tomer111 משתמש סולידי הצטרף ב 1/12/16 הודעות 84 דירוג 19 2/12/23 #1 האם יש משמעות לאיזה קרן פנסיה מבחינת חברה נמצא בה? עם המסלולים ב2 החברות אני בסדר גמור ממה שחושש זה חברה, יציבות, כמות חוסכים לעומת כמות פנסיונרים. היום נמצא במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה. מה אומרים?
האם יש משמעות לאיזה קרן פנסיה מבחינת חברה נמצא בה? עם המסלולים ב2 החברות אני בסדר גמור ממה שחושש זה חברה, יציבות, כמות חוסכים לעומת כמות פנסיונרים. היום נמצא במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה. מה אומרים?
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,208 2/12/23 #2 יכול להיות פער בין חברות שונות בניהול התביעות ובאיזון אקטוארי. נכתב ע"י tomer111: היום נמצא במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה. מה אומרים? לחץ כדי להרחיב... לפי מה אתה יודע שבמגדל המצב עדיף מאשר בהראל? אולי דווקא אתה צריך לחשוש מלהשאיר את הכסף במגדל (אני לא באמת יודע מי משניהם עדיף)?
יכול להיות פער בין חברות שונות בניהול התביעות ובאיזון אקטוארי. נכתב ע"י tomer111: היום נמצא במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה. מה אומרים? לחץ כדי להרחיב... לפי מה אתה יודע שבמגדל המצב עדיף מאשר בהראל? אולי דווקא אתה צריך לחשוש מלהשאיר את הכסף במגדל (אני לא באמת יודע מי משניהם עדיף)?
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נ נדב משתמש בכיר הצטרף ב 12/7/15 הודעות 1,434 דירוג 2,432 2/12/23 #3 נכתב ע"י tomer111: במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה לחץ כדי להרחיב... אין באמת הבדל בין שתי החברות. מניח שגם אין הבדל משמעותי בין ההצעות בדמי ניהול. תראה איפה תקבל שירות טוב יותר ותעבור. בהצלחה !
נכתב ע"י tomer111: במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה לחץ כדי להרחיב... אין באמת הבדל בין שתי החברות. מניח שגם אין הבדל משמעותי בין ההצעות בדמי ניהול. תראה איפה תקבל שירות טוב יותר ותעבור. בהצלחה !