• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

דמי ניהול של קופת גמל להשקעה במסלול פאסיבי

• פותח הנושא פותח הנושא גלעד 99
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

גלעד 99

משתמש רשום
דירוג
2
שלום,

בעקבות שרשורים קודמים ביקשתי לפתוח קופת גמל להשקעה ב-IBI במסלול פאסיבי (מחקה מדדים).
הם הציעו לי דמי ניהול של 0.6% מהצבירה ולא הסכימו לרדת. קראתי כאן במספר שרשורים שניתן להגיע ל-0.5%. כיצד?
תודה!

אומרים להם שאתה לא מוכן לשלם 0.6% ושאתה לוקח את ה-280,000 שקלים שלך למקום אחר

אומרים להם שאתה לא מוכן לשלם 0.6% ושאתה לוקח את ה-280,000 שקלים שלך למקום אחר
אמרתי להם שזה NO GO מבחינתי. הם לא התרגשו (אגב, אין לי 280,000 ש"ח. אני מתכוון להפקיד סכום התחלתי צנוע ולהמשיך להפקיד כל חודש).
נדמה לי שקראתי שאפשר להגיע אליהם דרך "סוכנות" או משהו כזה, ואז לקבל דמי ניהול נמוכים יותר. למה הכוונה?

אמרתי להם שזה NO GO מבחינתי. הם לא התרגשו (אגב, אין לי 280,000 ש"ח. אני מתכוון להפקיד סכום התחלתי צנוע ולהמשיך להפקיד כל חודש).
נדמה לי שקראתי שאפשר להגיע אליהם דרך "סוכנות" או משהו כזה, ואז לקבל דמי ניהול נמוכים יותר. למה הכוונה?
יש סיפורים של כאלה שהתעקשו איתם וקיבלו בסוף.

יש גם סיפורים של כאלה שיש להם 0.5% וקיבלו מכתב שבקרוב מעלים ל-0.65%, אז יכול להיות שיש להם כוונה לא לתת 0.5% לחדשים.

אם לא משתלם לך, יש עוד חברות.

יש גם סיפורים של כאלה שיש להם 0.5% וקיבלו מכתב שבקרוב מעלים ל-0.65%, אז יכול להיות שיש להם כוונה לא לתת 0.5% לחדשים.
.

יש לי שתי קרנות השתלמות ב-IBI והשבוע מצאתי בדואר את המכתב הבא:

"הנדון: שינוי דמי היהול בחשבונך

מיום החל 31/10/17 ייגבו ממך דמי ניהול בשיעור של 0.65 אחוזיים מיתרת החיסכון הצבורה בחשבונך ובשיעור של 0% אחוזים מההפקדות החודשיות לזכותך.
דמי הניהול שלך לפני ביצוע השינוי האמור עמדו על שיעור של 0.5 אחוזים מיתרת החיסכון הצבורה בחשבונך ועל שיעור של 0% מההפקדות החודשיות לזכותך.

בשניים עשר החודשים שהסתיימו ביום 31/10/17 נגבו ממך דמי ניהול בסך של 101.48 ש"ח.
לפי שיעורם של דמי הניהול החדשים, היו נגבים ממך בשניים עשר החודשים כאמור דמי ניהול בסך של כ- 170.62 ש"ח כלומר כ-69.14 ש"ח יותר ממה שנגבה ממך על פי שיעורם הנוכחיים.

מדור זכויות עמיתים עומד לשירותך בכל שאלה או הבהרה, בטלפון מספר 03-519-3949 או 03-519-7975.

בכבוד רב ובברכה,
אי.בי.אי חברת ניהול קופות גמל וקרנות השתלמות בע"מ "

הקטע המעניין שהתקשרתי אליהם לברר מה העניין, באתי מוכן לויכוח והכנתי טיעונים שעברתי אליהם רק כי דמי הניהול של המסלול הזה זולים אצלהם אבל בכלל לא הגעתי להציג את הטיעונים האלו, רק אמרתי שקיבלתי הודעה על שינוי דמי ניהול ונאמר לי אין בעיה, מחזירים לך את דמי הניהול חזרה ל-0.5%. הכי פשוט, בלי ויכוח בלי כלום, הכי שיטת מצליח בעולם. ממש מרגיז.

הכי שיטת מצליח בעולם
שיטת מצליח זה אם לא היו מעדכנים אותך (או מעדכנים אותך במקום מוזר, כמו האזור האישי שלך באתר שלהם מבלי לשלוח לך מייל שיש לך שם הודעה).

מה שהם עשו זה לא שיטת מצליח, סתם bad for business

אולי תלוי בסכום ההשקעה? הוצע לי 0.5% דרך סוכנות (חברת שיווק ביטוח/פיננסים כלשהי).

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
NeonDrift האם יש כלל אצבע בנושא של דמי ניהול של קרן סל? שוק ההון 4
ש אירית צוברת על הסנופי עם דמי ניהול של אמריקאית שוק ההון 5
S חישוב של מיסוי ריאלי/נומינלי בתוספת דמי ניהול שוק ההון 2
S חישוב של מיסוי ריאלי/נומינלי בתוספת דמי ניהול מיסים 7
B הקרן השקלית 1159250 על מדד S&P 500 (דמי ניהול: 0.07%) של בלאקרוק iShares שוק ההון 2
c881 הלוואה ב - 1% דמי ניהול מצד אחד. מצד שאני - העברת קופת גמל/ קרן פנסיה לניהול של גוף לא ידוע. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
O עליית דמי ניהול הזויה בקופות הגמל של מיטב IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
Z כיצד מחושבים דמי ניהול של קרן פנסיה משלימה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
K העלת דמי ניהול בהשתלמות וגמל של קבוצת סנופי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
mk1 googlesheets - כריה של דמי ניהול שוק ההון 5
D מחקה סנופי 500- טבלה בין כל האפשרויות של דמי ניהול ופרמטרים חשובים נוספים שוק ההון 19
I איפה ניתן למצוא דמי ניהול של תעודות סל שוק ההון 5
Yos העלאת דמי ניהול של קרן האג"ח - התלבטות שוק ההון 6
D דמי ניהול לקופת גמל של מעל מיליון שקלים. כמה משלמים בממוצע בסכום כזה לבתי ההשקעות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
R דמי ניהול של קופות גמל להשקעה מחקות SP500 שוק ההון 52
1337justme בלקרוק הורידו את דמי ניהול של ACWI ל0.2% בקרן שנסחרת בארץ שוק ההון 439
ס דמי ניהול של קרן iShares MSCI ACWI UCITS ETF שוק ההון 5
L דמי ניהול של קרנות נאמנות ותעודות סל שוק ההון 5
ז דמי ניהול בפוליסת חיסכון Best Invest של הכשרה שוק ההון 3
R סדר בנושא עמלות/דמי ניהול בתיק השקעות - שאלה של מתחילים צרכנות פיננסית 4
שירולי דמי ניהול של 38% לרבעון? שוק ההון 19
L עליה של דמי ניהול קרן שוק ההון 27
A האם קיים מאגר מידע העוקב אחר דמי ניהול של קרנות/תעודות סל בארץ? שוק ההון 18
י שאלות של מתחיל: דמי ניהול של ני"ע שוק ההון 1
M דמי ניהול גבוהים של קרן הפנסיה שוק ההון 26
oz1987 אסטרטגיה של הוזלת דמי ניהול שוק ההון 45
G עזרה בחישוב מדוייק של דמי ניהול תיאורטיים שוק ההון 24
amidar דמי ניהול ב-IRA של IBI - מה פיספסתי??? שוק ההון 41
M דמי ניהול של 0.39 בקה"ש מצדיקים מעבר? שוק ההון 5
S בקשה למחשבון של דמי ניהול פנסיה צרכנות פיננסית 2
ס שאלה על מכירת קרנות + דמי ניהול של הקרנות שוק ההון 8
korma עזרה בפענוח סעיף של דמי ניהול ומהו "שחרור" ? צרכנות פיננסית 6
Y דמי ניהול חזיריים של הגופים המוסדיים שוק ההון 25
L העלאת דמי ניהול קרנות ישראליות מחקות מדדי חו״ל - האם אגדה אורבנית שתפסה תאוצה? שוק ההון 18
S דמי ניהול כאחוז מהצבירה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
L דמי ניהול קרן כספית שוק ההון 1
P דמי ניהול בפתיחת קרן השתלמות לעצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ת אשמח לעזרתכם - חישוב דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
M דמי ניהול בפנסיה, השתלמות וגמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
N חישוב דמי ניהול מצבירה - IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
V העלאת דמי ניהול בקרנה"ש, מיטב דש לשעבר IBI שהיו חלק מקבוצת רכישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
L דמי ניהול אל מול תשואה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 19
S חיפוש חלופה ל SGOV שהעלתה לאחרונה דמי ניהול שוק ההון 11
L מורים -קרן השתלמות, קופ״ג, דמי ניהול קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
L האם ויתור על סוכן פנסיוני - השתלמות וגמל - יכול להוריד דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
D דמי ניהול קופוג מסלול אינדקס במנורה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
C תשלום דמי ניהול קופג IRA ללא הפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
Peace טבלה מסודרת עם דמי ניהול מצבירה והפקדה לפנסיה מקיפה ומשלימה - קיימת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
M דמי ניהול תיק ממוסה לעומת IRA שוק ההון 0

נושאים דומים

Back
למעלה