• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

דברים שצריך לחתום עליהם כדי לעבור ל- IRA

• פותח הנושא פותח הנושא unrealx
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

unrealx

משתמש בכיר
דירוג
595
רוצה להעביר קופת גמל לא ממוסה ל-IRA, וראיתי דברים שלא הבנתי במסמכים שצריך לחתום.
אפשר הסבר?
1 - איזה זכויות אני מפספס פה? זה קופת גמל שפתחו לי שהייתי קטן, אין קשר לפנסיה:
ידוע לי שביצוע בקשתי להעברת כספים מקרן פנסיה שעל שמי לקופת גמל בניהול אישי עלול לבטל את מלוא/ חלק מהזכויות והכיסויים הביטוחיים להם אני זכאי מקרן הפנסיה ואת זכויותיהם של והכיסויים הביטוחיים של שאירי בקרן הפנסיה למקרה פטירה חו"ח.
כמו כן, ידוע לי שניוד זה יגרום לביטול הכיסוי הביטוח למקרה של נכות ו/או אובדן כושר עבודה לו הייתי זכאי מקרן הפנסיה וידוע לי ההשלכות החמורות של ביטול הכיסוי כאמור ואף ידוע לי כי בקשתי להעברת כספים כאמור הינה סופית ובלתי ניתנת לביטול. _____________ _________________ ___

2 - מה זה? למה הם שולחים לי טפסים של רכישת יחידות השתתפות בקרן?
הנדון: פוליסה מס' ]____________[ - מסלול גמל בניהול אישי ) להלן "הפוליסה"( אני הח"מ, מורה לכם בזאת לרכוש עבורי יחידות השתתפות בקרן __________________ )להלן: "הקרן" (,בסכום כולל שלא יעלה על ________________)_____________ (
סכום זה ישולם על ידכם בהתאם לדרישות והנחיות הקרן, כפי שישלחו אליכם מעת לעת.
אני הח"מ, מצהיר ומאשר בזאת כדלקמן:
א. במסגרת ניהול ההשקעות בפוליסה, ובהתאם לתקנות הפיקוח על שירותים פיננסיים )קופות גמל( )קופת גמל בניהול אישי(, תש"ע – 5002( להלן-"התקנות"(, המוכרות לי היטב, אני מבקש לרכוש יחידות השתתפות בקרן.

ב. החלטת ההשקעה בקרן מבוצעת על בסיס שיקול דעתי הבלעדי וללא כל מעורבות ו/או בדיקה של כדאיות ההשקעה מצדכם.

ג. אני מכיר ומודע למגבלה במסגרת תקנה 2 לתקנות, לפיה השקעת הכספים בכל קופות גמל בניהול אישי שהנני משקיע בהן, לא תעלה, בכל עת, על %2 מסוג מסוים של אמצעי שליטה בתאגיד המוחזק על ידי קרנות חוץ.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ה מייל שקיבלתי.האם יש דברים בגו ויש צד ששוה. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
כ דברים שמשביחים דירה חדשה משמעותית? נדל"ן 14
F התלבטות מבחינת 2 דברים בפתיחת תיק אצל הברוקר שוק ההון 5
ה גמל להשקעה לכמה דברים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
S דברים קטנים ופשוטים שאפשר לעשות כדי לשפר את איכות החיים ולהאריך אותם אוף טופיק 81
נ דברים קטנים (וגדולים) שאפשר לעשות למען איכות הסביבה אוף טופיק 71
G דברים שכדאי לעשות לפני תחילת משא ומתן על רכישת דירה נדל"ן 3
L מעוניין לקנות דירה ראשונה וצריך להבין הרבה דברים נדל"ן 33
סול למה לקנות דברים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 55
ה חייל משוחרר שרוצה להבין כמה דברים כדי להתחיל את החיים נכון (ווידוא הבנה IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה טירון. מנסה להבין דברים בסיסיים בקשר לקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
P הגשת דוח שנתי אונליין - האם דברים מחושבים נכון? מיסים 4
לא חשוב שמות 5 דברים שאני כבר לא בטוחה לגביהם דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 181
V זיכרון דברים - למה? ואיך? אוף טופיק 27
Et1 דברים שמצאתי ליד הפח אוף טופיק 10
N דברים שעלי לדעת בנוגע לרגולציה ולברוקר שלי ברגע שאפעיל את החשבון שלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 45
I זכרון דברים נדל"ן 1
P מנסה להבין כמה דברים לגבי קופת הגמל להשקעה שוק ההון 3
ק רכישת דירה ראשונה להשקעה, דברים שחייבים לדעת? נדל"ן 1
G מנסה להבין כמה דברים בסיסיים שוק ההון 5
B דברים שלמדתי השבוע על מיסוי נדל"ן וחשוב לדעת(וחבל שלא ידעתי קודם) נדל"ן 18
S דברים שלא העזתי לשאול - מורה נבוכים אוף טופיק 17
S אילו דברים יקרים קניתם ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
מ מותר לארגון להכריח חברים בו לשלם על דברים שהוא כופה עליהם לצרוך? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
liranviper דברים שאני לא מבין על קרן נאמנות / ETF שוק ההון 5
amidar קצת שחרור קיטור, דברים הזויים, ופקס חינם :) אוף טופיק 30
yossik ממשלה חדשה - שני דברים שמדאיגים אותי. אוף טופיק 28
י תשקיף של קרן מחקה - מספר דברים מוזרים... שוק ההון 5
sharon נוסחה לחישוב הסכום שצריך לחסוך בחוק המשיכה הביטוח לפי אחוזי משיכה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 6
I משיכת פיצויים - כל המידע שצריך פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
N אזרח אמריקאי שגילה שצריך לשלם מס על כל ההשקעות - מה השלב הבא? מיסים 70
W האם ניתן לקזז תשלומים לקורסים בשוק ההון מהמס שצריך לשלם אוף טופיק 2
O המעסיק עדיין לא מפריש לי פנסיה כי כבר חצי שנה אין לי קרן פנסיה פעילה האם לפי תיקון 190 אוכל להפקיד בעצמי או שצריך לחכות? פוסטים מאיכות נמוכה 1
Z טופס 1322 ני״ע חו״ל. בהסבר למילוי (סעיף6) אומר שצריך טפסים נפרדים למה שנמכר עד יוני ולמה שנמכר אחריו. האם אכן מקפידים על זה? מיסים 15
שם משתמש בעייתי "ספרינט דיגיטלי" של בנק הפועלים: האם הריבית מתעדכנת לבד, או שצריך למשוך ולשים מחדש? צרכנות פיננסית 1
מ כמות הכסף שצריך לחסוך בשנה לדירה - שאלה עם וריאציה אחרת נדל"ן 5
D כמות הכסף שצריך לחסוך בשנה בשביל "להשיג" את עליית מחירי הנדלן נדל"ן 93
c881 עמידה ב-GDPR, כנראה שצריך להסיר את Google Analytics פוסטים מאיכות נמוכה 5
נ האם קונה יכול להתקין מכונת כביסה בעצמו או שצריך טכנאי מוסמך אוף טופיק 16
R המרה לדולרים בברוקר זר זה משהו שצריך לדווח עליו למס הכנסה? מיסים 2
B האם קיימת קרן פנסיה שרושמת כמו שצריך את חלוקת ההפקדות בין קצבה מזכה ומוכרת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 50
C יש דרך לוותר על הריבית ב- IB בכדי לא ליצור בחשבון רווח שצריך להגיש בגינו דו״ח? פוסטים מאיכות נמוכה 9
B איך מעריכים את מה שצריך להעריך? שוק ההון 5
K יציאה לפנסיה בגיל 67 - נקודות והחלטות חשובות שצריך להכיר צרכנות פיננסית 3
unrealx שיקולים שצריך לעשות - בית השקעות \ IB שוק ההון 0
unrealx שיקולים שצריך לעשות כדי לבחור אם לבחור קרן ישראלית או זרה שוק ההון 19
י חוק שצריך להיות אוף טופיק 2
מ הכסף שצריך להישאר זמין שוק ההון 25
mudale222 האם זה סביר לחתום אוואל? נדל"ן 13
the_newbie לחתום אבטלה לשבועיים אוף טופיק 5

נושאים דומים

Back
למעלה