א ארליך משתמש רגיל הצטרף ב 24/12/24 הודעות 94 דירוג 30 3/2/26 #1 קיבלתי תשלום מלקוח מחו"ל על עבודה דרך Wise האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק?
קיבלתי תשלום מלקוח מחו"ל על עבודה דרך Wise האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,426 דירוג 18,718 3/2/26 #2 נכתב ע"י liormoh: האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק? לחץ כדי להרחיב... מה ההבדל בין חשבון WISE לבין כל חשבון בנק אחר?
נכתב ע"י liormoh: האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק? לחץ כדי להרחיב... מה ההבדל בין חשבון WISE לבין כל חשבון בנק אחר?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,658 דירוג 20,475 3/2/26 #4 נכתב ע"י liormoh: האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום לחץ כדי להרחיב... כן נכתב ע"י liormoh: אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק? לחץ כדי להרחיב... גם אם כל דבר אחר.
נכתב ע"י liormoh: האם אני צריך להוציא קבלה על התשלום לחץ כדי להרחיב... כן נכתב ע"י liormoh: אם הכסף עדיין נשאר במערכת של Wise ולא משכתי את הכסף אליי לחשבון בנק? לחץ כדי להרחיב... גם אם כל דבר אחר.
א ארליך משתמש רגיל הצטרף ב 24/12/24 הודעות 94 דירוג 30 3/2/26 #5 תודה לכל העונים אגב, הדבר תקף גם לתשלום בביט/פייבוקס נכון? כלומר ברגע שזה מגיע לחשבון שלי באפליקציה צריך להוציא?
תודה לכל העונים אגב, הדבר תקף גם לתשלום בביט/פייבוקס נכון? כלומר ברגע שזה מגיע לחשבון שלי באפליקציה צריך להוציא?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,658 דירוג 20,475 3/2/26 #6 נכתב ע"י liormoh: תודה לכל העונים אגב, הדבר תקף גם לתשלום בביט/פייבוקס נכון? כלומר ברגע שזה מגיע לחשבון שלי באפליקציה צריך להוציא? לחץ כדי להרחיב... בהחלט
נכתב ע"י liormoh: תודה לכל העונים אגב, הדבר תקף גם לתשלום בביט/פייבוקס נכון? כלומר ברגע שזה מגיע לחשבון שלי באפליקציה צריך להוציא? לחץ כדי להרחיב... בהחלט