• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

גישה לחשבון מחו"ל

• פותח הנושא פותח הנושא YLA
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

YLA

משתמש רשום
דירוג
1
לצורכי עבודה ולא רק, אני רגיל להשתמש ב-VPN.
אני נוסע הרבה לחו"ל, לרוב לאירופה ולארה"ב.
רציתי לפתוח חשבון באקסלנס במטרה להשקיע בניירות ערך של ארה"ב, אבל כאשר שאלתי אותם אם אני אוכל להיכנס לחשבון מחו"ל, לא קיבלתי תשובה חד משמעית.
התקשרתי שלוש פעמים; שני אנשי תמיכה אמרו "לא" והשלישי אמר שלא תהיה לי בעיה.
רציתי לשאול כאן בפורום, למי שיש ניסיון, איזה בית השקעות יהיה מתאים לי יותר כך שלא תהיה לי בעיה לגשת לחשבון מחו"ל.

למי שיש ניסיון, איזה בית השקעות יהיה מתאים לי יותר כך שלא תהיה לי בעיה לגשת לחשבון מחו"ל
אין לי הרבה ניסיון, אבל יש לי חשבון באקסלנס ואני כרגע בחול גולשת בלי VPN אין בעיה להיכנס לחשבון.
פתחתי בשבילך את הVPN לבדוק אם עדין יש לי גישה לחשבון והתשובה היא כן. אז יש גישה בלי ועם VPN. מחול .
לא ניסיתי לעשות פעולות מסחר.

לדעתי הבעיה היא לא בשגרה אלא בזמן התקפות סייבר.
פתרון גס ופשוט להתקפות הוא לחסום גישה מחו"ל - זה חוסם 99% מהתוקפים ולא פוגע ב-99% מהלקוחות. רק לא נעים להיות ב-1% האחרים.

אבל ה-VPN לא מאפשר לגשת דרך כתובת ישראלית (מכל מקום בעולם)? אולי שווה למצוא VPN, שמאפשר את זה.

לדעתי הבעיה היא לא בשגרה אלא בזמן התקפות סייבר.
פתרון גס ופשוט להתקפות הוא לחסום גישה מחו"ל - זה חוסם 99% מהתוקפים ולא פוגע ב-99% מהלקוחות. רק לא נעים להיות ב-1% האחרים.

אבל ה-VPN לא מאפשר לגשת דרך כתובת ישראלית (מכל מקום בעולם)? אולי שווה למצוא VPN, שמאפשר את זה.
לNORD VPN יש שרת VPN בישראל. אין בעיה להתחבר לכתובת ישראלית איתו (מאירופה וארה"ב).

אין לי הרבה ניסיון, אבל יש לי חשבון באקסלנס ואני כרגע בחול גולשת בלי VPN אין בעיה להיכנס לחשבון.
פתחתי בשבילך את הVPN לבדוק אם עדין יש לי גישה לחשבון והתשובה היא כן. אז יש גישה בלי ועם VPN. מחול .
לא ניסיתי לעשות פעולות מסחר.
תודה רבה לך! ענית לשאלה. אם את מצליחה להיכנס, כנראה שגם אפשרי לעשות פעולות מסחר.

לNORD VPN יש שרת VPN בישראל. אין בעיה להתחבר לכתובת ישראלית איתו (מאירופה וארה"ב).
נו אם ככה אז מה בדיוק השאלה?
יש לך VPN עם שרת בישראל. אתה יודע איך להשתמש בVPN.
במצב כזה, מה איכפת לך אם הברוקר חוסם גישה מחו"ל או לא?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E גישה של הוצאה לפועל לחשבון בבית השקעות שוק ההון 9
ptom גישה אלטרנטיבית להשקעה במדדים - שאלת תם שוק ההון 3
algo.il יש הגיון כלשהו בשילוב גישה של השקעה במדדים ובגישה של מניות דיבידנד? שוק ההון 5
M אי בי אי חסמו גישה למערת "ספארק" בחו"ל "עד להודעה חדשה" ברוקרים ופלטפורמות מסחר 46
ה גישה למסחר באופציות וניל (vanilla options) על צמדי מטבעות (FX) שוק ההון 0
י האם יש הבדל בין הגופים הישראליים שמציעים גישה למערכת tws? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
Y גישה לפתרון עליית מחירי הדיור נדל"ן 13
P לחברות אשראי גישה למאגרי מידע על כלל האוכלוסיה? אוף טופיק 4
שמנת חמוצה גישה כלכלית - קפיטליזם, סוציאליזם וכל המאקרו.. דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 11
K גישה לבחירה בין אלטרנטיבות,חלוקת זמן ומשאבים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 10
Danielovich גישה לוגית\מדעית לתחום הבריאות... אוף טופיק 14
B קבלת דולרים לחשבון בנק אמריקאי במקום חשבון מט״ח ישראלי צרכנות פיננסית 2
B קבלת מט״ח לחשבון בנק בארה״ב.. שוק ההון 0
T פתיחת חשבון בwise, זה נכון שחסמו למשתמשים חדשים ישראלים לקבל כספים לחשבון הwise? פוסטים מאיכות נמוכה 0
N האם לעבור מחשבון יחיד לחשבון משותף ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
ה ניוד תיק השקעות מחשבון משותף לחשבון של אחד בני הזוג מיסים 2
F רווחים מבינאנס לחשבון בנק קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
M אוטומציה לחשבון עו"ש (רכישה ומכירה של קרן כספית)? צרכנות פיננסית 6
T לא מצליח להתחבר לחשבון באינטרקטיב ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
C הפקדה של דולרים לחשבון ישראלי צרכנות פיננסית 2
Z העברת ניירות ערך מIBKR לחשבון בבנק ישראלי שוק ההון 0
E שגיאה בהעברת זה"ב לחשבון IB דרך בנק הפועלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
G העברת 2000$ לחשבון השקעות של אקסלנס: איך להימנע מעמלות מיותרות? שוק ההון 11
E מחפש דרך נוחה להיפטר מ-NEGATIVE CASH BALANCE באינטראקטיב לחשבון MARGIN פוסטים מאיכות נמוכה 3
א העברת כסף מחשבון חברה לחשבון פרטי - שיקולי מס מיסים 3
ד משכנתא לחשבון נאמנות נדל"ן 0
סנופקין חוות דעת: פתיחת חשבון ב IB ישראל וחיבור לחשבון האמריקאי שלי ב IB שוק ההון 51
ש קרן השתלמות לעצמאי/ת כדאית אל מול הפרשה לחשבון פרטי ממוסה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
N העברת דולרים מPayPal לחשבון בנק שקלי צרכנות פיננסית 6
S העברת דולרים ללא המרה מבנק הפועלים בישראל לחשבון דולרי בבנק WISE צרכנות פיננסית 3
G העברת תיק ני"ע זרים מהבנק בארץ לחשבון ברוקר בחו"ל (IB) שוק ההון 1
מ העברת מט"ח מחשבון ישראלי לחשבון השקעות ישראלי שוק ההון 1
R העברת מט״ח מפידליטי לחשבון בנק בארץ שוק ההון 3
B העברת דולרים ללא המרה מישראל לחשבון Mercury מבנק מזרחי מיסים 0
O כספית בבנק בנוסף לחשבון מסחר בבית השקעות שוק ההון 17
G האם יש דרך להפקיד צ'ק ישראלי (התקבל מקופת גמל, כמה אלפים בודדים) לחשבון בנק בבריטניה (NatWest)? צרכנות פיננסית 2
caterpillar המרה והעברת ניירות שקליות לחשבון זר שוק ההון 7
U העברת ניעז מברוקר בחו"ל לחשבון בבנק בישראל מיסים 1
G ננעלתי מחוץ לחשבון באינטראקטיב ברוקרס אוף טופיק 4
א קופגלה ע"ש ילדים - האם ניתן להעביר לחשבון ממוסה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
identitybridge הפקדת מזומן לחשבון בנק צרכנות פיננסית 2
א ירושה כאשר הכסף בib מקושר לחשבון wise צרכנות פיננסית 6
ק הוצאת כספי פיצויים לחשבון ב-IB פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
נ הדרך הזולה להעברת כסף לחשבון בחו"ל צרכנות פיננסית 2
F ניוד חשבון בנק פרטי שלי מלאומי לחשבון שלי ושל בת הזוג בדיסקונט צרכנות פיננסית 7
U עזרה בכניסה לחשבון שלי בIB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 29
ג העברת כספים מחשבון שקלי לחשבון דולרי מיסים 1
U קבלת החזרי מס בארה"ב לחשבון ב-******************* מיסים 1
B קניית מט"ח לחשבון מט"ח מבנק - איזה שער? צרכנות פיננסית 6
D משיכת מט"ח מהברוקר לחשבון בנק שוק ההון 18

נושאים דומים

Back
למעלה