• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

דברים שמצאתי ליד הפח

• פותח הנושא פותח הנושא Et1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Et1

משתמש רגיל
דירוג
657
הלכתי ברחוב עם הכלבה, וראיתי שקית ליד הפח - בתוך השקית נעליים (מותג) במצב חדש, עולות כמה מאות שקלים.
מה שגרם לי לחשוב, מה הדבר הכי מפתיע שמצאתם ליד הפח ?
מצאתי גם מכנסיים מותג חדשות בשקית, אבל הדבר הכי מפתיע - מקבוק. אמנם משומש, אבל עובד ומשמש אותי כבר שנים רבות.
חבר מצא (באחד הישובים העשירים בארץ)זוג רמקולים שמסתבר שנמכרים משומשים ב20K ש"ח.

בעבודה הראשונה שלי בהייטק היה לי קולגה שהיה אוסף באופן קבוע חלקים מאזור הפסולת האלקטרונית, באמצעותם הרכיב כמה מחשבים חזקים למדי, כולל נייד עסקי. אני מעריך ששווי השוק של הכל עבר את ה-10 א' ש''ח, לא יודע כמה זה במונחים של היום. הוא לא מכר אותם, למיטב ידיעתי.

מצאתי גם מכנסיים מותג חדשות בשקית, אבל הדבר הכי מפתיע - מקבוק.

תגיד לפחות איפה אתה מסתובב שנוכל גם להנות D:

הלכתי ברחוב עם הכלבה, וראיתי שקית ליד הפח
חחח... נתחיל מזה שרוב האנשים לא בודקים מה יש בשקיות ליד הפח (חלק מזה קשור גם לפירסום שרץ בשנים רחוקות לגבי חפצים חשודים).
מה הדבר הכי מפתיע שמצאתם ליד הפח ?
כלום לא מפתיע אותי :)
אולי הקטע שאנשים קושרים שקית עם לחם ישן על הפח. למי זה נועד? לעניים -זה בטח כבר על סף העיפוש. לציפורים - השקית סגורה.

אולי הקטע שאנשים קושרים שקית עם לחם ישן על הפח. למי זה נועד? לעניים -זה בטח כבר על סף העיפוש. לציפורים - השקית סגורה.
זו מסורת של דתיים שמאמינים שאסור לזרוק לחם.
המנהג הזה הוא 'בכאילו' לא זרקו אלא הניחו.
ראיתי את התופעה הזו גם בכפרים דרוזים.

וואו מצאתי כל כך הרבה דברים

ארונית נעלים, כורסה שנפתחת למיטה, קרשים ששימשו אותי לשיפוצים בבית ובגינה, ספרים בשפע, שידה, שולחן עבודה ועוד.

וואו מצאתי כל כך הרבה דברים

ארונית נעלים, כורסה שנפתחת למיטה, קרשים ששימשו אותי לשיפוצים בבית ובגינה, ספרים בשפע, שידה, שולחן עבודה ועוד.
משווה ומוסיפה: מאווררים, אופניים, כיסאות, מגירות... בטח שכחתי כמה שנכנסו אלינו הביתה אחרי שיפוץ/טיוב.
המנהג הזה הוא 'בכאילו' לא זרקו אלא הניחו.
מנהג מטופש, השכנה שלי עושה את זה. יש כל-כך הרבה ציפורים במושב אז מה הבעיה להרטיב, לפורר ולפזר את הלחם בחצר בשביל הציפורים? לגבי עניים זה סתם עלבון לטעמי.

פעם מצאתי ליד הבית שורה של כ10 זוגות נעלי ספורט, כולם במצב חדש וחלקם לא נלבשו כלל. וכולם במידה שלי o_o
לקחתי 2 זוגות, אחד משמש אותי עד היום, השני נמסר לחבר של משפחה.

מנגד, יכול לספר שגם אני במרוצת השנים "זרקתי" (הנחתי ליד הפחים) לא מעט דברים שווים. מה שנקרה הזבל של אחד זה האוצר של השני..

תגיד לפחות איפה אתה מסתובב שנוכל גם להנות D:

האמת שבעיר ממוצעת במרכז, אבל באמת שמעתי שבישובים החזקים אפשר למצוא אוצרות ממש.
חחח... נתחיל מזה שרוב האנשים לא בודקים מה יש בשקיות ליד הפח (חלק מזה קשור גם לפירסום שרץ בשנים רחוקות לגבי חפצים חשודים).
אם השקית לא שקופה אני לא אפתח, למזלי הרוב שמים בשקיות שקופות :lol:

הייתי מוצא מלא דברים, וגם נהנה לתקן דברים.
לצערי אישתי לא מרשה לי יותר

זה נועד לסייסים, מוכרי אבטיחים או אלטא זאקן, אוכל עבור הסוסים. המנהג נשמר איכשהו

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א קניית דברים מחו"ל צרכנות פיננסית 68
ה מייל שקיבלתי.האם יש דברים בגו ויש צד ששוה. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
כ דברים שמשביחים דירה חדשה משמעותית? נדל"ן 14
F התלבטות מבחינת 2 דברים בפתיחת תיק אצל הברוקר שוק ההון 5
ה גמל להשקעה לכמה דברים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
S דברים קטנים ופשוטים שאפשר לעשות כדי לשפר את איכות החיים ולהאריך אותם אוף טופיק 81
נ דברים קטנים (וגדולים) שאפשר לעשות למען איכות הסביבה אוף טופיק 71
G דברים שכדאי לעשות לפני תחילת משא ומתן על רכישת דירה נדל"ן 3
L מעוניין לקנות דירה ראשונה וצריך להבין הרבה דברים נדל"ן 33
סול למה לקנות דברים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 55
ה חייל משוחרר שרוצה להבין כמה דברים כדי להתחיל את החיים נכון (ווידוא הבנה IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה טירון. מנסה להבין דברים בסיסיים בקשר לקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
P הגשת דוח שנתי אונליין - האם דברים מחושבים נכון? מיסים 4
לא חשוב שמות 5 דברים שאני כבר לא בטוחה לגביהם דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 181
V זיכרון דברים - למה? ואיך? אוף טופיק 27
N דברים שעלי לדעת בנוגע לרגולציה ולברוקר שלי ברגע שאפעיל את החשבון שלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 45
I זכרון דברים נדל"ן 1
P מנסה להבין כמה דברים לגבי קופת הגמל להשקעה שוק ההון 3
ק רכישת דירה ראשונה להשקעה, דברים שחייבים לדעת? נדל"ן 1
G מנסה להבין כמה דברים בסיסיים שוק ההון 5
B דברים שלמדתי השבוע על מיסוי נדל"ן וחשוב לדעת(וחבל שלא ידעתי קודם) נדל"ן 18
S דברים שלא העזתי לשאול - מורה נבוכים אוף טופיק 17
unrealx דברים שצריך לחתום עליהם כדי לעבור ל- IRA שוק ההון 0
S אילו דברים יקרים קניתם ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
מ מותר לארגון להכריח חברים בו לשלם על דברים שהוא כופה עליהם לצרוך? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
liranviper דברים שאני לא מבין על קרן נאמנות / ETF שוק ההון 5
amidar קצת שחרור קיטור, דברים הזויים, ופקס חינם :) אוף טופיק 30
yossik ממשלה חדשה - שני דברים שמדאיגים אותי. אוף טופיק 28
י תשקיף של קרן מחקה - מספר דברים מוזרים... שוק ההון 5
S אני בשוק מהבדל שמצאתי בין פרישה עם אותו כמות כסף לאותה משיכה חודשית שוק ההון 1
M משהו מעניין שמצאתי שמדבר בגנות הבזבוז ועל מאכלי מותרות בעיקר לעניים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8

נושאים דומים

Back
למעלה