Tsachi01
משתמש בכיר
- דירוג
- 1,482
כמשתמש אפל ותיק, צפיתי בארוע היום. ולא פחות מנדהמתי מלגלות שהם פשוט הוציאו את אותו טלפון בדיוק, עם שיפורים מינורים ביותר, ועוד גובים עליו אותו מחיר. זה פשוט (כמעט) אותו טלפון כמו הדגם הקודם. ממש לא מצדיק שדרוג ובטח לא מצדיק להכריז עליו חגיגית בארוע שלהם. פעם אפל הייתה חברה מעיזה ונועזת. אך מאז שסטיב גובס הלך לעולמו, הם הרבה יותר שמרנים, לטוב ולרע. לפחות בעלי המניות אוהבים את השמרנות שלהם, כך נראה.
אני ממש יתפלא אם הse3 ימכור כמו שני הדגמים שקדמו לו. מי שחכם יקנה se2 במחיר מוזל.
הדבר היחידי שהיה מעניין, באופן מפתיע יש לציין, זה הסרטים החדשים שלהם בtv+, שבהחלט נראים טוב. כל השאר same ol same ol:
עוד צ׳יפ יותר מהיר בלה בלה בלה ועוד מ״הכי טוב שאי פעם יצרנו״ כמות הcringe בארועים שלהם זה משהו..
אני באמת מרגיש זחיחות יתר מהם בשנים האחרונות, והרבה פחות חדשנות.
אם מישהו יכול לעשות עסקה עם אלוהים ולהחזיר את סטיב גובס מהמתים, שינער את אפל כמו שניער אותה ב97
אני ממש יתפלא אם הse3 ימכור כמו שני הדגמים שקדמו לו. מי שחכם יקנה se2 במחיר מוזל.
הדבר היחידי שהיה מעניין, באופן מפתיע יש לציין, זה הסרטים החדשים שלהם בtv+, שבהחלט נראים טוב. כל השאר same ol same ol:
עוד צ׳יפ יותר מהיר בלה בלה בלה ועוד מ״הכי טוב שאי פעם יצרנו״ כמות הcringe בארועים שלהם זה משהו..
אני באמת מרגיש זחיחות יתר מהם בשנים האחרונות, והרבה פחות חדשנות.
אם מישהו יכול לעשות עסקה עם אלוהים ולהחזיר את סטיב גובס מהמתים, שינער את אפל כמו שניער אותה ב97
נערך לאחרונה ב: