אז שידרתי את הדוח השנתי דרך המערכת המקוונת.
לאחר מכן ריכזתי את כל הטפסים התומכים לקובץ PDF אחד, ושלחתי דרך מערכת המפ"ל לפקיד השומה.
זו ההודעה ששלחתי (בצירוף ה-PDF):
התשובה שלהם לקחה מעל שבוע, אבל זו הייתה ניסוחה:
מישהו יודע לפרש את זה? כשהתקשרתי לברר, אמרו לי רק בימי א/ג/ה בשעות 14:00-16:00.
אני מעריך שהם קיבלו והתחילו לטפל.
מעצבן שעד שיש שירות, הוא לוקה בחסר, עד כדי מטעה (למען הסר ספק לא הגשתי בקשה לתיאום מס).
לאחר מכן ריכזתי את כל הטפסים התומכים לקובץ PDF אחד, ושלחתי דרך מערכת המפ"ל לפקיד השומה.
זו ההודעה ששלחתי (בצירוף ה-PDF):
שלום רב, מצרף את הטפסים התומכים בהגשת הדוח השנתי לתיק מספר XXXXXXXXX, נישומים: יעקב ו[בת זוג של יעקב] [שם משפחה של יעקב]. סדר הטפסים: דוח שנתי + נספחים, 2 צילומי ת.ז., אישור ניהול חשבון בנק, אישור הכנסות ביטוח לאומי, 3 טפסי 106, 2 טפסי 134, אישור הפקדה לקופת גמל עצמאית, 4 אישורים מחברות ביטוח על פרמיות ביטוח חיים וא.כ.ע פרטי, 2 קבלות על תרומות מוכרות, סיכום דיבידנדים שהתקבלו בחשבונות חו"ל, טופס 1325 על מכירות ניירות ערך, תדפיסים מתוך אתרי חשבונות השקעה לגבי הכנסות מחו"ל. אשמח לקבל אישור שההגשה התקבלה אצלכם, הערכה לטיפול לגבי החזר המס, וכמובן שומה רשמית ברגע שסיימתם לטפל. בברכה, יעקב [שם משפחה]
התשובה שלהם לקחה מעל שבוע, אבל זו הייתה ניסוחה:
כל הניירת הוגשה לחולייה 17. לדברי [שם של מישהו במשרד] תיאום המס טופל. הנושא לא בטיפול השירות
מישהו יודע לפרש את זה? כשהתקשרתי לברר, אמרו לי רק בימי א/ג/ה בשעות 14:00-16:00.
אני מעריך שהם קיבלו והתחילו לטפל.
מעצבן שעד שיש שירות, הוא לוקה בחסר, עד כדי מטעה (למען הסר ספק לא הגשתי בקשה לתיאום מס).