• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הבנק שלי העביר אותי סניף ללא רשותי ולא עונה מאז

• פותח הנושא פותח הנושא YYY
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

YYY

משתמש רגיל
דירוג
30
אז יש לי חשבון בנק במזרחי טפחות כבר בערך 15 שנה. החשבון התחיל כצעיר, עבר לסטודנט ועכשיו חשבון פרטי סטנדרטי.

יום בהיר אחד נכנסתי לחשבון דרך האפליקציה (הדיי בינונית שלהם, יש לומר) וראיתי כי מספר הסניף ומספר חשבון הבנק שלי שונה משהיה 15 שנה.
חקרתי קצת והבנתי שהסניף שלי פוצל ל-2 וכרגע העבירו אותי לסניף חדש לגמרי. בינתיים ובלי קשר (והודות להורדת ת.ז הבנקאית שלי), ניסיתי להתקשר לבנק ולהוריד את העמלות שאני משלם, אך נאמר לי כי ניתן לעשות כך רק דרך הסניף. התקשרתי לסניף ואין קול ואין עונה. לא רק זה, כל פעם שאני נכנס לאלפיקציה אני רואה שהבנקאי האישי שלי משתנה, וכל 5 ימים יש שם אחר. כל פעם שהתקשרתי לסניף הגעתי בסופו של דבר למוקד שאמרו לי את אותו דבר. ככה כבר יותר מחודש.
ביקשתי שוב ושוב לעבור לסניף מזרחי לייב, מאחר ואין שם עמלות ואין סניף פיזי ומאז שביקשתי הבטיחו שיחזרו אליי, וזה, כמובן, עוד לא קרה. איימתי לעזוב את הבנק יותר מפעם אחת הן בנחמדות והן באסרטיביות. עדיין לא חוזרים אליי למרות שתמיד מבטיחים ש"הפעם יחזרו אלייך- שמתי את ההוראה בדחיפות גבוהה". שלחתי וואצאפ, התקשרתי כמה פעמים, שלחתי בקשה באפליקציה. נאדה.

אז בסדר, הבנו ששירות הלקוחות של מזרחי מזעזע ברמות אחרות ויש לי כל סיבה לעזוב את הבנק. במיוחד כשהם אפילו לא מנסים לשמר אותי כלקוח (!). אבל בתכלס, אני לא באמת מעוניין לעזוב מאחר ואני אזרח אמריקאי ומעבר ידרוש הגעה לסניף X של בנק Y וחתימה על מלא מסמכים. מה גם שישנם בנקים דיגיטליים שלא מאפשרים לי להצטרף אליהם עקב היותי אמריקאי (פפר לדוגמא).

מה אתם ממליצים (לא המלצה וכו') לעשות? האם להמשיך לרדוף אחרי מזרחי טפחות על מנת להירשם לסניף לייב שלהם או שמא להרים ידיים, להגיד שלום ולא להתראות ולסבול את הבירוקרטיה של מעבר בנק לבינלאומי גולד/דיסקונט טאצ'ר או אופציה אחרת?

נ.ב בנושא אחר אך דומה- כחלק מחוזה השכירות שלי נדרשתי להביא צ'ק בנקאי. מה קורה עם בצ'ק הזה במידה ואני עובר בנק? לא ייתכן שהכסף הזה ילך, נכון?

תנצל את הניידות שמכנסה לתוקף, נייד את החשבון שלך לבנק אחר . הם בטח כבר יחזרו אליך ברגע שיקבלו את הבקשה.

תנצל את הניידות שמכנסה לתוקף, נייד את החשבון שלך לבנק אחר . הם בטח כבר יחזרו אליך ברגע שיקבלו את הבקשה.
מה זה יעזור לי שהם יחזרו אליי אחרי שאגיש את הבקשה להתניידות?
האם יש שלב נוסף אחרי הבקשה שיגרום למזרחי להלחם עליי ולהציע לי להשאר בתנאים טובים יותר, או שמא ברגע שאני פונה לבנק אחר ומבקש התניידות זה קורה דיי מהר? כי אם מדובר באופציה השנייה, לא עוזר לי שמזרחי יחזרו אליי כי זה כבר מאוחר מדי וזה לא בהכרח משהו שאני רוצה.

נערך לאחרונה ב:
מה אתם ממליצים (לא המלצה וכו') לעשות? האם להמשיך לרדוף אחרי מזרחי טפחות על מנת להירשם לסניף לייב שלהם או שמא להרים ידיים, להגיד שלום ולא להתראות ולסבול את הבירוקרטיה של מעבר בנק לבינלאומי גולד/דיסקונט טאצ'ר או אופציה אחרת
למה שלא תכתוב לממונה על פניות הציבור,
יחזרו אליך כמו טאטאלה, אמנם לא מייד, אבל יחזרו....
בכל מקרה אני לא הייתי סובל את זה, הייתי מזמן עובר,
לא ייעוץ לא המלצה.

אבל בתכלס, אני לא באמת מעוניין לעזוב מאחר ואני אזרח אמריקאי ומעבר ידרוש הגעה לסניף X של בנק Y וחתימה על מלא מסמכים
אז תגיע לסניף ותחתום על מלא מסמכים.
אבל את העיקר פיספסת. סקר השוק שתעשה לפני שתעבור לבנק שיתן לך את התנאים הכי טובים יקח יותר זמן מהחתימה על כמה מסמכים.

נ.ב בנושא אחר אך דומה- כחלק מחוזה השכירות שלי נדרשתי להביא צ'ק בנקאי. מה קורה עם בצ'ק הזה במידה ואני עובר בנק? לא ייתכן שהכסף הזה ילך, נכון?
תודה לכולם. בקשר לשאלה על הצ'ק הבנקאי- יש מישהו שיודע אולי?
תתחיל פה -
מה נותן לי להגיש תלונה? לא נראה שאקבל פיצוי ובכל מקרה התשובה תגיע עד 45 יום מרגע ההגשה, ואני מאוד מקווה לפתור את הבלאגן לפני כן. אז המענה שלהם יהיה לא רלוונטי. אני מפספס משהו?

"תזכה למשוב תוך שני ימי עסקים".

עדכון: בינתיים מזרחי טפחות נזכרו להזיז את עצמם והם אישרו לי חשבון לייב ללא עמלות.

כרגע אני בהתלטות האם לעבור לבנק הבינלאומי למרות זאת, לקבל את ההטבה של חשבון הגולד ולבחון קצת את השירות והשירותים שם. או, לפתוח חשבון בבנק הבינלאומי והוא יהיה נוסף לזה הקיים במזרחי (להעביר לבינלאומי משכורת ועוד כמה שקלים אבל לא מעבר) או פשוט לוותר ולהשאר במזרחי טפחות בלייב שלהם.

האם ניהול יותר מחשבון בנק אחד יכול ליצור בעיות? אין לי בעיה שרוב המזומן שלי (כרגע גם החלק הסולידי בעו"ש מתוך היעדר אלטרנטיבה) יהיה במזרחי טפחות והמשכורת בבנק הבינלאומי (בעיקר בשביל ההטבה כרגע, אבל גם בשביל לבחון התנהלות של בנק אחר). נשמע כמו רעיון טוב וישים או שאני עף קצת?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ח עזרה דחופה עם הבנק!! מיסים 44
M קרן כספית - נתונים שונים בין אתר הבנק לאתר פאנדר שוק ההון 5
ה 40,000$ בחשבון הבנק, מה הייתם עושים? שוק ההון 2
י חשבון השקעות דרך הבנק vs חשבון השקעות דרך בית השקעות שוק ההון 32
ת מחזיקי תעודת זהות ישנה, האם נתקלתם בקושי מול הבנק בשל כך? צרכנות פיננסית 1
א קרן כספית - קניה דרך תיק מסחר עצמאי (כמו אקסלנס טרייד) או דרך הבנק. שאלה נקודתית שוק ההון 11
E זה מסוכן אם מסרתי את מספר חשבון הבנק שלי? אוף טופיק 1
N מה העמלה שגובה הבנק שלכם על העברה מהעו"ש לבית מסחר? שוק ההון 9
M הבנק מקשה על ניוד תיק ניירות ערך ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
D השקעות דרך הבנק שוק ההון 20
M מדוע הבנק ניכה מס בקרן כספית? שוק ההון 8
י פגישה עם הבנק - בנק דיסקונט צרכנות פיננסית 4
א מיסוי קרן כספית - סימולציה של הבנק שוק ההון 21
Shamran88 אזרח אמריקאי מושקע שנה וחצי בקרן כספית דרך הבנק ועכשיו גילה על pfic שוק ההון 19
A דרישות הבנק למשכנתא נדל"ן 10
V התכתבות עם הבנק בנוגע להפקדה בקראקן קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 0
ס בעלי אזרח אמריקאי וחשבון הבנק משותף. באופן אוטומטי בית ההשקעות כותב שהוא נהנה בחשבון. זה אומר שבמקרה פטירה 40% מהחשבון ילכו למס ירושה? מיסים 3
יוסירחיוסי הבנק התחיל לחייב על כרטיס דיירקט צרכנות פיננסית 18
א מצליחים להזדהות איתי בהרגשה שלי מול הבנק? צרכנות פיננסית 38
E העברת ניירות ערך דרך הבנק לIB שוק ההון 4
T מה הבנק הכי ידידותי להעברות מט"ח הקשורות בקריפטו? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
ד הבנק מחייב אותי פעמיים צרכנות פיננסית 29
D העברת תיק השקעות לInteractive Brokers דרך הבנק שוק ההון 7
A העברה בנקאית לחו"ל - כדאי דרך הבנק? צרכנות פיננסית 2
H תהיה הבנק של עצמך / Infinite banking צרכנות פיננסית 4
A הבנק עם התנאים האופטימאלים לשותף/ חסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
Y חיובים אונליין ביורו או דולר, חשבון מטח, אשראי של הבנק, רק מטבע אחד כל פעם צרכנות פיננסית 17
D טעות של הבנק בהפקדת שיק צרכנות פיננסית 11
N קרן כספית דולרית דרך הבנק או דרך בית השקעות + חריגת מט"ח שוק ההון 3
Y בעיות פוטנציאליות בהעברות בנקאיות בשל חשש של הבנק מהלבנת הון שוק ההון 7
OiNK מסחר עצמאי באמצעות המערכת של ONE ZERO (הבנק הדיגיטלי) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 15
C הבנק התנהג כמו בנק וגבה ממני ״עמלת ייצוא״ על הכנסות מאתר, מה יכול לעשות הלאה? אוף טופיק 25
S קרן כספית - דרך הבנק או דרך בית השקעות שוק ההון 3
א האם הבנק מגלם בפקדונות עליות ריבית צפויות ? שוק ההון 6
I האם הבנק יכול לסרב העברת כספים מהלוואות עבור דירה? נדל"ן 9
K האם עבור רכישה אחת של קרן / תעודת סל לטווח ארוך יש יתרון לבית השקעות לעומת הבנק? שוק ההון 10
יוזר משכנתא - האם פגישה עם הבנק שורפת יועץ משכנתאות? נדל"ן 29
א הבנק לא מאשר העברה לbit2c קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 10
S בהעברה בנקאית לKraken הבנק מבקש מהות העברה קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 3
F האם ניתן לבצע בצורה אוטומטית השקעה בנייר X דרך הבנק? שוק ההון 11
שם משתמש בעייתי האם הכסף בעו"ש של הבנק מושקע בשוק ההון? שוק ההון 12
שם משתמש בעייתי דיבידנד: זה משהו שפשוט נכנס לך לחשבון הבנק? שוק ההון 36
S האם הבנק תמיד ״כסף אחרון״ ? נדל"ן 28
I חשבון הבנק החדש של IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
T השוואת עמלות בין הבנק למיטב דש שוק ההון 11
1337justme העברת כספים בין חשבונות - כיצד להמנע מטעויות של הבנק? אוף טופיק 8
S פתיחת חשבון מסחר ראשון דרך הבנק- עמלות. ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
c881 "הבנק איבד את האמון בך - את לא זזה מפה חצי שנה אוף טופיק 17
א כמה עולה ייפוי כוח נוטריוני, והאם זה משנה אם זה עבור הבנק? צרכנות פיננסית 6
ד מה ההבדל בדיוק בין -נדל"ן קרן ריסק,קרנות חוב וקרן נד"לן.מה ההבדל בין שלושתם?מה כול אחד מהם בדיוקוכן איפה בכלל משקיעים בהם-באתר הבנק שלי למשל?? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1

נושאים דומים

Back
למעלה