודות זיכוי על ילדים ניתן להפעיל רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית.
נכתב ע"י FIYaacov: את אלו אפשר בוודאות על כל הכנסה: 1. נקודות זכות בסיסיות 2. נקודות זכות לימודים לחץ כדי להרחיב... ומנגד, נקודות זיכוי על ילדים ניתן להפעיל רק כנגד מס על הכנסה מיגיעה אישית.