Danielovich
משתמש רגיל
- דירוג
- 401
הפורום כמובן מתרכז בתחום הפיננסי, ויש גם נגיעה פילוסופית רחבה יותר גם לצרכנות נבונה ומינימליזם.
נקודה נוספת שמעניינת אותי כבר די הרבה שנים, היא בריאות
.נניח הכל הולך כמתוכנן ואני חי בחופש ונהנה מהחיים, איך אני לא רק ממקסם את הזמן שלי בעולם, אלא גם משפר את האיכות שלו?
קרי, לחיות עד גיל מבוגר וגם לתפקד, ולא רק להיות נטל על החברה.
ישנו תחום שנקרא bio-hacking, שבדיוק מקדם את האג'נדה הזו. המדע התקדם הרבה ויש הרבה תובונות שאפשר להכיל על היום יום שלנו שיקדמו אותנו לעבר המטרה הזו.
אפשר לסכם אותם בשלושה מישורים:
1. תזונה.
2. שינה.
3. פעילות גופנית.
ארצה להתחיל דיון דווקא על תחום התזונה, לי יש את הדעה שלי שרכשתי אחרי הרבה מחקר בתחום (כשאני אומר מחקר, זה לא רק קראית בולגים באינטרנט אלא גם סקר ספרות ברמה אקדמית), אך לפני שאתחיל ל"חפור", אשמח לשמוע את דעת יושבי הפורום.
מה שיניתם בתזונה שלכם כדי לשפר את הנקודה הזו?
נקודה נוספת שמעניינת אותי כבר די הרבה שנים, היא בריאות
.נניח הכל הולך כמתוכנן ואני חי בחופש ונהנה מהחיים, איך אני לא רק ממקסם את הזמן שלי בעולם, אלא גם משפר את האיכות שלו?
קרי, לחיות עד גיל מבוגר וגם לתפקד, ולא רק להיות נטל על החברה.
ישנו תחום שנקרא bio-hacking, שבדיוק מקדם את האג'נדה הזו. המדע התקדם הרבה ויש הרבה תובונות שאפשר להכיל על היום יום שלנו שיקדמו אותנו לעבר המטרה הזו.
אפשר לסכם אותם בשלושה מישורים:
1. תזונה.
2. שינה.
3. פעילות גופנית.
ארצה להתחיל דיון דווקא על תחום התזונה, לי יש את הדעה שלי שרכשתי אחרי הרבה מחקר בתחום (כשאני אומר מחקר, זה לא רק קראית בולגים באינטרנט אלא גם סקר ספרות ברמה אקדמית), אך לפני שאתחיל ל"חפור", אשמח לשמוע את דעת יושבי הפורום.
מה שיניתם בתזונה שלכם כדי לשפר את הנקודה הזו?