thestudent
משתמש רשום
- דירוג
- 9
שלום לכולם
קצת על עצמי - בן 25, סטודנט למשפטים באוניברסיטה, רווק.
ההון שלי כרגע:
תיק השקעות (70% מניות, 30% אגח ממשלתי ישראלי קצר. כמעט הכל בקרנות מחקות של מדדים רחבים) - 300k.
עו"ש - 15k.
פנסיה - 35k.
סה"כ 315k נזיל, 350k כולל פנסיה.
אני עובד בעבודות מזדמנות במקביל ללימודים, ומשתדל לחסוך כל חודש כמה שאני יכול. יש חודשים עם יותר חסכונות וחודשים עם פחות. אני מעריך שהחיסכון ההמוצע שלי הוא 2000 ש"ח בחודש.
תוכניות לשנה הקרובה:
- לסיים את התואר.
- להתקבל להתמחות במשרד מסחרי גדול.
אין לי מטרה מוגדרת בחיסכון. אולי בעוד כמה שנים אחרי שאתבסס בעבודה מסודרת בתור עורך דין, ארצה להיות מסוגל לקנות דירה.
אני מרגיש שבסך הכל אני במקום טוב בחיים, ומרוצה מההתקדמות הכלכלית שלי.
החשש שלי מהעתיד הוא סיום הלימודים והכניסה לשוק העבודה: האם אתחבר לאופי העבודה כעורך דין מסחרי ואוכל להתמיד בקריירה הזו לאורך זמן.
קצת על עצמי - בן 25, סטודנט למשפטים באוניברסיטה, רווק.
ההון שלי כרגע:
תיק השקעות (70% מניות, 30% אגח ממשלתי ישראלי קצר. כמעט הכל בקרנות מחקות של מדדים רחבים) - 300k.
עו"ש - 15k.
פנסיה - 35k.
סה"כ 315k נזיל, 350k כולל פנסיה.
אני עובד בעבודות מזדמנות במקביל ללימודים, ומשתדל לחסוך כל חודש כמה שאני יכול. יש חודשים עם יותר חסכונות וחודשים עם פחות. אני מעריך שהחיסכון ההמוצע שלי הוא 2000 ש"ח בחודש.
תוכניות לשנה הקרובה:
- לסיים את התואר.
- להתקבל להתמחות במשרד מסחרי גדול.
אין לי מטרה מוגדרת בחיסכון. אולי בעוד כמה שנים אחרי שאתבסס בעבודה מסודרת בתור עורך דין, ארצה להיות מסוגל לקנות דירה.
אני מרגיש שבסך הכל אני במקום טוב בחיים, ומרוצה מההתקדמות הכלכלית שלי.
החשש שלי מהעתיד הוא סיום הלימודים והכניסה לשוק העבודה: האם אתחבר לאופי העבודה כעורך דין מסחרי ואוכל להתמיד בקריירה הזו לאורך זמן.