stamEhad
משתמש רגיל
- דירוג
- 291
שלום,
אני על סף סגירת חוזה להיכנס במיזם נדל"ן בארצות הברית. נניח שאני צריך להעביר $100K דולר לחשבון בנק בארצות הברית.
מהמחקרים שעשיתי, הבנתי שיש כמה חברות מומלצות:
(אני בעצם עושה העברה בנקאית אליהם בשקלים, והם עושים המרה ומעבירים דולרים לחשבון בארה"ב)
בכל מקרה אלו כמובן רק חברות שאני שמעתי עליהם.
רציתי לשאול אם יש חבר'ה שהתעסקו עם אחת החברות האלו או חברות דומות ויכולים להמליץ. כמובן שהעמלה היא הפאקטור המשמעותי פה, אבל כן יש חשיבות לנוחות ולביטחון של ההעברות.
תודה!
אני על סף סגירת חוזה להיכנס במיזם נדל"ן בארצות הברית. נניח שאני צריך להעביר $100K דולר לחשבון בנק בארצות הברית.
מהמחקרים שעשיתי, הבנתי שיש כמה חברות מומלצות:
(אני בעצם עושה העברה בנקאית אליהם בשקלים, והם עושים המרה ומעבירים דולרים לחשבון בארה"ב)
- חברת אופקים - לאחר שיחה עם אחד הסוכנים, הוסבר לי כי ניתן לבצע העברה חד פעמית ולשלם את העמלה, או לעשות מנוי שנתי בסך $400 ובכך ניתן לעשות הרבה עסקאות ללא עלות נוספת. לטענתו בסכומים של $100K עדיף מנוי שנתי.
- חברת COVERCY - ניתן לראות אונליין את הסכומים שהם גובים. הם יקחו כמעט $1000 על העסקה
- חברת TRANSFEWISE - חברה בריטית שבעצם מספקת חשבון בנק דיגיטלי. מהבדיקה שעשיתי הם לא עושים המרה משקלים לדולרים אבל כן המרה מדולרים לשקלים. ממה שהבנתי זה יכול להיות יותר רלוונטי כאשר לקבלת תקבולים מההשקעה (להעביר את ההכנסות שלי ישירות לחשבון הזה בדולרים. אם ארצה שקלים אוכל להמיר ולהעביר לחשבון בארץ)
- בנקים - זו דרך בטוחה אבל הרבה אנשים אמרו לי פה אחד ששם זה יעלה יותר. לא בדקתי עדיין את התעריפים, אבדוק בתחילת שבוע הבא.
בכל מקרה אלו כמובן רק חברות שאני שמעתי עליהם.
רציתי לשאול אם יש חבר'ה שהתעסקו עם אחת החברות האלו או חברות דומות ויכולים להמליץ. כמובן שהעמלה היא הפאקטור המשמעותי פה, אבל כן יש חשיבות לנוחות ולביטחון של ההעברות.
תודה!