• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
  • חל איסור על אזכור ניירות ערך ספציפיים בפורום זה בהקשר שעשוי ללמד על כדאיות ההשקעה או אי-ההשקעה בהם

דיווח+קיזוז הפסדי הון מול רווחי דיב' באותה שנת המס

• פותח הנושא פותח הנושא סימבה
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

סימבה

משתמש רשום
דירוג
0
היי,

מנסה לעזור לקרוב משפחה בפנסיה להגיש דוח שנתי. בד"כ זה די פשוט כי הוא מושקע דרך הבנק, אבל השנה יש איזה סיבוך שאני לא מצליח להבין איך מגישים (הפסדים ברי קיזוז):

טופס 867 א+ב:
  • ישנם רווחים חייבים במס
  • ישנם הפסדים ברי קיזוז
  • מס שנוכה במקור – מופיע ריק
טופס 867 ג:
  • ישנן הכנסות מדיב'
  • ישנו מס שנוכה במקור
בהנחה שרוצים לקזז את ההפסדים כבר בשנת המס 2023 ולא להעביר אותם קדימה (הפסדי הון ברי קיזוז מול רווחי דיב') - מה עושים? אילו טפסים צריכים למלא בנוסף ל-135 ול-1322, אם בכלל, כדי לעבוד במתווה הזה? סעיפים מיוחדים שכדאי לשים אליהם לב?

תודה רבה לעונים!

בהנחה שרוצים לקזז את ההפסדים כבר בשנת המס 2023 ולא להעביר אותם קדימה (הפסדי הון ברי קיזוז מול רווחי דיב') - מה עושים? אילו טפסים צריכים למלא בנוסף ל-135 ול-1322, אם בכלל, כדי לעבוד במתווה הזה? סעיפים מיוחדים שכדאי לשים אליהם לב?
אם הכל רווחי הון, הפסדי הון ודיבידנד ישראלי, והרווחים + הדיבידנדים גדולים מההפסדים, אז אין צורך בטפסים נוספים.
ב־1322, מקזז את הפסדי ההון מרווחי הון.
הפסד שנותר מקוזז כנגד דיבידנד בטבלת העזר.

אם זה לא המצב, אז תאר את המצב כמה זר וכמה ישראלי

תודה, ירח אפל.

1. הפסדי ההון היו על ני"ע ישראלים (מכירה של ני"ע בהפסד)
2. רווחי הדיב' נבעו מדיב' אמריקאי שמושקעים דרך בנק ישראלי (שולם מס לרשויות המס בישראל - נוכו במקור 25%)
3. רווחי הדיב' הנ"ל היו גדולים בהרבה מהפסדי ההון הנ"ל

אז איפה זה שם אותנו? :)

1. הפסדי ההון היו על ני"ע ישראלים (מכירה של ני"ע בהפסד)
2. רווחי הדיב' נבעו מדיב' אמריקאי שמושקעים דרך בנק ישראלי (שולם מס לרשויות המס בישראל - נוכו במקור 25%)
3. רווחי הדיב' הנ"ל היו גדולים בהרבה מהפסדי ההון הנ"ל

אז איפה זה שם אותנו?
זה שם אותך במצב גרוע:
1. מהדיבידנדים לא שולם מס לרשויות המס בארץ, בטופס 867 יהיה רשום לך שזה מס זר.
2. אתה חייב לבצע קיזוז של הרווח מהדיבידנד מול הפסדי ההון בארץ.
3. על המס הזר ששילמת לא תקבל החזר, אתה תקבל "זיכוי מס זר" שתוכל לנצל אותו כנגד הכנסות מדיבידנד ומרווחי הון זרים בשנים הבאות.

אני רוצה לחדד כאן את העניין - המס על הדיב' שולם במלואו בארץ לרשויות המס ונוכה במקור דרך הבנק (כפי שכתבתי בסעיף 2). זה לא נחשב מס חו"ל. כיוון שההשקעה היא דרך בנק ישראלי, הוא מנכה כולו במקור לרשויות המס בישראל כאשר מדרגת המס על דיב' בארץ גבוהה יותר בארה"ב (25% מול מדרגות נמוכות יותר בארה"ב). לכן, אין לרשויות המס בארה"ב חזקה על זה (אמנת כפל מס וכו'). בזה אני בטוח.

לכן, ב-867 ההכנסות מדיב' מופיעות תחת הרובריקה של 'הכנסה מדיבידנד (בארץ ובחו"ל) לפני קיזוז הפסדים'. זה לא מופיע ברובריקה ליד של 'הכנסה מדיבידנד בחו"ל'.

אז לצורך העניין, אין לזה משמעות שהדיב' עצמם מקורם בארה"ב כיוון שהמיסוי הלכה למעשה בוצע במקור בארץ לרשויות המס הישראליות.

לפיכך, נשאלת השאלה - אם היה מיסוי על דיב' (ולא משנה מה מקורם, כי המיסוי שלהם הלך לישראל כולו) שגבוה מההפסד על מכירת ני"ע, איך מקזזים את ההפסד הזה לשנת המס 2023 מבלי להעביר קדימה את המגן הזה? אילו טפסים + סעיפים רלוונטיים?

לפיכך, נשאלת השאלה - אם היה מיסוי על דיב' (ולא משנה מה מקורם, כי המיסוי שלהם הלך לישראל כולו) שגבוה מההפסד על מכירת ני"ע, איך מקזזים את ההפסד הזה לשנת המס 2023 מבלי להעביר קדימה את המגן הזה? אילו טפסים + סעיפים רלוונטיים?
אם באמת המיסוי הלך רק לישראל, אז פשוט מבצע קיזוז בטופס 1322, ויתרת הדיבידנדים שלא קוזזה מעתיק לשדה 141/241/341 תלוי בהקשר.

רק אציין שבניגוד למה שרשמת, אם אכן מדובר בחברה אמריקאית, אז זכות ראשונים לניכוי במקור היא לארצות הברית, וזה לא יבוצע רק במקרה שמדובר גם באזרח ארצות הברית, שחייב להגיש דוח שם.

תוודא במדוייק את המצב, כי אם זה אזרח אמריקאי, הוא צריך להגיש דוח שם, ולמלא בארץ גם את נספח 1324, שבו הוא מציין גם את המס ששולם שם.

עלית פה על משהו. הוא אזרח אמריקאי שמגיש דוח כל שנה. אבל, כיוון שמדרגת המס בארץ גבוהה יותר, הוא מעולם לא נאלץ לשלם לרשויות המס האמריקאיות, אלא לרשויות המס בארץ. כך לפחות רואה החשבון האמריקאי שלו הסביר לו בזמנו (בכפוף כמובן לפטור עד רף ההכנסות השנתי וכו'). אז מס זר לא ישולם כאן, רק מס בישראל.

אם זה נכון, ממה שאני מבין, לא יהיה צורך ב-1324, רק ב-1322?

ולגבי "קיזוז בטופס 1322, ויתרת הדיבידנדים שלא קוזזה מעתיק לשדה 141/241/341 תלוי בהקשר." - אני מול טופס 1322 ("נפסח ג'"):
1. בסעיף ג1 ("רווח חייב במס לפני קיזוז הפסדים"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "רווח חייב במס, לפני קיזוז הפסדים"
2. בסעיף ג2 ("קיזוז הפסדי הון שוטפים מניירות ערך"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "קיזוז הפסדי הון שוטפים מניירות ערך"
3. בטבלת העזר סעיף 1 ("הכנסה מריבית ודיבידנד מניירות ערך"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "הכנסה מדיבידנד"
4. בטבלת העזר סעיף 2 ("קיזוז הפסד הון שוטף מניירות ערך הניתן לקיזוז כנגד הכנסה מריבית דיבידנד"), אני ממלא את הסכום של ג2 לעיל? זה בעצם סכום הפסד ההון שנרצה לקזז אל מול ההכנסה מהדיב'?

אם כל מה שכתבתי מדויק, האם מס הכנסה לוקח את טבלת העזר ומחשב בעצמו כמה קיזוז (החזר) ייתבצע בפועל?

ותודה שוב על הסבלנות והנכונות לעזור...

אוקי, אמריקאי אז עכשיו מובן
אם כל מה שכתבתי מדויק, האם מס הכנסה לוקח את טבלת העזר ומחשב בעצמו כמה קיזוז (החזר) ייתבצע בפועל?
מס הכנסה מחשב, רק אם יש ביקורת על הדוח, וזה קורה רק באחוז קטן של הדוחות.
1. בסעיף ג1 ("רווח חייב במס לפני קיזוז הפסדים"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "רווח חייב במס, לפני קיזוז הפסדים"
2. בסעיף ג2 ("קיזוז הפסדי הון שוטפים מניירות ערך"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "קיזוז הפסדי הון שוטפים מניירות ערך"
3. בטבלת העזר סעיף 1 ("הכנסה מריבית ודיבידנד מניירות ערך"), אני ממלא את הסכום מ-867 בסעיף שנקרא "הכנסה מדיבידנד"
4. בטבלת העזר סעיף 2 ("קיזוז הפסד הון שוטף מניירות ערך הניתן לקיזוז כנגד הכנסה מריבית דיבידנד"), אני ממלא את הסכום של ג2 לעיל? זה בעצם סכום הפסד ההון שנרצה לקזז אל מול ההכנסה מהדיב'?
בטבלה ג
שדה 13, רווח חייב לפני קיזוז.
שדה 33, הפסדי הון שוטפים לקיזוז, אך לא יותר מהרשום בשדה 13, שים לב שעדיף לקזז את ההפסד מהדיבידנד ולא מרווח ההון.
למטה בסיכום רווחים, ההפרש בינהם.
וכמובן סכום המכירות.

טבלת עזר בעמודה 25%
בשורה 1, את הערך השקלי של הדיבידנדים ביום קבלתם (כל קבלת דיבידנד כופל בשער היציג באותו יום).
בשורה 2, הפסדי הון שוטפים לקיזוז פחות הסכום שרשמת בשדה 13, אך לא יותר מסכום הדיבידנד שנרשם מעליהם.
בסיכום למטה יוצא לך דיבידנדים שנשארו.
ושורה מתחת בהפסדים להעברה, "הפסדי הון שוטפים לקיזוז, פחות הסכום שקוזז בשדה 13, פחות הסכום שקוזז בשורה 2 בטבלת עזר".
לפי התיאור של הפסדים להעברה 0.

אם נשארו לך דיבידנדים, הם מועברים לשדה 141 בטופס הראשי.
סכום המכירות גם מועבר לטופס הראשי.
וכמובן גם המס ששולם נרשם בטופס הראשי.

עקרונית אתה אמור למלא גם 1324 ושם בשורה של הדיבידנד להפעיל את האשף, לרשום דיבידנד מקורי ואת ההפסד שקוזז ממנו בטבלת העזר.

וואו, תודה על ההשקעה!

יכול להיות שהפסדי ההון השוטפים לקיזוז גדולים יותר מהרווח החייב לפני קיזוז? אלה הנתונים שיש ב-867 - רווחים חייבים במס (רווח הון) קטנים משמעותית מול ההפסדים ברי הקיזוז. מכאן יוצא ששדה 33 גדול משמעותית משדה 13 (בעוד ציינת שאמור להיות ההיפך...).

ושאלה נוספת - כיוון שאין רצון לבצע העברה לשנה הבאה, אלא לבצע קיזוז מלא לרווח/הפסד של שנת 2023, המטרה היא לרשום 0 בשדה "הפסדים להעברה מניירות ערך" בטופס 1322? הבנתי נכון?

יכול להיות שהפסדי ההון השוטפים לקיזוז גדולים יותר מהרווח החייב לפני קיזוז? אלה הנתונים שיש ב-867 - רווחים חייבים במס (רווח הון) קטנים משמעותית מול ההפסדים ברי הקיזוז. מכאן יוצא ששדה 33 גדול משמעותית משדה 13 (בעוד ציינת שאמור להיות ההיפך...).
מן הסתם אתה לא יכול לקזז יותר מהרווח, אז רק חלק מהפסד ההון יהיה רשום בשדה הזה.
הסכום של שדה 33, שורה 2 בטבלת העזר, והפסדים מועברים = סך כל ההפסדים ברי קיזוז.
ובמקרה שלך עדיף לבצע קיזוז של ההפסד קודם מהדיבידנד ורק את היתרה אם ישנה מרווח ההון.

ושאלה נוספת - כיוון שאין רצון לבצע העברה לשנה הבאה, אלא לבצע קיזוז מלא לרווח/הפסד של שנת 2023, המטרה היא לרשום 0 בשדה "הפסדים להעברה מניירות ערך" בטופס 1322? הבנתי נכון?
לא קשור לרצון, אם ניתן לקזז הפסד, אז חובה לקזז אותו ולא להעביר.
הפסד שהיה ניתן לקיזוז ולא קוזז, נמחק ואינו מועבר לשנה הבאה.

אוקיי, מתחיל להבין... :)

משהו נוסף שאני לא מבין - ב-867 ישנם רווחי הון חייבים במס, וישנם הפסדים ברי קיזוז. מאידך, השדה של מס שנוכה במקור - ריק. זה תמוה בעיניי, כיוון שאני יודע על מכירות ברווח והפסד ב-2023 - שגררו חיוב וזיכוי מס - הכל במקור. אז למה השדה ב-867 ריק? מה המשמעות של זה?

משהו נוסף שאני לא מבין - ב-867 ישנם רווחי הון חייבים במס, וישנם הפסדים ברי קיזוז. מאידך, השדה של מס שנוכה במקור - ריק. זה תמוה בעיניי, כיוון שאני יודע על מכירות ברווח והפסד ב-2023 - שגררו חיוב וזיכוי מס - הכל במקור. אז למה השדה ב-867 ריק? מה המשמעות של זה?
היו יותר הפסדים מרווחים והם קוזזו, אז לא שולם מס על רווחי הון.

ובהנחה שהיו יותר הפסדים מרווחים והם קוזזו ויש עדיין ערך בשדה 'הפסדים ברי קיזוז', זה אומר שעדיין ניתן לקזז הפסדים שלא קוזזו במלואם אל מול רווחים, נכון?

ובהנחה שהיו יותר הפסדים מרווחים והם קוזזו ויש עדיין ערך בשדה 'הפסדים ברי קיזוז', זה אומר שעדיין ניתן לקזז הפסדים שלא קוזזו במלואם אל מול רווחים, נכון?
זה אותם הפסדים שקוזזו מפיעים בשדה הזה.
אם היו לך רווחים 1,000₪ והפסדים ברי קיזוז 1,500₪
ודיבידנדים 2,000₪
אז הבנק קיזוז בצורה הזו
שדה 13, 1000₪
שדה 33, 1000₪
הכל קוזז אז אין מס על רווחי הון.
טבלת עזר שורה 1, 2,000₪
טבלת עזר שורה 2, 500₪
דיבידנים חייבים 1,500₪ עוברים לטופס הראשי ושולם עליהם מס 25% 375₪.

אתה מקבל את זה, ומכיוון שמדובר באדם מעל גיל 60, תעדיף חישוב כזה:
שדה13, 1,000₪
שדה 33, 0
יתרת רווח הון 1,000₪
מס שולי עד 25%

טבלת עזר שורה 1, 2,000₪
טבלת עזר שורה 2, 1,500₪
דיבידנדים חייבים 500₪
מס על הדיבידנדים 25% 125₪

אז אם אלה אותם הפסדים שקוזזו שמופיעים בשדה הזה, בעצם, אין מה לקזז מעבר לזה? השדה "הפסדים ברי קיזוז" זה מה שהבנק קיזז כבר בפועל אם השדה של "מס שנוכה במקור" ריק? או שפספסתי משהו? מה שאני מנסה להבין לאור הנתונים שפרטתי, האם יש משהו שניתן להזדכות כנגדו, או שהכל כבר "אפוי" בתוך ה-867...

אז אם אלה אותם הפסדים שקוזזו שמופיעים בשדה הזה, בעצם, אין מה לקזז מעבר לזה? השדה "הפסדים ברי קיזוז" זה מה שהבנק קיזז כבר בפועל אם השדה של "מס שנוכה במקור" ריק? או שפספסתי משהו? מה שאני מנסה להבין לאור הנתונים שפרטתי, האם יש משהו שניתן להזדכות כנגדו, או שהכל כבר "אפוי" בתוך ה-867...
הכל "אפוי" בתוך ה־867, אבל אתה יכול לפרק ולאפות בצורה שונה כמו שהדגמתי.
לאדם טרם הגיעו לגיל 60, זה לא משנה.
לאדם שעבר את 60, זה משנה.
בדוגמא שלי,
התוצאה של הבנק מס 375₪ על דיבידנד
התוצאה של הדוח, מס 125₪ על דיבידנד + 1000₪ שימוסו לפי מס שולי עד 25%

אז אם האדם במדרגת מס שולי 10%, הוא ישלם עליהם מס 100₪ , סך הכל 225₪ מס
אם הוא במדרגת מס שולי 20% הוא ישלם עליהם 200₪, סך הכל 325₪ מס.
ויקבל החזר את ההפרש

אם הוא במדרגת מס 31% ומעלה, אז אכן אין הבדל כי על רווחי ההון הוא ישלם 25% מס שהם 250₪, וסך הכל 375₪ מס.

נראה לי שהבנתי!!

ירח אפל, תודה רבה על הסבלנות וההשקעה ❤

הוא אזרח אמריקאי שמגיש דוח כל שנה. אבל, כיוון שמדרגת המס בארץ גבוהה יותר, הוא מעולם לא נאלץ לשלם לרשויות המס האמריקאיות, אלא לרשויות המס בארץ. כך לפחות רואה החשבון האמריקאי שלו הסביר לו בזמנו (בכפוף כמובן לפטור עד רף ההכנסות השנתי וכו'). אז מס זר לא ישולם כאן, רק מס בישראל.
אני די בטוח שמה שרשמת לא נכון לגבי דיבידנד אמריקאי.
בניגוד למשכורת ושאר הכנסות בישראל, ששם זכות הראשונים היא למדינת ישראל, במקרה של דיבידנד אמריקאי זכות הראשונים היא לארה"ב.
זה אומר שבדוח השנתי שלו הוא יצטרך לשלם לארה"ב מס על הדיבידנד, ואת ההפרש בין גובה המס הזה לבין 25% הוא חייב למדינת ישראל (מתעלם כרגע מקיזוז הפסדי הון). מאחר והוא כבר שילם בארץ הוא יצטרך לבקש החזר כנגד המס שישולם בארה"ב.

וכמו שנאמר למעלה, על מס ששולם למדינה זרה לא תקבל החזר ממדינת ישראל כנגד הפסד הון. מה שאומר שיש לך זיכוי מס זר שתצטרך להעביר לשנים הבאות (בהנחה שההפסד גדול מההכנסה מדיבידנד).

אני בטוח ב-100% שלא משולם מס לדוד סם על דיבידנדים שמושקעים בארה"ב דרך הבנק בישראל - לאזרח אמריקאי (לפחות לא במקרים הספציפיים שאני מכיר באופן אישי). הניכוי הוא תמיד במקור דרך הבנק. ב-1040 לדוד סם, רואה החשבון מצהיר שנוכה מס במקור במדינת התושבות ולכן ארה"ב מקבלת כלום ושום דבר מזה. אני לא סגור על למה זה עובד כך ("סיבת הפטור מתשלום לארה"ב"), אבל ממה שאני זוכר, אם המיסוי גבוה יותר במדינת התושבות של אזרח אמריקאי - למדינת התושבות החזקה על המיסוי. לגבי ההסבר הזה - אני לא בטוח לחלוטין אם אני זוכר את זה נכון כמו שהוסבר לי פעם, אבל זה מה שמצלצל לי. במבחן התוצאה, זה מה שקורה בפועל אבל...

אוסיף, שלמיטב זכרוני, אם ההשקעה הייתה ישירה בארה"ב (נכסי הון בארה"ב), אזי התשלום של ה-20% הראשונים (נניח) הולכים ל-IRS וה-5% הנותרים יילכו למס הכנסה בישראל. אבל לפי המתאר בו ההשקעה נעשית דרך מדינת התושבות ישראל בה המיסוי גבוה יותר - הכל הולך לשרוליק. אולי זה עניין שקשור לאמנה למניעת כפל מס. זה הניחוש שלי...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Y העברת הפסדי הון כאשר סכום המכירות הוא 0 מיסים 5
ת קיזוז הפסדי עבר שוק ההון 0
ת קיזוז הפסדי עבר שוק ההון 3
Z קיזוז הפסדי הון במסחר עצמאי עם מס מקופת גמל להשקעה מיסים 5
א ניתוק תושבות מס .vs גרירת הפסדי הון + הותרת קרן השתלמות עצמאי מיסים 6
Y האם מס הכנסה רושם את הפסדי ההון המועברים? מיסים 5
E העברת הפסדי הון משנים קודמות - האם שווה לי להתעסק? מיסים 14
מ עוסק זעיר ודיווח הפסדי הון מיסים 2
B קיזוז הפסדי הון באמצעות טופס 867 משנים קודמות - ללא פתיחת שומות קודמות? מיסים 1
S קיזוז רווחי נדל"ן עם הפסדי הון מני"ע בחו"ל מיסים 5
O דיווח מס בעבור רווחי/הפסדי הון בברוקר זר מיסים 5
B קיזוז הפסדי הון מיסים 4
ש דיווח על קיזוז הפסדי הון מיסים 3
itzik64 קיזוז הפסדי הון בחו"ל-ניכוי במקור מיסים 11
I הכריחו אותי לממש הפסדי הון - מה עכשיו? שוק ההון 11
Y מכירה של נייר הפסדי וקניה מחודשת שלו לצורך מגן מס שוק ההון 3
A העברת הפסדי הון ממחצית למחצית מיסים 4
Z העברת הפסדי הון לשנה הבאה מיסים 1
Y קיזוז הפסדי הון עם דיבידנד וריבית מחו"ל מיסים 10
I שאלה על הפסדי הון שלא קוזזו מיסים 4
מ קיזוז הפסדי הון מיסים 4
M מכירת אופציות וקיזוז הפסדי הון בטופס 135 מיסים 4
S המרת הפסדי ניירות ערך זרים לשקלים, מברוקר זר שלא מנכה מס במקור מיסים 21
R קיזוז הפסדי הון של חברה אמריקאית שנמחקה מהמסחר - כיצד? מיסים 1
N מימוש הפסדי הון בIB כנגד רווח הון בRSU - מקרה דחוף מיסים 1
L קיזוז הפסדי ורווחי הון קרנות איריות מיסים 5
C שומת מס עם הפסדי הון מועברים - אפשר להעביר לשנה הבאה? מיסים 6
O קיזוז הפסדי הון עם רווחי RSU's מיסים 3
G האם ניתן לדחות הגשת דוח מס על הפסדי הון עבור מסחר בברוקר זר? שוק ההון 0
G האם ניתן לדחות הגשת דוח מס על הפסדי הון עבור מסחר בברוקר זר? מיסים 0
C הפסדי הון מועברים - איך לנצל? שוק ההון 9
M קיזוז הפסדי הון על כתב אופציה שפג תוקפו מיסים 6
ס האם קיזוז הפסדי הון תקף רק ל6 שנים? מיסים 6
ד מימוש הפסדי הון כדי לשלם פחות מיסים בסוף שנה מיסים 4
נ האם יש מנגנון שמאפשר הפסדי הון השנה, אך מבטיח בסבירות גבוהה רווחי הון באותו שיעור בשנים הבאות? שוק ההון 8
ב הפסדי אינטראקטיב ברוקרס מירידת הנפט שוק ההון 30
א קיזוז הפסדי הון מנ"יע זרים בברוקר זר מרווחי הון מני"ע זרים בברוקר ישראלי שוק ההון 4
מ קיזוז הפסדי הון מול השקעות שונות שוק ההון 4
Yoss דו"חות שנתיים והחזרי מס (מס הכנסה לשכיר, הפסדי הון, קריפטו) צרכנות פיננסית 12
R קיזוז הפסדי הון אל מול רווחים ממכירת RSU שוק ההון 34
D האם מותר לבחור להעביר הפסדי הון במקום לקזז? שוק ההון 10
E החזר מס -קיזוז הפסדי הון שוטפים מני"ע (נספח ג') צרכנות פיננסית 3
R העברת הפסדי מס לשנה הבאה שוק ההון 0
ח ניתן לקזז הפסדי הון כנגד דיב חו'ל? שוק ההון 4
ז השפעת שינויי שערי מטבע חוץ על רווחי\הפסדי הון מיסים 144
Y קיזוז הפסדי הון כנגד רווחים מעל התקרה בקרנות השתלמות פנסיה וכד' צרכנות פיננסית 4
ג פתיחת קרן השתלמות לעצמאים לאחר יותר מ6 שנים - איך מתבצע החישוב של פטור ממס רווח הון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B ביטקוין בהצהרת הון קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
G הטבות בתשלום מס רווחי הון להורה מעל גיל 60 שוק ההון 1
ס מה הייתם עושים אם לא הייתם צריכים לשלם מס רווח הון למשך 5 שנים? מיסים 24

נושאים דומים

Back
למעלה