4461vegeta
משתמש סולידי
- דירוג
- 10
אני מודע לקיום הסיכון בבורסה וכפי שרבים אמרו מי שלא מוכן להפסיד שלא ייכנס לבורסה כי לא משנה איזה תיק תעשה יש סיכון שהכסף יאבד, אני פחדן לכסף שלי,לא מדובר בו בטענה אלא בעבודה-אני פחדן. אבל לפעמים מפתיע שאני רואה לעצמי פחדן לאבד כסף ובו זמנית טוען שאין לי בעיה לאבד את כל הכסף שלי אז אנמק. אני קורא לגישה-תמות נפשי עם כולם והיא נורא פשוטה, להלן:
אין לי בעיה להפסיד את כל הכסף שלי לגמרי אבל יש רק תנאי אחד לזה, שהכסף הופסד לא בגלל התנהלות שלי בבורסה אלא בגלל המצב בכל המדינה ובכל החברה בכללותה, כלומר שלשאף אחד אין כסף והבעיה היא לא רק שלי אלא של כל האזרחים והתושבים במדינה.
לסיכום אהפוך את זה לפתגם שמתאר את הגישה בקצרה.
*אם אני אקרוס לבד אני לא אדע מה לעשות לעצמי אבל אם כל המדינה תקרוס ואני בעקבותיה וכולם , בבעיה כספית ובמצוקה שאין להם כסף אז אני אומר ניחא*-
מה חושבים על הגישה, האם זה נכון לשוק ההון?
אגב על פי גישה זו הייתי רוצה ללמוד להרכיב את התיק שלי כלומר מצד אחד שיהיה הכי רווחי שאפשר ומצד שני שיהיה עם הגישה תמות נפשי עם כולם (או במקרה שלנו תמות תיק השקעה עם כולם)
אין לי בעיה להפסיד את כל הכסף שלי לגמרי אבל יש רק תנאי אחד לזה, שהכסף הופסד לא בגלל התנהלות שלי בבורסה אלא בגלל המצב בכל המדינה ובכל החברה בכללותה, כלומר שלשאף אחד אין כסף והבעיה היא לא רק שלי אלא של כל האזרחים והתושבים במדינה.
לסיכום אהפוך את זה לפתגם שמתאר את הגישה בקצרה.
*אם אני אקרוס לבד אני לא אדע מה לעשות לעצמי אבל אם כל המדינה תקרוס ואני בעקבותיה וכולם , בבעיה כספית ובמצוקה שאין להם כסף אז אני אומר ניחא*-
מה חושבים על הגישה, האם זה נכון לשוק ההון?
אגב על פי גישה זו הייתי רוצה ללמוד להרכיב את התיק שלי כלומר מצד אחד שיהיה הכי רווחי שאפשר ומצד שני שיהיה עם הגישה תמות נפשי עם כולם (או במקרה שלנו תמות תיק השקעה עם כולם)