A amitf משתמש רשום הצטרף ב 18/10/25 הודעות 19 דירוג 3 2/12/25 #1 ומתי החישוב השנתי של קיזוז מגני מס מתחשב? תודה רבה לכל העונים
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,777 דירוג 20,598 2/12/25 #2 לא, דיבידנדים מתקזזים עם הפסדי הון. נכתב ע"י amitf: ומתי החישוב השנתי של קיזוז מגני מס מתחשב? לחץ כדי להרחיב... אם זה קרה באותו בית השקעות, מיידי באותו חודש. אם לא, צריך להגיש דוח שנתי בשביל לקזז (ההגשה מתבצעת באפריל/מאי/יוני של השנה שאחרי שנת המס).
לא, דיבידנדים מתקזזים עם הפסדי הון. נכתב ע"י amitf: ומתי החישוב השנתי של קיזוז מגני מס מתחשב? לחץ כדי להרחיב... אם זה קרה באותו בית השקעות, מיידי באותו חודש. אם לא, צריך להגיש דוח שנתי בשביל לקזז (ההגשה מתבצעת באפריל/מאי/יוני של השנה שאחרי שנת המס).
עידו ג משתמש בכיר הצטרף ב 20/7/22 הודעות 1,999 דירוג 2,507 2/12/25 #3 נכתב ע"י FIYaacov: לא, דיבידנדים מתקזזים עם הפסדי הון. לחץ כדי להרחיב... רק כנגד הפסד הון שוטף, לא?
A amitf משתמש רשום הצטרף ב 18/10/25 הודעות 19 דירוג 3 2/12/25 #4 נכתב ע"י FIYaacov: לא, דיבידנדים מתקזזים עם הפסדי הון לחץ כדי להרחיב... מעולה פשוט אף אחד אף פעם לא מדבר על זה נכתב ע"י FIYaacov: אם זה קרה באותו בית השקעות, מיידי באותו חודש. אם לא, צריך להגיש דוח שנתי בשביל לקזז (ההגשה מתבצעת באפריל/מאי/יוני של השנה שאחרי שנת המס). לחץ כדי להרחיב... וזה מקזז לי עם הפסדים לא ממומשים? ואחרכ זה עושה שוב חישוב שנתי כדי שאני לא אשלם סתם מס לא לצורך?
נכתב ע"י FIYaacov: לא, דיבידנדים מתקזזים עם הפסדי הון לחץ כדי להרחיב... מעולה פשוט אף אחד אף פעם לא מדבר על זה נכתב ע"י FIYaacov: אם זה קרה באותו בית השקעות, מיידי באותו חודש. אם לא, צריך להגיש דוח שנתי בשביל לקזז (ההגשה מתבצעת באפריל/מאי/יוני של השנה שאחרי שנת המס). לחץ כדי להרחיב... וזה מקזז לי עם הפסדים לא ממומשים? ואחרכ זה עושה שוב חישוב שנתי כדי שאני לא אשלם סתם מס לא לצורך?
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,777 דירוג 20,598 2/12/25 #5 נכתב ע"י עידו ג: רק כנגד הפסד הון שוטף, לא? לחץ כדי להרחיב... נכון, אבל לבחירתך סדר הקיזוז בשנה מסוימת. כלומר אתה יכול לקזז דיבידנדים עם הפסדים שוטפים, ואז לקזז רווחי הון עם מועברים. נכתב ע"י amitf: מעולה פשוט אף אחד אף פעם לא מדבר על זה לחץ כדי להרחיב... הגעת למקום הנכון נכתב ע"י amitf: וזה מקזז לי עם הפסדים לא ממומשים? לחץ כדי להרחיב... לא. רק הפסדים ממומשים עוברים התחשבנות מס. נכתב ע"י amitf: ואחרכ זה עושה שוב חישוב שנתי כדי שאני לא אשלם סתם מס לא לצורך? לחץ כדי להרחיב... כל התחשבנות בסוף כל חודש הם מוודאים שהכל מקוזז.
נכתב ע"י עידו ג: רק כנגד הפסד הון שוטף, לא? לחץ כדי להרחיב... נכון, אבל לבחירתך סדר הקיזוז בשנה מסוימת. כלומר אתה יכול לקזז דיבידנדים עם הפסדים שוטפים, ואז לקזז רווחי הון עם מועברים. נכתב ע"י amitf: מעולה פשוט אף אחד אף פעם לא מדבר על זה לחץ כדי להרחיב... הגעת למקום הנכון נכתב ע"י amitf: וזה מקזז לי עם הפסדים לא ממומשים? לחץ כדי להרחיב... לא. רק הפסדים ממומשים עוברים התחשבנות מס. נכתב ע"י amitf: ואחרכ זה עושה שוב חישוב שנתי כדי שאני לא אשלם סתם מס לא לצורך? לחץ כדי להרחיב... כל התחשבנות בסוף כל חודש הם מוודאים שהכל מקוזז.