Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
אם תפתח תיק במס הכנסה (תפנה במפ"ל ותגיד שאתה רוצה לפתוח תיק בשביל לעשות הגשות מקוונות) אז תוכל להגיש את הדוחות בצורה מקוונת (חפש בגוגל הגשת 1301 בצורה מקוונת), ואז את המסמכים התומכים לשלוח עם הדוח חתום דרך המפ"ל.
אמור להיות יכולת גם לצרף את המסמכים בהגשה המקוונת אבל לא ראיתי שאופציה זאת נפתחה עדיין.
אם אתה לא רוצה להסתבך בפתיחת התיק ומערכת השידורים של מס הכנסנ, תוכל למלא את הדוח והנספחים באתר lavlaron.co.il, ואז רק לצרף את המסמכים התומכים ולהגיש במפ"ל.
תודה רבה על התגובה,
עדיין אין לי תיק פתוח...
זוהי הפעם הראשונה שאני מבקש שיכירו לי הפסדים.
אני חושב שיש לי הפסדים ברי קיזוז בשנת 2018 , 2019, 2020. השנה התחלתי להשקיע דרך IB , אז אמרתי שאני צריך להכין לי הפסדים לקראת הדוח שאני אצטרך לדווח בשנת 2021 (או חצי דוח בסוף החצי השנה? - אני עדיין מנסה להבין את זה).
אקרא את החוזר , ומקווה שאסיק ממנו מסקנות
מנסה לעשות לעצמי סדר.
בשביל לגלגל הפסד הון לשנים הבאות מהשנים הקודמות (לגלגל הפסד משנת 2018 לשנת 2019 ומשנת 2019 לשנת 2020 ומשנת 2020 לשנת 2021) אני צריך למלא טפסים 135 , 1322 ו1344 עבור כל שנת מס ?
האם אני יכול לפתוח תיק היום דרך המפל?
ובשביל לקזז את הפסד מרווח הון אצטרך בשנת 2022 למלא דווח מלא עבור שנת 2021?
בשביל לגלגל הפסד הון לשנים הבאות מהשנים הקודמות (לגלגל הפסד משנת 2018 לשנת 2019 ומשנת 2019 לשנת 2020 ומשנת 2020 לשנת 2021) אני צריך למלא טפסים 135 , 1322 ו1344 עבור כל שנת מס ?