• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

דווקא החודש ירד לי מס??

• פותח הנושא פותח הנושא חצרון
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

חצרון

משתמש רשום
דירוג
2
משהו לא ברור לי
בד"כ אשתי לא משלמת מס הכנסה בגלל הנ.ז.
החודש הזה היא יצאה לחל"ת כל החודש, ובדיוק שהיא לא מקבלת משכורת כלל יורד לה מס, ולא היה שום שינוי, לא בנ.ז. ולא השכר התיאורטי, מה אני לא מבין?
נ.ב. היא לא מלאה טופס 101 בתחילת השנה, אולי זה קשור? ואם כן האם זה יחזור רטרו אחרי שהיא תמלא את הטופס בחודש הבא?

תודה מראש למשיבים

אם היא לא מקבלת משכורת, אז ממה המס ירד? 47% מאפס זה אפס...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
D התלבטות דווקא פסיכולוגית שוק ההון 8
X אילו מניות כדאי למכור? האם כדאי למכור מניות שהערך שלהן עלה לאחרונה, או דווקא מניות שנמצאות בירידה? שוק ההון 24
צ למה דווקא IB? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
deussex למה בעצם לא לשים את קופת הפנסיה לעקוב אחרי מסלול מנייתי, אלא דווקא סנופי ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
A מרגיש מחוץ למשחק של שוק ההון - דווקא בגלל הפורם והטוויטר של הסולידית.... שוק ההון 108
נ מדוע בעולם מוחים על הפגיעה באזרחים והסבל של הלא לוחמים דווקא במלחמה באוקריאנה אוף טופיק 45
Ron.B למה בנק ישראל קונה דווקא דולרים? אוף טופיק 5
I האם דווקא משתלם יותר לקנות רכב חדש ולא יד שנייה? צרכנות פיננסית 24
ל קפיטליזים, סוציאליזם ומה שביניהם. לאו דווקא מה שחשבתם. אוף טופיק 38
H "שווי עסקאות מכירת ני"ע/נגזרים במהלך החודש": מה זה אומר? שוק ההון 0
N האם אפשר לשלם יתרת אשראי לפני סוף החודש? צרכנות פיננסית 10
Tsachi01 מורה רווק מרוויח 8+ נטו ולא מצליח לסגור את החודש - דעתכם? אוף טופיק 155
נ קבלתי החזר מס בסוף החודש אחרי מכירה בהפסד מיסים 5
S משיכת פנסיה עד סוף החודש פטורה ממס? צרכנות פיננסית 6
flower מדד תל אביב ירד ב 20 אחוז עכשיו? שוק ההון 6
ס פניי סטוק שערכו ירד לאפס שוק ההון 2
A מדד תשומות הבניה ירד לאחר תשלום המדד, האם מגיע לי החזר? נדל"ן 52
א האם התפרסם נתון רלוונטי לאינפלציה היום ? למה אג"ח מדינה שיקלי ירד מהותית ? שוק ההון 2
__DanDan שווי הנכס עלה, שיעור המימון ירד. למחזר מסלול קלצ? נדל"ן 5
tomer111 כשאומרים שמחיר האג"ח ירד או שתהיה קריסה באג"ח מה זה משנה אם אני מחזיק אותם עד הסוף? שוק ההון 27
ת בבואי לשלם היום ארנונה באתר-שגיאה. אז לחצתי שוב - האם תשלום ירד פעמיים? מיסים 9
T למה הערך של מנייה שקניתי ירד בארץ אבל לא בחו"ל? שוק ההון 4
ש איך זה שב2007 השוק ירד רק 50%? שוק ההון 8
ג בכמה אחוזים ירד התיק שלכם מה19 לחודש שוק ההון 9
עמוס הרווח ירד בחצי שוק ההון 13

נושאים דומים

Back
למעלה