unrealx
משתמש בכיר
- דירוג
- 595
רוצה להעביר קופת גמל לא ממוסה ל-IRA, וראיתי דברים שלא הבנתי במסמכים שצריך לחתום.
אפשר הסבר?
1 - איזה זכויות אני מפספס פה? זה קופת גמל שפתחו לי שהייתי קטן, אין קשר לפנסיה:
2 - מה זה? למה הם שולחים לי טפסים של רכישת יחידות השתתפות בקרן?
אפשר הסבר?
1 - איזה זכויות אני מפספס פה? זה קופת גמל שפתחו לי שהייתי קטן, אין קשר לפנסיה:
ידוע לי שביצוע בקשתי להעברת כספים מקרן פנסיה שעל שמי לקופת גמל בניהול אישי עלול לבטל את מלוא/ חלק מהזכויות והכיסויים הביטוחיים להם אני זכאי מקרן הפנסיה ואת זכויותיהם של והכיסויים הביטוחיים של שאירי בקרן הפנסיה למקרה פטירה חו"ח.
כמו כן, ידוע לי שניוד זה יגרום לביטול הכיסוי הביטוח למקרה של נכות ו/או אובדן כושר עבודה לו הייתי זכאי מקרן הפנסיה וידוע לי ההשלכות החמורות של ביטול הכיסוי כאמור ואף ידוע לי כי בקשתי להעברת כספים כאמור הינה סופית ובלתי ניתנת לביטול. _____________ _________________ ___
2 - מה זה? למה הם שולחים לי טפסים של רכישת יחידות השתתפות בקרן?
הנדון: פוליסה מס' ]____________[ - מסלול גמל בניהול אישי ) להלן "הפוליסה"( אני הח"מ, מורה לכם בזאת לרכוש עבורי יחידות השתתפות בקרן __________________ )להלן: "הקרן" (,בסכום כולל שלא יעלה על ________________)_____________ (
סכום זה ישולם על ידכם בהתאם לדרישות והנחיות הקרן, כפי שישלחו אליכם מעת לעת.
אני הח"מ, מצהיר ומאשר בזאת כדלקמן:
א. במסגרת ניהול ההשקעות בפוליסה, ובהתאם לתקנות הפיקוח על שירותים פיננסיים )קופות גמל( )קופת גמל בניהול אישי(, תש"ע – 5002( להלן-"התקנות"(, המוכרות לי היטב, אני מבקש לרכוש יחידות השתתפות בקרן.
ב. החלטת ההשקעה בקרן מבוצעת על בסיס שיקול דעתי הבלעדי וללא כל מעורבות ו/או בדיקה של כדאיות ההשקעה מצדכם.
ג. אני מכיר ומודע למגבלה במסגרת תקנה 2 לתקנות, לפיה השקעת הכספים בכל קופות גמל בניהול אישי שהנני משקיע בהן, לא תעלה, בכל עת, על %2 מסוג מסוים של אמצעי שליטה בתאגיד המוחזק על ידי קרנות חוץ.