האם בעקבות המלחמה והמחירים שיורדים שם זה אולי דוןקא הזמן להשקיע? בהנחה שעוד עשר שנים לדוגמא המצב הבטחוני אולי ירגע שם (עם הממשלה שלנו סביר שלא ) או שיעבור שם פינוי בינוי תמא או משהו או שבעתיד המרכז יהיה כל כך יקר שצעירים יברחו לפריפריה ויתחיל גם שם בניית מרכזי הייטק
קצת פרטים יבשים עלי אחרי שחפרתי
אני בן 25 סטודנט מרוויח 10 נטו יש לי תיק השקעות עם כמה מאות אלפים שכולו מושקע בs&p
ביטקוין אחד שלם שנקנה ב 2017
שלא אגע בשניהם לפחות 20 שנה
ואני רוצה להשקיע בנדלן למרות שאני לא מבין כלום בזה מסיבה פשוטה שאני מרגיש נפשית שחשוב לי נכס על שמי בארץ , לגוון את הפורטפוליו השקעות , להשתמש קצת במינוף כדי לנצל את הכוח שלו
סכום שיש לי פנוי להשקעה הוא 300 אלף בעוש ואוכל לקחת משכנתא
אני שואל אתכם פה ואם יש לכם המלצה אחרת בשבילי כמו עזוב אותך עם שיגעונות לא משתלם להשקיע בנדלן בפריפריה אתה לא מבין כלום ותזרוק ת300 אלף לתיק השקעות גם יתקבלו בברכה
קצת פרטים יבשים עלי אחרי שחפרתי
אני בן 25 סטודנט מרוויח 10 נטו יש לי תיק השקעות עם כמה מאות אלפים שכולו מושקע בs&p
ביטקוין אחד שלם שנקנה ב 2017
שלא אגע בשניהם לפחות 20 שנה
ואני רוצה להשקיע בנדלן למרות שאני לא מבין כלום בזה מסיבה פשוטה שאני מרגיש נפשית שחשוב לי נכס על שמי בארץ , לגוון את הפורטפוליו השקעות , להשתמש קצת במינוף כדי לנצל את הכוח שלו
סכום שיש לי פנוי להשקעה הוא 300 אלף בעוש ואוכל לקחת משכנתא
אני שואל אתכם פה ואם יש לכם המלצה אחרת בשבילי כמו עזוב אותך עם שיגעונות לא משתלם להשקיע בנדלן בפריפריה אתה לא מבין כלום ותזרוק ת300 אלף לתיק השקעות גם יתקבלו בברכה