I invesThor משתמש סולידי הצטרף ב 21/5/22 הודעות 84 דירוג 20 6/8/22 #1 כבר כמה שנים טובות שכלל אנשיי הייטק עובדים מהבית, מישהו כאן הצליח לקבל החזר כלשהו על עובדה מהבית? (חלק מסויים של הדירה משמש כמשרד, חשבונות חשמל מים עלו, אינטרנט שודרג, לא מעט רכישות ריהוט )
כבר כמה שנים טובות שכלל אנשיי הייטק עובדים מהבית, מישהו כאן הצליח לקבל החזר כלשהו על עובדה מהבית? (חלק מסויים של הדירה משמש כמשרד, חשבונות חשמל מים עלו, אינטרנט שודרג, לא מעט רכישות ריהוט )
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,351 דירוג 4,765 6/8/22 #2 אם מדובר בשכיר, אז זה בינך לבין המעסיק שלך, אם אתה חושב שמגיע לך ההוצאות האלה תבקש שיעלה לך שכר. אם מדובר בעצמאי, אז יש חלק מההוצאות שניתן להכניס כהוצאות לעסק ולהקטין את ההכנסה החייבת. אבל על איזה החזרי מס מדובר?
אם מדובר בשכיר, אז זה בינך לבין המעסיק שלך, אם אתה חושב שמגיע לך ההוצאות האלה תבקש שיעלה לך שכר. אם מדובר בעצמאי, אז יש חלק מההוצאות שניתן להכניס כהוצאות לעסק ולהקטין את ההכנסה החייבת. אבל על איזה החזרי מס מדובר?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,902 דירוג 20,731 6/8/22 #3 נכתב ע"י ירח אפל: אבל על איזה החזרי מס מדובר לחץ כדי להרחיב... אם כשכיר, ומס הכנסה יאשר לקזז הוצאות כמו עצמאי, תקבל החזר מס על הניכוי מהמשכורות.
נכתב ע"י ירח אפל: אבל על איזה החזרי מס מדובר לחץ כדי להרחיב... אם כשכיר, ומס הכנסה יאשר לקזז הוצאות כמו עצמאי, תקבל החזר מס על הניכוי מהמשכורות.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,208 7/8/22 #4 נכתב ע"י invesThor: כבר כמה שנים טובות לחץ כדי להרחיב... שנתיים ורבע, ליתר דיוק. קשה לי להאמין שמס הכנסה יאפשר לשכירים לנכות הוצאות, זה ייצור לו בלאגן ביורוקרטי שלם, עוד לפני הפסד המס שיווצר. בתכל'ס אנשים רבים חוסכים יותר מהעבודה מהבית על פני הגעה למשרד.
נכתב ע"י invesThor: כבר כמה שנים טובות לחץ כדי להרחיב... שנתיים ורבע, ליתר דיוק. קשה לי להאמין שמס הכנסה יאפשר לשכירים לנכות הוצאות, זה ייצור לו בלאגן ביורוקרטי שלם, עוד לפני הפסד המס שיווצר. בתכל'ס אנשים רבים חוסכים יותר מהעבודה מהבית על פני הגעה למשרד.
Y yik - financial planner משתמש בכיר הצטרף ב 17/2/15 הודעות 2,232 דירוג 2,100 7/8/22 #5 נכתב ע"י האזרח הקטן: בתכל'ס אנשים רבים חוסכים יותר מהעבודה מהבית על פני הגעה למשרד. לחץ כדי להרחיב... חוסך זמן נסיעה ודלק. אצלי זה חוסך שעה ביום ודלק (הערכה שלי שאם אני מגיע פעם בשבוע חוסך 800 ש"ח בנטו לעומת הגעה 100%) מה עוד?
נכתב ע"י האזרח הקטן: בתכל'ס אנשים רבים חוסכים יותר מהעבודה מהבית על פני הגעה למשרד. לחץ כדי להרחיב... חוסך זמן נסיעה ודלק. אצלי זה חוסך שעה ביום ודלק (הערכה שלי שאם אני מגיע פעם בשבוע חוסך 800 ש"ח בנטו לעומת הגעה 100%) מה עוד?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,351 דירוג 4,765 7/8/22 #6 הוצאות נכנסות לברוטו, אז גם החסכון צריך להיות מחושב לפי הברוטו
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,208 7/8/22 #7 נכתב ע"י yik - financial planner: מה עוד? לחץ כדי להרחיב... פחות הוצאות על בייביסיטר / דוג ווקר / ימי חופשה שצריך לקחת כי לילדים יש חופש.
נכתב ע"י yik - financial planner: מה עוד? לחץ כדי להרחיב... פחות הוצאות על בייביסיטר / דוג ווקר / ימי חופשה שצריך לקחת כי לילדים יש חופש.