• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

דירה ראשונה להשקעה בשדרות למשל

• פותח הנושא פותח הנושא fgfgfgh
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

fgfgfgh

משתמש סולידי
דירוג
13
האם בעקבות המלחמה והמחירים שיורדים שם זה אולי דוןקא הזמן להשקיע? בהנחה שעוד עשר שנים לדוגמא המצב הבטחוני אולי ירגע שם (עם הממשלה שלנו סביר שלא ) או שיעבור שם פינוי בינוי תמא או משהו או שבעתיד המרכז יהיה כל כך יקר שצעירים יברחו לפריפריה ויתחיל גם שם בניית מרכזי הייטק

קצת פרטים יבשים עלי אחרי שחפרתי
אני בן 25 סטודנט מרוויח 10 נטו יש לי תיק השקעות עם כמה מאות אלפים שכולו מושקע בs&p
ביטקוין אחד שלם שנקנה ב 2017
שלא אגע בשניהם לפחות 20 שנה

ואני רוצה להשקיע בנדלן למרות שאני לא מבין כלום בזה מסיבה פשוטה שאני מרגיש נפשית שחשוב לי נכס על שמי בארץ , לגוון את הפורטפוליו השקעות , להשתמש קצת במינוף כדי לנצל את הכוח שלו

סכום שיש לי פנוי להשקעה הוא 300 אלף בעוש ואוכל לקחת משכנתא

אני שואל אתכם פה ואם יש לכם המלצה אחרת בשבילי כמו עזוב אותך עם שיגעונות לא משתלם להשקיע בנדלן בפריפריה אתה לא מבין כלום ותזרוק ת300 אלף לתיק השקעות גם יתקבלו בברכה

עזוב אותך עם שיגעונות לא משתלם להשקיע בנדלן בפריפריה אתה לא מבין כלום ותזרוק ת300 אלף לתיק השקעות גם יתקבלו בברכה
אני חושב שסיכמת את העניין יפה מאוד. אל תיכנס למשהו שאתה לא מבין בו, שינעל אותך לתקופה ארוכה ושאתה מבסס על הנחות לא ממשיות (אולי עוד עשר שנים וכולי...)

אני חושב שסיכמת את העניין יפה מאוד. אל תיכנס למשהו שאתה לא מבין בו, שינעל אותך לתקופה ארוכה ושאתה מבסס על הנחות לא ממשיות (אולי עוד עשר שנים וכולי...)
תשמע אני לא חושב שזה מדע טילים , אני לא הולך על עיוור אני אתחשב בהרבה גורמים ואחקור הרבה לפני שאני עושה צעד פזיז אבל התחום של הנדלן תמיד משך אותי ולא רק בגלל התשואה , תמיד נחמד לגוון את התיק השקעות ולך תדע מה יהיה עם הנדלן בעתיד בפריפריה אני לא יודע עד כמה ימשיכו לקנות דירות במרכז במחירים המטורפים האלו בסוף תיהיה תזוזה משמעותית של צעירים לפריפריה

בקטע של לנעול את עצמי תמיד אוכל למכור את הדירה אני גם בא מבית שאם יש משבר כלכלי הם יוכלו לתמוך בי ולא אצטרך כרית ביטחון

לא יודע משום מה יש לי רצון בלתי מוסבר להיות בעל נכס בישראל לא מתוך רצון להתעשר אלה מתוך רצון של בטחון (שזה נשמע מצחיק שאני רוצה לקנות דירה בשדרות ) אבל נראלי שהבנת

אם זה בשבילך, שיהיה לך נכס, אז למה בשדרות? למה לא מודיעין? אם זה להשקעה , אז למה בשדרות? יש גם אופקים, נתיבות, ערד, בית"ר עילית, חריש...
עם יד על הלב, אתה יודע למצוא את שדרות על מפה עיוורת? להגיע לשם בלי וויז?
בשביל להרוויח בהשקעות, צריך שיהיה לך ידע עודף על השאר, אם אין לך, עדיף שתיקח את הכסף ותשקיע בשוק ההון. גם פורטפוליו זה נכס, והתשואה ממנו לרוב עדיפה על התשואה מדירה להשקעה .
אם אתה בן 25 עם 300 אלף, בהחלט ייתכן שתוך 10 שנים תכפיל את הולך בשוק ההון, לא בטוח אם תכפיל את הונך בשדרות.
שיהיה לך בהצלחה.

לא חייב בשדרות אני הבאתי דוגמא

פיזור השקעות זה תמיד בריא, אם בשדרות בהתחשב שהרצועה תהפוך לשטח B? (כמו הדוגמה שמאו"ג 162 אמר אתמול)
יכול להיות שהשקעה חכמה, מה אתה מחפש בכניסה לשוק הנדלן הישראלי? תזרים? עליית ערך? פסיכולוגי "יש לי דירה על שמי" ?

איפה אתה גר? לקחת בחשבון התעסקות?
אתה תצטרך להראות את הדירה לשוכרים פוטנציאלים ( או לשלם למישהו שיעשה את זה), לטפל בתקלות ועוד.

פיזור השקעות זה תמיד בריא, אם בשדרות בהתחשב שהרצועה תהפוך לשטח B? (כמו הדוגמה שמאו"ג 162 אמר אתמול)
יכול להיות שהשקעה חכמה, מה אתה מחפש בכניסה לשוק הנדלן הישראלי? תזרים? עליית ערך? פסיכולוגי "יש לי דירה על שמי" ?
עליית ערך מחפש , תזרים כמובן , מחפש לנצל קצת את הכוח של המינוף אולי בעתיד בסביבת ריבית נמוכה יותר , ובעיקר בעיקר פסיכולוגי

עליית ערך מחפש , תזרים כמובן , מחפש לנצל קצת את הכוח של המינוף אולי בעתיד בסביבת ריבית נמוכה יותר , ובעיקר בעיקר פסיכולוגי
יש לך 300 פנויים, משמע יש לך יכולת לקנות עד 1.2 מיליון, הייתי מחפש באשקלון, רמלה ואם אתה מוכן להשקיע מאמץ גדול בחיפוש - אשדוד.
כמה שיותר קרוב אליך גאוגרפית יותר טוב.

עם 300 אלף אתה יכול להשקיע 50 אלף בטיפול פסיכולוגי איכותי ואת שאר הכסף להשקיע בשוק ההון במדד מפוזר. ככה גם קיבלת עליית ערך, תשואה ובעיקר בעיקר פתרון פסיכולוגי מתאים לבעיה פסיכולוגית

יש לך 300 פנויים, משמע יש לך יכולת לקנות עד 1.2 מיליון, הייתי מחפש באשקלון, רמלה ואם אתה מוכן להשקיע מאמץ גדול בחיפוש - אשדוד.
כמה שיותר קרוב אליך גאוגרפית יותר טוב.
יש גם הוצאות ברכישה, יותר הגיוני לכוון לדירה במיליון, אם לא רוצים גם הלוואות משלימות בנוסף למשכנתא.

יש גם הוצאות ברכישה, יותר הגיוני לכוון לדירה במיליון, אם לא רוצים גם הלוואות משלימות בנוסף למשכנתא.
כל התהליך יקח לו חודשיים לפחות ויש גם חוזים של חצי שנה, בחצי שנה אפשר לחסוך את כל ההוצאות האלה בדירות עד מיליון מאתיים.

כל התהליך יקח לו חודשיים לפחות ויש גם חוזים של חצי שנה, בחצי שנה אפשר לחסוך את כל ההוצאות האלה בדירות עד מיליון מאתיים.
מי אמר שפותש חוסך כל חודש? בכל אופן הדגש שלי הוא שצריך לקחת בחשבון גם את ההוצאות הנלוות שהן לפחות 5% בדכ.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
H חששות לפני קניית דירה ראשונה להשקעה - האם יש ביקוש לדירות 2 חדרים? נדל"ן 15
yotamavi דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 9
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
L אזרח אמריקאי - דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 0
F נקודת כניסה התחלתית להשקעה בדירה במרכז (דירה ראשונה) נדל"ן 11
Nons Ense רכישת דירה ראשונה להשקעה מיד 2 איך וממה מתחילים? נדל"ן 1
M דירה ראשונה להשקעה- כמה שאלות נדל"ן 20
C דירה ראשונה להשקעה - תחילת המסע נדל"ן 11
Y לבטים לפני רכישת דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 0
Y ייעוץ בנוגע לרכישת דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 18
M קיבלתי הצעה לרכישת דירה ראשונה להשקעה - דעתכם? נדל"ן 4
ttmoon תמהיל משכנתא, דירה ראשונה להשקעה, מחיר למשתכן נדל"ן 0
T דירה להשקעה ראשונה נדל"ן 8
D דירה ראשונה להשקעה - ללא מתווך וייעוץ נדל"ן 0
ג זוג צעיר מחפש איפה לקנות דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 9
E דירה ראשונה להשקעה - החזר חודשי ומגורים נדל"ן 42
S שאלות בנוגע למחקר לפני קניית דירה ראשונה להשקעה - בדגש על התחדשות עירונית נדל"ן 11
השועל תמהיל משכנתא | דירה ראשונה להשקעה טווח רחוק נדל"ן 44
א דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 0
השועל דירה ראשונה להשקעה לזוג צעיר נדל"ן 31
O תמהיל משכנתא עבור דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 5
ק רכישת דירה ראשונה להשקעה, דברים שחייבים לדעת? נדל"ן 1
mr.mo מימון דירה ראשונה להשקעה הון עצמי מול משכנתא נדל"ן 26
ל רכישת דירה ראשונה-דירה להשקעה נדל"ן 7
NeonDrift קניית דירה ראשונה בגיל פנסיה -מה הפגיעה? נדל"ן 3
ס דירה ראשונה (מחיר למשתכן) ומשכנתא נדל"ן 1
ע הון עצמי גבוה מה לעשות ברכישת דירה ראשונה נדל"ן 34
S האם כדאי לפתוח קרן השתלמות של 380 אל"ש לקנית דירה ראשונה או לקחת הלוואה/משכנתא פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
G עצה לגבי רכישת דירה ראשונה / התנהלות כלכלית נדל"ן 1
M דירה ראשונה- הון עצמי+ מתנה נדל"ן 12
הירהורים מה ההגיון שריבית במשכנתא כנגד דירה ללא חובות, יותר גבוהה מריבית במשכנתא ראשונה? נדל"ן 5
ח משכנתא - חצי דירה ראשונה וחצי דירה שניה נדל"ן 4
L רכישת דירה ראשונה מקבלן נדל"ן 4
M רכישת דירה ראשונה נדל"ן 12
ב קנית דירה ראשונה - איפה שווה? נדל"ן 3
M קניית דירה ראשונה בפרויקט דירה בהנחה - השוואת תמהילים נדל"ן 52
J קניית דירה ראשונה - התלבטויות נדל"ן 2
J קניית דירה ראשונה נדל"ן 4
T רכישת דירה ראשונה באיזור חיפה ללא משכנתא נדל"ן 14
A קניית דירה ראשונה - איפה מתחילים? נדל"ן 3
N קניית דירה ראשונה למגורים בזמן המלחמה אוף טופיק 10
P דירה ראשונה | מגורים או השקעה | פוקוס בחיפוש נדל"ן 14
N קנית דירה ראשונה למגורים - התאבדות כלכלית או החלטה חכמה? נדל"ן 8