אדם שקרוב אלי מאוד (ובשמו אני פונה) עובד בחברה שבה פרסמו בגאון על שיפור בתנאי ביטוח פנסיוני הקיימים.
הוא מתחת לגיל 30.
להלן ההצעות:
דמי ניהול מהפקדה 0.9%
דמי ניהול מצבירה 0.13%
או
דמי ניהול מהפקדה 1.8%
דמי ניהול מצבירה 0.0045%
(כאשר ההצעה הזו לא באמת רלוונטית. מההפקדה מדובר באחוז גבוה, מצבירה באחוז נמוך אבל מכיוון שמדובר בבחור צעיר אין לו מספיק כסף בצבירה - ולכן האופציה הזו לא רלוונטית)
וקרן השתלמות בדמי ניהול מהצבירה 0.33%
מכיוון שאני קצת יותר מתעדכן בפורום ובאתרים השונים, תחושה שלי שלא מדובר בבשורה גדולה. תנאים סבירים למדי אבל לא זולים במיוחד.
אבל אולי אני טועה ולכן אני פונה כאן.
האם ידוע לכם מניסיונכם, מצב שבו אפשר לגשש בחברות אחרות ולקבל הצעות מחיר, ולגשת איתן לחברה שמקום העבודה משתף פעולה ולבקש הוזלה פרטנית?
קצת כמו המצב של ניוד הבנקים, שבו "מאיימים" על מעבר... נראה כמו סיטואציה יותר מורכבת.
הוא מתחת לגיל 30.
להלן ההצעות:
דמי ניהול מהפקדה 0.9%
דמי ניהול מצבירה 0.13%
או
דמי ניהול מהפקדה 1.8%
דמי ניהול מצבירה 0.0045%
(כאשר ההצעה הזו לא באמת רלוונטית. מההפקדה מדובר באחוז גבוה, מצבירה באחוז נמוך אבל מכיוון שמדובר בבחור צעיר אין לו מספיק כסף בצבירה - ולכן האופציה הזו לא רלוונטית)
וקרן השתלמות בדמי ניהול מהצבירה 0.33%
מכיוון שאני קצת יותר מתעדכן בפורום ובאתרים השונים, תחושה שלי שלא מדובר בבשורה גדולה. תנאים סבירים למדי אבל לא זולים במיוחד.
אבל אולי אני טועה ולכן אני פונה כאן.
האם ידוע לכם מניסיונכם, מצב שבו אפשר לגשש בחברות אחרות ולקבל הצעות מחיר, ולגשת איתן לחברה שמקום העבודה משתף פעולה ולבקש הוזלה פרטנית?
קצת כמו המצב של ניוד הבנקים, שבו "מאיימים" על מעבר... נראה כמו סיטואציה יותר מורכבת.