• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הוצאת קיטור והתיעצות

• פותח הנושא פותח הנושא סולידי
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

סולידי

משתמש בכיר
דירוג
2,667
אז ככה: בשורה התחתונה אני רוצה להעביר את העו"ש שלי לבנק יעיל שניתן לבצע בו הכל דרך האינטרנט בלי לפגוש פקידים. יש חיה כזאת? למישהו יש נסיון עם חשבון Total Digital של בנק לאומי? האם ניתן להעביר כספים לחו"ל (נניח לאינטראקטיב ברוקרס) דרך האינטרנט בלי להופיע בסניף?

מתנצל, אבל אני חייב להוציא קצת קיטור על הסניף שלי במזרחי טפחות. אני לא מרוצה מהשרות שלהם בערך מהיום שפתחתי שם חשבון לפני כארבע שנים, אבל נשארתי מכל מני סיבות. די מהר נוכחתי "שהבנקאות ההיברידית" שהם מפרסמים היא בלון נפוח. אולי הכוונה היא שעל כל פעולה צריך להגיע במכונית היברידית לסניף. אתמול הם הגדישו את הסאה. בשעה טובה פתחתי חשבון ב-IB ורציתי להעביר אליהם כסף. ל-IB יש מערכת מאוד נוחה שדרכה הודעתי להם שאני מעונין להעביר כסף עם כל פרטי חשבון הבנק שלי, והם שלחו לי דף עם הפרטים המלאים של איך לבצע העברת swift אליהם. שלחתי את זה לפקידה שמטפלת בי ובתגובה היא אמרה לי שאני צריך לחתום על טפסים. כאן התחיל סיפור ארוך כולל:
- הם לא יכולים לשלוח לי אימייל. רק פקס.
- אחרי התעקשות הם שלחו את הטפסים דרך מערכת התכתובת הפנימית של הבנק אלי, אבל הקובץ לא נפתח. מן באג כזה באתר שלהם.
- נאלצתי להגיע לסניף, לחכות בתור, להעתיק את הפרטים ש-IB שלחו לי בכתב יד לטופס שלהם רק על מנת שהם יקלידו את מה שכתבתי למערכת המסלקה שלהם. לצורך זה קראו לפקידה אחרת שמבינה וגם לה לקח 3 נסיונות עד שהיא עשתה זאת פחות או יותר בסדר. ביליתי שם סה"כ שעתיים לא כולל נסיעות.

זהו, אני עוזב אותם למרות הטבה שאאבד על הדרך. אבל נמאס לי וזה כבר לא שווה לי. אשמח להמלצות. כרגע על הכוונת בנק לאומי או בנק איגוד. איגוד כבר אמרו לי שלא ניתן להעביר swift באיגוד ישיר ואאלץ להגיע לסניף. הסניף הכי קרוב אלי במרחק 20 דקות נסיעה.

אני עובד עם לאומי TOTAL DIGITAL, אבל אני לא יודע איך הולך לגבי העברת SWIFT, כי בינתיים, העברתי רק דרך הברוקר המקומי לברוקר בחו"ל.

אני פתחתי חשבון הפוך בבנק איגוד. ביקשתי מהם במפורש לתת לי להרשות לעשות הכל דרך האינרטנט ולא לקבל מהם דואר. מאז כף רגלי לא דרכה הסניף. כמו כן, אפשר להשיג אותם בטלפון (שימושי בשביל לשאול שאלות).

לא מבין בswift.

עשיתי העברות סוויפט לאינטראקטיב דרך לאומי ישיר ודרך פועלים ללא שום בעיה דרך האתר או טלפונית.

היי @סולידי , אני גם במזרחי היברדי.. בשביל איזה פעולות הכריחו אותך לגשת לסניף?

פנקסי צ'קים וכרטיסי אשראי וקודים שולחים לבית. הלוואות ושאר מיני בישי עושים באינטרנט. הפקדות מזומן וצ'קים בתיבות שירות שלהם...

בקיצור לא הייתי בסניף הרבה מאוד זמן... אז מעניין אותי על מה כן באת לשם.

אז מעניין אותי על מה כן באת לשם.
בפוסט שלי בפתיחת השרשור תארתי את המקרה האחרון. בילוי של שעתיים בסניף ע"מ לבצע העברת swift.
לפני 3 שבועות הייתי צריך הלוואה קטנה לחודשים - גם על זה הייתי צריך להגיע.
יכול להיות שאני פשוט צריך לעבור לפקידה אחרת ... למשל, אפילו לא ידעתי שאפשר לקבל פנקס צ'קים בדואר.

@סולידי - לגבי פנקס צ'קים בדואר - זה אמור להופיע באתר (אם אפשר או לא).
לגבי הלוואה - אפשר בדרך כלל לבקש באתר -"הלוואה ברגע/ציק/מעכשיו לאתמול", בדרך כלל בסניף אמור להיות בריבית טובה יותר, כי מדברים איתך ובודקים הסטוריה ולא רק "פעולת בקשת הלוואה בלי התייחסות ללווה דרך האתר".

@סולידי
גם אני עזבתי את מזרחי-בעיני שירות מתחת לכל ביקורת. עברתי לחשבון הירוק של הבינלאומי. ללא עמלות. ללא צורך במפגש עם פקידים. הכל בטלפון והעברות דרך האתר.

לא מזמן עברתי בעצמי ללאומי טוטאל דיגיטל, חשוב מאד לציין שזה עובד מעולה כל עוד אתה מבצע פעולות בשקלים בלבד!!!
ברגע שתבצע פעולות מול חו"ל או במטבע זר, תאבד את ההטבות שקיבלת עם פתיחת החשבון.
מה אני עושה כדי למזער את הנזק? פשוט מתנהל בחשבון בשקלים בלבד, ומבצע המרות מטח אצל חבר הבורסה שלי.

אגב, @Sinister , אשמח לשמוע האם בבנק איגוד יש עלויות על מט"ח בחשבון ההפוך.

כדאי לקחת בחשבון שגישה לפעולות באנטרנט יכולה להיות מסוכנת במקרה של פריצה. לא בטוחה עד כמה גבוהה הסיכוי שזה יקרה, אבל אם אין הרבה פעולות בחשבון בעיניי עדיף להשתמש בשירות הטלפוני או להגיע לסניף פעם ב

לא ניסיתי להתעסק במט"ח, אול @yossik יודע
זו נקודה כואבת, כן, ברור שיש עמלות. אני מקבל 50% הנחה. השאלה היא 50% ממה? לא התעמקתי כי לא הי הלי צורך.
פעם כשרציתי להמיר ליורו (לנסיעה, לא למסחר) היה לי זול יותר לקנות באקצ'נג'.

כדאי לקחת בחשבון שגישה לפעולות באנטרנט יכולה להיות מסוכנת במקרה של פריצה. לא בטוחה עד כמה גבוהה הסיכוי שזה יקרה, אבל אם אין הרבה פעולות בחשבון בעיניי עדיף להשתמש בשירות הטלפוני או להגיע לסניף פעם ב

נראה לי שזה מבוטח לחלוטין, לכל המעורבים בדבר יש אינטרס לעודד שימוש באינטרנט. מעולם בחיי לא שמעתי על מישהו שפרצו לחשבון הבנק שלו, גנבו כסף, והכסף לא חזר.

נראה לי שזה מבוטח לחלוטין, לכל המעורבים בדבר יש אינטרס לעודד שימוש באינטרנט. מעולם בחיי לא שמעתי על מישהו שפרצו לחשבון הבנק שלו, גנבו כסף, והכסף לא חזר.
העברת שח לצד ג מוגבלת עד 6 אלף ומחייבת זיהוי שלב 2 דרך טלפון נייד.
בבנק פועלים.
מעבר לכך יש מערכות זיהוי פריצות אם כי לא יודע אם זה מיושם בפועלים.
לא יודע עד כמה אפשר לסמוך שיחזירו את הכסף אבל אני לא דואג.

אני במזרחי. אני לא זוכר אם קיבלתי מהם מייל או שקיבלתי את האישור דרך האתר אבל הייתה דרך לקבל סריקה של נייר שנחתם שם ידנית באמצעות האינטרנט.

מעולם לא חתמתי על טופס ידנית. תמיד מילאתי את הטופס במחשב כולל שרבוט של איזו חתימה בצייר ושלחתי דרך האתר.

אולי הבנקאית האישית שלך קבוקית.

אז ככה: בשורה התחתונה אני רוצה להעביר את העו"ש שלי לבנק יעיל שניתן לבצע בו הכל דרך האינטרנט בלי לפגוש פקידים. יש חיה כזאת? למישהו יש נסיון עם חשבון Total Digital של בנק לאומי? האם ניתן להעביר כספים לחו"ל (נניח לאינטראקטיב ברוקרס) דרך האינטרנט בלי להופיע בסניף?

מתנצל, אבל אני חייב להוציא קצת קיטור על הסניף שלי במזרחי טפחות. אני לא מרוצה מהשרות שלהם בערך מהיום שפתחתי שם חשבון לפני כארבע שנים, אבל נשארתי מכל מני סיבות. די מהר נוכחתי "שהבנקאות ההיברידית" שהם מפרסמים היא בלון נפוח. אולי הכוונה היא שעל כל פעולה צריך להגיע במכונית היברידית לסניף. אתמול הם הגדישו את הסאה. בשעה טובה פתחתי חשבון ב-IB ורציתי להעביר אליהם כסף. ל-IB יש מערכת מאוד נוחה שדרכה הודעתי להם שאני מעונין להעביר כסף עם כל פרטי חשבון הבנק שלי, והם שלחו לי דף עם הפרטים המלאים של איך לבצע העברת swift אליהם. שלחתי את זה לפקידה שמטפלת בי ובתגובה היא אמרה לי שאני צריך לחתום על טפסים. כאן התחיל סיפור ארוך כולל:
- הם לא יכולים לשלוח לי אימייל. רק פקס.
- אחרי התעקשות הם שלחו את הטפסים דרך מערכת התכתובת הפנימית של הבנק אלי, אבל הקובץ לא נפתח. מן באג כזה באתר שלהם.
- נאלצתי להגיע לסניף, לחכות בתור, להעתיק את הפרטים ש-IB שלחו לי בכתב יד לטופס שלהם רק על מנת שהם יקלידו את מה שכתבתי למערכת המסלקה שלהם. לצורך זה קראו לפקידה אחרת שמבינה וגם לה לקח 3 נסיונות עד שהיא עשתה זאת פחות או יותר בסדר. ביליתי שם סה"כ שעתיים לא כולל נסיעות.

זהו, אני עוזב אותם למרות הטבה שאאבד על הדרך. אבל נמאס לי וזה כבר לא שווה לי. אשמח להמלצות. כרגע על הכוונת בנק לאומי או בנק איגוד. איגוד כבר אמרו לי שלא ניתן להעביר swift באיגוד ישיר ואאלץ להגיע לסניף. הסניף הכי קרוב אלי במרחק 20 דקות נסיעה.

היי @סולידי
שמי רינת, אחראית על שירות הלקוחות של לאומי במדיה החברתית.
בהמשך להתעניינותך, אשמח לקשר אותך עם נציג טוטאל דיגיטל, על מנת שתוכל לקבל פרטים נוספים לבדוק שאכן מתאים לצרכיך.
במידה ותרצה בכך, אנא העבר פרטים ליצירת קשר במייל הבא:
socialmedia@bankleumi.co.il

יום נעים
רינת, לאומי דיגיטל

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
היי @סולידי
שמי רינת, אחראית על שירות הלקוחות של לאומי במדיה החברתית.
בהמשך להתעניינותך, אשמח לקשר אותך עם נציג טוטאל דיגיטל, על מנת שתוכל לקבל פרטים נוספים לבדוק שאכן מתאים לצרכיך.
במידה ותרצה בכך, אנא העבר פרטים ליצירת קשר במייל הבא:
socialmedia@bankleumi.co.il

יום נעים
רינת, לאומי דיגיטל
רינת, תודה. אני אפנה במייל. בינתים אחרי כמה שיחות עם נציגים שלכם לא קיבלתי תשובות לשאלות ששאלתי, ונאמר לי קודם להתחיל תהליך פתיחת חשבון, ואז תוך כדי התהליך אדבר עם נציג שיכול להשיב. בשלב הזה נשברתי. אנסה דרכך גם.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
פ מעבר בין קופות גמל - הוצאת קיטור צרכנות פיננסית 4
c881 הוצאת קיטור של מפתחים אוף טופיק 33
א הוצאת קבלות על כסף שהגיע באפליקציה מיסים 5
D מס פדרלי של 3.5% על הוצאת כספים מארה״ב שוק ההון 75
ש הוצאת מזומן בכרטיס אשראי חוץ בנקאי צרכנות פיננסית 24
R הוצאת דרכון בצורה מהירה אוף טופיק 7
ת לקראת הוצאת כסף מבית השקעות- מיסים 2
A הוצאת חשבוניות עסקה במעבר בין 17% ל 18% מעמ מיסים 2
D הוצאת קבלות מהכנסה פסיבית תיק 94 מיסים 4
H הוצאת רכיב של אובדן כושר עבודה מתוך ביטוח מנהלים (לפני 2001) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
klayhamn שאלה לגבי תעודת לידה ממשרד הפנים לצורך הוצאת דרכון זר אוף טופיק 17
D הוצאת אישור ניכוי מס שנתי באופן עצמאי מיסים 0
A עלות הוצאת היתר בניה נדל"ן 0
D הוצאת כספי פיצויים - שבירת רצף פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
B הוצאת קרנות השתלמות לטובת תשלום משכנתא? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Y הוצאת כספים מ401K אמריקאי לאזרח ישראל שאיננו אזרח או תושב ארה"ב מיסים 1
ע הוצאת ני״ע לחו״ל מעל 500k ש״ח - מחוייב בדיווח למס הכנסה? מיסים 19
R הוצאת תגמולים - מס כפול ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
M הוצאת טופס 867 לאחר סגירת חשבון מיסים 5
ה ניכוי הוצאת שכר דירה מסלול 10% נדל"ן 6
M התיישנות על הוצאת כספי פנסיה של נפטר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ס איך מתנהלת מדינה עם איסור הוצאת כספים לחו"ל? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 12
R חובת דיווח על הוצאת כספים לחו"ל לבני זוג מיסים 1
R הוצאת כספים מחוץ לישראל - דו"ח למס הכנסה מיסים 7
ק הוצאת כספי פיצויים לחשבון ב-IB פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
ל הוצאת פטור במבחן אמירם? פוסטים מאיכות נמוכה 2
stamEhad הוצאת כרטיס אשראי עם חשבון בWise צרכנות פיננסית 1
Michel שאלות לאחר הוצאת דו"ח מסלקה פנסיונית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
מ הוצאת כספי פיצויים להוספת תיק צרכנות פיננסית 40
ק הוצאת אכ״ע מקרן פנסיה והעברתו לקופת גמל צרכנות פיננסית 2
E הוצאת הכסף מישראל לבעלי אזרחות אירופית צרכנות פיננסית 3
klayhamn הוצאת כספים מ-TRANSFERWISE צרכנות פיננסית 50
צפי הוצאת מט"ח מהבנק בעלות מינימלית צרכנות פיננסית 0
סטרבו הוצאת אזרחות פורטוגלית אוף טופיק 40
E הוצאת כרטיס אשראי ללא עמלות צרכנות פיננסית 8
ק הוצאת רישיון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
F הוצאת חישוב מס ממחשבון של מס הכנסה אוף טופיק 12