• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הוזלת מחירי האינטרנט

• פותח הנושא פותח הנושא Investoril
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Investoril

משתמש רגיל
דירוג
100
הגעתי למצב שאני משלם המון לאינטרנט ובכל פעם דוחה את המעבר, כיום בפרטנר נמצא עם חבילת חזקה אבל מאוד יקרה סביב 160,כולל השכרת נתב וכולל מגדיל טווח.
אני מעוניין להוזיל את העלות למתחת ל100.
ישנם שני דברים: החלפת חברה/הורדה משמעותית של החבילה( אין לי בעיה עם זה)
והדבר השני הוא פשוט קניית נתב בעצמי.
ראיתי שיש חבילה בגילת טלקום, מישהו התנסה? מדובר ב59 שקלים לשנה ועם נתב תוספת של עוד 20 שקלים.

אשמח לדעתכם.

תבקש מחיר זול בשימור לקוחות בפרטנר. לי הם הורידו את המחיר ב50% כולל המחיר על הנתב.

כיום בפרטנר נמצא עם חבילת חזקה אבל מאוד
תגדיר בבקשה מה זה חזקה מאוד.
אני עם סלקום 1M + קו טלפון קווי כ 104 ש"ח כולל שכירות מודם/ראוטר.

הצטרפתי להוט סיבים, 600MB, כולל נתב במחיר קבוע לכל החיים ב115 ש"ח.
מעדיף מחיר קצת יקר יותר, שלא משתנה.
אם הולכים על זה בנוסף אפשר להצטרף לרפורמת חשמל איתם ולקבל הנחה קבועה של 10%.

תבקש מחיר זול בשימור לקוחות בפרטנר. לי הם הורידו את המחיר ב50% כולל המחיר על הנתב.
מה הייתה האסטרטגיה שלך?
תגדיר בבקשה מה זה חזקה מאוד.
אני עם סלקום 1M + קו טלפון קווי כ 104 ש"ח כולל שכירות מודם/ראוטר.
1 גיגה ולדעתי העלאה גם משהו כזה.
הצטרפתי להוט סיבים, 600MB, כולל נתב במחיר קבוע לכל החיים ב115 ש"ח.
מעדיף מחיר קצת יקר יותר, שלא משתנה.
אם הולכים על זה בנוסף אפשר להצטרף לרפורמת חשמל איתם ולקבל הנחה קבועה של 10%.
מהזיכרון שלי מהוט זה לא היה יציב וקבוע, אבל לא היה לי סיבים.
לאף אחד אין ניסיון עם גילת טלקום?

כאן יש הרבה מידע שוטף על מחירי שוק אינטרנט.
לא רואה הרבה דיון על גילת, אבל הקצת שכן נשמע בסדר.

לגבי ראוטר משלך, אם יש לך ידע טכני מינימלי, לדעתי זה תמיד רעיון טוב, ולא רק בגלל עלויות.

כאן יש הרבה מידע שוטף על מחירי שוק אינטרנט.
לא רואה הרבה דיון על גילת, אבל הקצת שכן נשמע בסדר.

לגבי ראוטר משלך, אם יש לך ידע טכני מינימלי, לדעתי זה תמיד רעיון טוב, ולא רק בגלל עלויות.
יש לי ידע טכני, אם כי פחות בתקשורת. מדוע זה רעיון טוב ולא רק בגלל העלויות? אשמח אם תפרט או תיתן קצה חוט מאיפה להתחיל.

תעשה חבילת גלישה סלולרית ללא הגבלה (נכון להיום מכיר רק חברה אחת שעושה את זה), קח טלפון ישן ותגדיר אותו כהוטספוט (ראוטר)

יש לי ידע טכני, אם כי פחות בתקשורת. מדוע זה רעיון טוב ולא רק בגלל העלויות? אשמח אם תפרט או תיתן קצה חוט מאיפה להתחיל.
במחשבה שניה, זה לא משנה לכל האנשים.

מבחינתי, אני רוצה:
לבחור מכשיר לפי הדרישות שלי מבחינת תכונות חומרה ותוכנה. נפוץ שמכשירים של ספקים הם גרועים.
לא להיות צריך לשנות קונפיגורציה ותכונות רק בגלל מעבר ספק אינטרנט.
שלא יהיה למישהו בעולם החיצון (כמו ספק האינטרנט) גישה למכשיר ברשת הפנימית. זו חולשת אבטחה, ופוטנציאלית טרחה אם מתחשק להם לשנות משהו בהגדרות.

במחשבה שניה, זה לא משנה לכל האנשים.

מבחינתי, אני רוצה:
לבחור מכשיר לפי הדרישות שלי מבחינת תכונות חומרה ותוכנה. נפוץ שמכשירים של ספקים הם גרועים.
לא להיות צריך לשנות קונפיגורציה ותכונות רק בגלל מעבר ספק אינטרנט.
שלא יהיה למישהו בעולם החיצון (כמו ספק האינטרנט) גישה למכשיר ברשת הפנימית. זו חולשת אבטחה, ופוטנציאלית טרחה אם מתחשק להם לשנות משהו בהגדרות.
יש מצב לקבל מידע? איך נקרא הנושא הזה שאקרא עליו? מאמין שתקשורת אבל באיזה שכבה? אשמח לקצת הפניה לצבירת ידע.
בעיקר מבחינת אבטחה.

הגעתי למצב שאני משלם המון לאינטרנט ובכל פעם דוחה את המעבר, כיום בפרטנר נמצא עם חבילת חזקה אבל מאוד יקרה סביב 160,כולל השכרת נתב וכולל מגדיל טווח.
אני מעוניין להוזיל את העלות למתחת ל100.
ישנם שני דברים: החלפת חברה/הורדה משמעותית של החבילה( אין לי בעיה עם זה)
והדבר השני הוא פשוט קניית נתב בעצמי.
ראיתי שיש חבילה בגילת טלקום, מישהו התנסה? מדובר ב59 שקלים לשנה ועם נתב תוספת של עוד 20 שקלים.

אשמח לדעתכם.
לפני שבועיים עברתי לפרטנר מהוט

נתנו לי עכשיו חבילה של 1 גיגה סיבים + ראוטר מגדיל טווח 2 תדרים (5 שהוא יותר מהיר ו2.4 שהוא רחוק - צריך לבקש שיפתחו בשירות)
+ נטפליקס + חבילת טלוויזה מלאה (לא משתמש מלבד שידור אחורה של 12 ו13)
הכל ב220 קבוע ללא הגבלה

הוט לא הסיכמו להשוות לי לפני שעזבתי
בניתוק השימור חזר אלי והציע לי 800 מגה ב80 שקל לשנה...

נטב כל הזמן משתפר אז אם זה ללא עלות עדיף לקחת של החברה
אבל אני הוספתי סוויץ ב40 שקל מעלי אקספרס וחיברתי קווי את כל הבית אחרת אי אפשר באמת לקבל 1 גיגה
בוואיפי 6 בתדר של ה5 זה מקסימום 600 ובתדר של 2.4 זה מקיסימום 150

יש יתרון קל לקנות בעצמך נתב אם אתה רוצה לעשות ריפיטר ולהגדיל טווח למקום מסוים ולא לאבד מהירות אבל זה בבתים גדולים או בין קומות

יש לאינטרנט ביתי נוסחה פשוטה מאוד:
תקנה מודם/ראוטר פרטי (למשל AX55-Pro) או באמת כל אלטרנטיבה הגונה עם WiFi 6 (יש דגמים סיניים בפחות ממאה שקל)

ברגע שעשית את זה חתכת דמי ראוטר חודשיים, וגם קל לך לעבור עכשיו, פעם בשנה שנגמר לך הדיל תבקש חידוש למחיר או שאתה מתנתק, ואל תתבייש גם באמת להתנתק אם מציעים לך מחיר טוב יותר בספקית אחרת.

ברגע שעשית את זה חתכת דמי ראוטר חודשיים
מנסיוני,
מקובל היום 'לאיים' בחיבור לחברה אחרת אם לא תקבל את הראוטר וההתקנה ללא תשלום וזה מה שקורה בסוף..

מנסיוני,
מקובל היום 'לאיים' בחיבור לחברה אחרת אם לא תקבל את הראוטר וההתקנה ללא תשלום וזה מה שקורה בסוף..
כן זה בהחלט הנוהג
זה לא פסול, זה תחרות
אני אישית שונא להיות עם ציוד מושכר, הוא גם פח אשפה מבחינה אבטחתית וגם קאדר להפטר ממנו שעוברים

להפטר ממנו שעוברים

מדוע קאדר יקירי ?
דקה של שיח קצר.
כל מה שנצרך ממך זה להתקשר לשירות לקוחות ולוודא שאתה מקליט את השיחה הבאה:

אני: שלום רב, קוראים לי שלומי. אני מתנתק מכם. נא להגיע ב-X לאסוף את הציוד שלכם.
נציגה (=נציג.ה או נציג/ה או נציג^ה או פשוט נציג): אין בעיה, תוכל בבקשה להגיע לנק' איסוף ב-'שקר כלשהו' ?
אני: שלילי. (ואז מרים את הקול)
אינני מתכוון לבזבז זמן או כסף בנסיעה/הליכה לשם. נא להגיע לאסוף ב-X את הציוד. אחרת הוא יהיה ברחוב בשבוע הבא.
וסליחה שאני מרים את הקול, רק ככה אתם מבינים ואני פשוט חסר סבלנות.
נציגה: אין בעיה, איזה תאריך נוח לך.
אני: 1.1.2004 בשעה X, השיחה מוקלטת. נא לדאוג שזה יקרה אחרת לא יהיה אחראי אם הציוד ייאבד או לא יגיע. תודה שלום.

בנוגע ל
מבחינה אבטחתית
ואללה לא מבין בזה. למה התכוונת?
חוץ מלעשות קוד ל-WIFI מה עוד נתבקש ממני ?
חוץ מלראות תמונות של סבתא שלי התימניה בשחור לבן וכל ה-MP3 של דילן, אין לי שום דבר יקר על המחשב...

נציגה: אין בעיה, איזה תאריך נוח לך.
זה באמת מה שיקרה??? o_o
הייתי מצפה שיגידו "אם לא תחזיר תוך 30 יום תחוייב בעלות הראוטר על סך 2,500 ש"ח" (כשהוא עלה להם שקל תשעים ושווה ככה)

ואללה לא מבין בזה. למה התכוונת?
דווקא את התקשורת שלך עם (רוב) האתרים הם לא יוכלו לראות, כי היא מוצפנת.
אבל החששות הם:
1. שיוכלו להכנס לרשת, ומשם תהיה להם גישה ישירה למחשבים \ טלפונים, ואולי יצליחו לפרוץ להם
2. שישתמשו ברשת שלך לפעולות לא חוקיות, אם זה סתם להפיל אתרים ע"י שליחת הרבה בקשות (DoS) או גרוע מזה בשביל להשתמש בכרטיסי אשראי גנובים, תכנים לא חוקיים, וכו'. במקרה הכי קיצוני וגרוע יוכלו לחשוד בך, אבל זה באמת לא סביר
בפועל הדבר הסביר הוא שאיראנים יעשו DoS מהמחשב שלך לאתרים של בנקים בשביל "להלחם בישות הציונית" פעם בהרבה זמן, לא יותר מידי קריטי, אבל עדיין לא נוח

ה באמת מה שיקרה??? o_o
הייתי מצפה שיגידו "אם לא תחזיר תוך 30 יום תחוייב בעלות הראוטר על סך 2,500 ש"ח" (כשהוא עלה להם שקל תשעים ושווה ככה)
ברור שזה מה שיקרה.

מציע לקרוא את מסמכי ההצטרפות ולא להתסמך על אנשים זרים באינטרנט.

הנה לדוגמה מתוך הסכם עם פרטנר

Screenshot 2025-02-04 112629.jpg

מציע לקרוא את מסמכי ההצטרפות ולא להתסמך על אנשים זרים באינטרנט.
מדוע גוף שלישי רבים נסתר ? אני שלומי, ואינני זר כלל וכלל. אנשים אחים אנחנו. סמיילי וזה.
(או לכל הפחות, משפחה סולידית ממוצעת.)

עם כל הכבוד למסמכי ההצטרפות, אנחנו במזרח התיכון וכל מקום פה, לרבות בנקים וחברות תקשורת לא בדיוק ממלאות את החובות שלהן ויש עולם שלם
שמתנהל מחוץ למסמכים.

התחברתי והתנתקתי לאינטרנט מאז שנות ה90 ונטוויזן עשרות פעמים, בד בבד אני אחראי תקשורת של כל הסבתות/דודות במשפחה המורחבת.
כף רגלי מעולם לא דרכה בשום מקום משרד לטובת החזרת ציוד, תמיד הסברתי שאין לי אפשרות להגיע ואינני איש טכני ואני מבקש/דורש שיגיע איש מצדם לנתק,
לבדוק שהציוד הוחזר במלואו ולתת לי את הדף עותק צהוב חתום שאשים בקלסר.

* כמובן שאינני מקרה מייצג אבל אני לא סומך על כך שאגיע למשרדים ויתחילו להגיד לי שמשהו לא מעודכן ולחזור בפעם אחרת ושאר ירקות ...

אבל החששות הם:
1. שיוכלו להכנס לרשת, ומשם תהיה להם גישה ישירה למחשבים \ טלפונים, ואולי יצליחו לפרוץ להם
2. שישתמשו ברשת שלך לפעולות לא חוקיות, אם זה סתם להפיל אתרים ע"י שליחת הרבה בקשות (DoS) או גרוע מזה בשביל להשתמש בכרטיסי אשראי גנובים, תכנים לא חוקיים, וכו'. במקרה הכי קיצוני וגרוע יוכלו לחשוד בך, אבל זה באמת לא סביר

אוי ואבוי לי... אני עדיין תקוע בעונה בו אני יושב באוטובוס ומסתכל מי עולה עליו מחרדת מחבלים... עוד לא הגעתי לפרק של פחד מפריצות תקשורת

בהצלחה!

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M הוזלת צריכת חשמל של מיזוג מרכזי בדירה שכורה צרכנות פיננסית 23
ח הוזלת עמלות קנייה בישראל צרכנות פיננסית 4
H הוזלת עמלות בעת פתיחת חשבון מסחר שוק ההון 9
G הוזלת עמלות הפקדה ********** ישראל שוק ההון 3
N הוזלת דמי ניהול קרן פנסיה לאחר פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
G הוזלת ביטוח רכב בלי רצף ביטוחי? צרכנות פיננסית 6
א העברת אירו מצרפת לישראל - הוזלת עלויות צרכנות פיננסית 15
L הוזלת עמלות בתיק ההשקעות שוק ההון 14
D הוזלת שער הדולר-שקל בבנק? שוק ההון 2
T הוזלת סל הקניות - גבינות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
oz1987 אסטרטגיה של הוזלת דמי ניהול שוק ההון 45
A הוזלת ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
ל הוזלת קניות מצרכי סופרמרקט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 60
Cfy הוזלת עלויות בתעודות Vanguard שוק ההון 9
I כיצד מחירי הדיור יכולים לעלות אם היכולת הכלכלית לרכישת דירות כבר חורגת מהכנסות משקי הבית? נדל"ן 18
בן מלך בכמה עלו מחירי הדיור נדל"ן 8
ד השפעת המערכה מול איראן על מחירי הנדלן באיזורי ביקוש אוף טופיק 14
I למה מחירי הדיור בישראל הם בועה? נדל"ן 72
I מחירי דירות שנמכרו - קבלת מידע נדל"ן 7
M האינפלציה השנתית ירדה ל-2.6%, מחירי הדירות חזרו לעלות פוסטים מאיכות נמוכה 47
R ת"א נדל"ן לעומת מחירי הדירות נדל"ן 5
בובין חוט-השני האם שינוי אופי אוכלוסיה יכול לתרום לירידת מחירי נד"לן? נדל"ן 29
R פיקוח ממשלתי על מחירי הדיור בעת רכישת דירה נדל"ן 43
I אתר שמשווה מחירי מחיה בין ערים בעולם מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
S שאלה: מגמות מחירי דירות לפי מודעות נדל"ן 6
A מה יקרה אם מחירי הדירות יקרסו? שוק ההון 44
M מדוע מחירי הדירות לא משוקלל במדד המחירים לצרכן ? נדל"ן 77
ה מחירי דירות- רשות המיסים נדל"ן 1
מ איך רפורמת המשפט תשפיע על מחירי הנדל"ן בישראל? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 37
F מחירי הדיור - האם הם יירדו? אם כן מתי? נדל"ן 2
F אתר/גרף שמאפשר לראות את ירידת מחירי הדיור נדל"ן 12
L מחירי הדיור מסוכנים כרגע? פוסטים מאיכות נמוכה 7
ד בזמן אינפלציה מחירי השכירות עולים או יורדים.? נדל"ן 1
oferM סקר: האם הריבית העולה תוריד את מחירי הדירות מחוץ לאיזור הפריפריה ? פוסטים מאיכות נמוכה 7
I מחירי השכירות vs הריבית במשק? נדל"ן 13
F האם מחירי דירות 3 חדרים עולים מהר יותר מ-4 או 5? נדל"ן 24
L איך העלאת הריבית תוריד את מחירי הדיור- אם כבר תעלה אותם בסופו של דבר נדל"ן 610
א מחירי אגחים צמודי מדד שוק ההון 3
מכל מלמדי השכלתי קונספירציה על מחירי הדיור נדל"ן 121
Y גישה לפתרון עליית מחירי הדיור נדל"ן 13
A השפעת הריבית העולה והאינפלציה על מחירי הנדל״ן נדל"ן 109
I עד כמה תשואות האג"ח לטווח ארוך משפיעות על מחירי הדירות? שוק ההון 21
נ אג"ח צמוד מדד מחירי דיור , מחירי שכירות האם זה הפתרון? נדל"ן 2
D כמות הכסף שצריך לחסוך בשנה בשביל "להשיג" את עליית מחירי הנדלן נדל"ן 93
Amichai בעיה עם דו"ח שנתי *** עקב מחירי קנייה לא נכונים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 8
מ עליית מחירי הדירות החדשות יותר לעומת דירות ישנות - תוכנית פעולה נדל"ן 23
A בירור מחירי נכסים שנמכרו -- לצורך הצעה ומו״מ נדל"ן 60
צ מחירי נדל"ן לתעשייה נדל"ן 4
קוף שמבין עליית מחירי הנדלן נדל"ן 15
P יש מחירי ברירת מחדל בקרן פנסיה כללית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1

נושאים דומים

Back
למעלה