Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
למשל האיזור של העירייה.
יש עוד אזורים, אני לא בטוח לגמרי לגביהם. אני יודע שיש אנשים בפורום שמכירים את התכניות יותר טוב, אולי הם יוכלו להוסיף.
אגב, אמורות לקום 8 תחנות מטרו בעיר במסגרת קו M2. אמנם זה רחוק עדיין, אבל כל תחנה כזו תביא לעליית ערך ענקית להערכתי. לא ממליץ לא מייעץ.
תחפש את השכונה במדלן/יד2 תראה את הגבולות, בעקרון זה מהמגדלים החדשים מעבר ליצחק שדה בדרום ועד יוספטל בצפון
מימין ניסנבאום ומשמאל הים.
פרויקטים חדשים שמשווקים היום נעים באזור ה-4 חדרים החל מ-2.2 מלש"ח בשכונה,
לשים לב ש-95% מהבניינים חתומים תמ"א/בתמ"א/אחרי תמ"א/רגע לפני היתר.
העיר בכללי עוברת ג'נטריפיקציה איטית על כל המשתמע מכך.
ג.נ מתגורר בשכונה
יש הבדלים לא קטנים בין פרוייקטים של תמא 38/1 (חלקם גם בלי חניה), לבין פרוייקטים חדשים לגמרי.
חדש לגמרי לא תמצא במחירים שציינת, עוד קח בחשבון שיש סוג של נוכלות בשוק, משווקים דירות 80 מטר בתור 4 חדרים, זה קשקוש, אלו דירות 3 חדרים.
יש הבדלים לא קטנים בין פרוייקטים של תמא 38/1 (חלקם גם בלי חניה), לבין פרוייקטים חדשים לגמרי.
חדש לגמרי לא תמצא במחירים שציינת, עוד קח בחשבון שיש סוג של נוכלות בשוק, משווקים דירות 80 מטר בתור 4 חדרים, זה קשקוש, אלו דירות 3 חדרים.
אני מכיר פחות או יותר את שכונת רמב"ם אבל אני לא איש של נדלן בשום צורה אז קח בערבון מוגבל.
לדעתי אין עתיד לשכונה הזאת בהקשר של פיתוח בעשור הקרוב וגם לא ב20 שנה הקרובות, זאת שכונה שיש בה הכל מהכל בצורה מאוד בינונית וישנה(גנים, בתי ספר, מרכז מסחרי, סופר שכונתי). חלק מהבניינים עברו שיפוץ\תמ"א, הגינות הציבוריות גם עברו איזו מתיחת פנים אבל הכל צפוף שם, רחובות של נתיב אחד ורכבת של בניינים לכל האורך. אין מקום להוסיף שם איזה משהו שיכול להקפיץ את הערך פתאום או לשנות את התווי הכללי שלה. לא תעבור שם רכבת, ולא יבנה פארק. הולכים 10 דקות לתחנת אוטובוס הקרובה כדי להגיע למרכז העיר ומשם לצאת ממנה.