Z zeev משתמש רגיל הצטרף ב 11/7/17 הודעות 318 דירוג 52 20/6/21 #1 האם קרנות איריות העוקבות אחרי מדדי US מבריחות מחשיפה למס עיזבון בUS? (השאלה עבור מי שאינו אמריקאי)
Zegman משתמש רגיל הצטרף ב 28/1/18 הודעות 329 דירוג 190 20/6/21 #2 השקעה בקרנות איריות העוקבות אחרי מדדים אמריקאיים (או בכלל משקיעות במניות אמריקאיות) אינה חשופה לסיכון מס עיזבון אמריקאי.
השקעה בקרנות איריות העוקבות אחרי מדדים אמריקאיים (או בכלל משקיעות במניות אמריקאיות) אינה חשופה לסיכון מס עיזבון אמריקאי.
stamEhad משתמש רגיל הצטרף ב 3/10/20 הודעות 517 דירוג 296 23/10/23 #4 מעלה את השרשור אם אני מחזיק ב IB את האירית הצוברת על S&P, האם אני חשוף למס עיזבון? (כי IB בארה״ב) מדובר על הנייר CSPX
מעלה את השרשור אם אני מחזיק ב IB את האירית הצוברת על S&P, האם אני חשוף למס עיזבון? (כי IB בארה״ב) מדובר על הנייר CSPX
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,330 דירוג 18,596 23/10/23 #5 נכתב ע"י stamEhad: אם אני מחזיק ב IB את האירית הצוברת על S&P, האם אני חשוף למס עיזבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י stamEhad: כי IB בארה״ב לחץ כדי להרחיב... אין קשר למיקום הברוקר. מה שחשוב זה הנייר שאתה מחזיק.
נכתב ע"י stamEhad: אם אני מחזיק ב IB את האירית הצוברת על S&P, האם אני חשוף למס עיזבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י stamEhad: כי IB בארה״ב לחץ כדי להרחיב... אין קשר למיקום הברוקר. מה שחשוב זה הנייר שאתה מחזיק.