• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

ביטקוין etf - יש סיבה שלא ימשיכו לעלות?

אריקנבון

משתמש רגיל
דירוג
44
ברור לי שאנחנו מדברים על נכס בסיכון גבוה וספקולטיבי - ואני כמובן לא ממליץ לאף אחד לקנות. אבל אחרי הדיסקליימר, משהו מאוד יסודי השתנה מבחינת הביטקוין - ממשהו לא נגיש, ערטילאי וספק חוקי הוא נכנס בכל הכוח למיינסטרים. אז אולי פראיירים לא מתים אבל הם בהחלט מתרבים. רכישה ואחזקה של ביטקוין הייתה משהו מאוד לא נוח ועם סיכונים לא מבוטלים, ועכשיו זה סתם עוד etf. אני לא רואה שום סיבה בעולם שהקהל לנכס הזה לא יתרחב פי 10 וגם הרבה למעלה מכך (שימו לב לא דיברתי על ערך).
אני מפספס משהו?

אתה אולי צודק, אבל לא ניתן לדעת אם התרחיש הזה כבר מתומחר.
הרבה ממשקיעי הביטקוין מאמינים שהוא ישתלט על העולם ויעשה עוד המון דברים נפלאים כך שהוא כנראה מתומחר גבוה מלכתחילה.

בקיצור קשה לדעת. נכס בסיכון גבוה - אולי יעלה אולי יירד

קודם כל שום דבר לא עולה לנצח..צריך לזכור שביטקוין זה מטבע לא יעיל והכרייה שלו יקרה

אני דווקא חושב שזה יעשה בדיוק הפוך, עד עכשיו היו שחקנים גדולים (ליוותינים) שיכלו לעשות כרצונם בשוק, ככל שהכסף התפלג ליותר אנשים אז העליות המטורפות שהיו בעבר לא יחזרו באותם עוצמות וזה יהפוך להיות סתם עוד etf

אני גם מושקע בביטקוין דרך etf כדי להימנע מהחזקה ישירה ומקווה לטוב אבל ככל שזה נהיה יותר נגיש אני פחות אופטימי

קודם כל שום דבר לא עולה לנצח..צריך לזכור שביטקוין זה מטבע לא יעיל והכרייה שלו יקרה

אני דווקא חושב שזה יעשה בדיוק הפוך, עד עכשיו היו שחקנים גדולים (ליוותינים) שיכלו לעשות כרצונם בשוק, ככל שהכסף התפלג ליותר אנשים אז העליות המטורפות שהיו בעבר לא יחזרו באותם עוצמות וזה יהפוך להיות סתם עוד etf

אני גם מושקע בביטקוין דרך etf כדי להימנע מהחזקה ישירה ומקווה לטוב אבל ככל שזה נהיה יותר נגיש אני פחות אופטימי
לא הבנתי למה אתה חושב שריבוי השחקנים אמור להשפיע לשלילה על המחיר

אני מפספס משהו?
אתה לא מפספס.
יש Halving עוד חודשים ספורים ואז (כנראה) ימשיכו להזרים כסף.
בהינתן שהוא הפך לגיטימי ו-ETF זה כבר לא מילה גסה.

יש צעצוע חדש בקיצור.

לא הבנתי למה אתה חושב שריבוי השחקנים אמור להשפיע לשלילה על המחיר
יש עושי שוק, יש יציבות גבוהה בהרבה.
יהיה הרבה יותר קשה למחיר לזוז לטובה ולרעה.
לא תראה (כנראה) כבר תשואה של 10000% ודברים הזויים כאלה.

יהיה הרבה יותר קשה למחיר לזוז לטובה ולרעה.
לא תראה (כנראה) כבר תשואה של 10000% ודברים הזויים כאלה.
כל הדברים האלה היו קיימים עוד לפני ה ETF וברמה גבוה.
הדבר היחיד שיקטין את הוולטיליות של המחיר יהיה הMC שלו.

ברור לי שאנחנו מדברים על נכס בסיכון גבוה וספקולטיבי - ואני כמובן לא ממליץ לאף אחד לקנות. אבל אחרי הדיסקליימר, משהו מאוד יסודי השתנה מבחינת הביטקוין - ממשהו לא נגיש, ערטילאי וספק חוקי הוא נכנס בכל הכוח למיינסטרים. אז אולי פראיירים לא מתים אבל הם בהחלט מתרבים. רכישה ואחזקה של ביטקוין הייתה משהו מאוד לא נוח ועם סיכונים לא מבוטלים, ועכשיו זה סתם עוד etf. אני לא רואה שום סיבה בעולם שהקהל לנכס הזה לא יתרחב פי 10 וגם הרבה למעלה מכך (שימו לב לא דיברתי על ערך).
אני מפספס משהו?
לפי איך שאני רואה את העולם את התשואה הגדולה מרוויח זה שרואה דברים שאחרים (עדין) לא.

לטעמי שום דבר יסודי לא השתנה - היה מוצר שאין לו משתמשים כמעט בכלל, ולא נוסף לו אפילו משתמש אחד, רק המון המון ספקולנטים.
יש מוצר שנקרא כסף טוב.
הרבה נמנעו מלהחזיק כסף טוב כי הם לא סומכים על עצמם להחזיק אותו לבד מתחת לבלטות
ומצד שני הם לא סמכו על הבנקים הקיימים שנותנים להם להחזיק את הכסף הטוב בחינם.

הם כן סומכים על הבנקים החדשים האמריקאים שמבקשים דמי הפקדה שנתיים, ולא נותנים להם למשוך אותו.
=> הרבה אנשים שלא קנו או החזיקו בעבר כעת מחזיקים במוצר.

להיפך. יציבות מחיר היא זו שתוכל להביא את הביטקוין לגבהים. אחת הסיבות שמחמתן קשה להשתמש בביטקוין כמטבע היא התנודתיות העצומה שלו בטווח זמן קצרצר. יציבות מחיר היא צעד חשוב לקראת עליות אמינות.
ועדיין הוא יצטרך לצלוח את משוכת השימוש בפועל.

ג.נ. תמיד רציתי לקנות לוטו, במקום זאת קניתי כמה גרמים ביטקוין לפני כמה שנים.

להיפך. יציבות מחיר היא זו שתוכל להביא את הביטקוין לגבהים. אחת הסיבות שמחמתן קשה להשתמש בביטקוין כמטבע היא התנודתיות העצומה שלו בטווח זמן קצרצר. יציבות מחיר היא צעד חשוב לקראת עליות אמינות.
ועדיין הוא יצטרך לצלוח את משוכת השימוש בפועל.

ג.נ. תמיד רציתי לקנות לוטו, במקום זאת קניתי כמה גרמים ביטקוין לפני כמה שנים.

לא ישתמשו בחיים בביטקוין כמטבע כי יש מיליון מטבעות אחרים הרבה יותר זולים לשימוש, וגם הרבה יותר מהירים.

"מחירי הדירות - יש סיבה שלא ימשיכו לעלות"?

הרבה נמנעו מלהחזיק כסף טוב כי הם לא סומכים על עצמם להחזיק אותו לבד מתחת לבלטות
ומצד שני הם לא סמכו על הבנקים הקיימים שנותנים להם להחזיק את הכסף הטוב בחינם.
אני מבין את הטיעון, אבל כמה מהמחזיקים החדשים מחזיקים כדי לשמור על ערך הכסף שלהם בלי להיעזר בבנקים, וכמה מהם מחזיקים כי יש לביטקוין היסטוריה של תשואה פסיכית? אם ערך הביטקוין איכשהו לא היה מזנק מאז הקמתו אלא נשאר יציב יחסית, האם היה זוכה לכזו פופולריות? לדעתי 99.99% מהמחזיקים הם ספקולנטים ו-0.01% הם מחזיקים "אמיתיים" שיש להם סיבה מוחשית לא לשים כסף בבנק.
אם יש לך נתונים בנושא זה יכול להיות מעניין.

(זה מזכיר לי את הקרן של קת'י ווד, שכשהיתה בשיא הרבה אנשים, כולל אני, השתכנעו שתשואת העבר לא חשובה, אבל פילוסופית ההשקעה שלה מרתקת ולכן שווה השקעה. מייד אחרי הצניחה בשווי כולם החליטו פה אחד שבעצם פילוסופית ההשקעות הזו לא כל כך מבטיחה...)

לדעתי 99.99% מהמחזיקים הם ספקולנטים ו-0.01% הם מחזיקים "אמיתיים" שיש להם סיבה מוחשית לא לשים כסף בבנק.
בדיוק בגלל משפטים כאלה אני ממשיך לקנות בכיף גם ב-51k. פשוט מטורף כמה שביטקוין נשאר מתחת לרדאר של אנשים למרות שהוא מככב כבר מ-2009. אשכרה רק 0.01% לדעתך משתמשים בזה? זה ממש אפס מודעות. לא בקטע אישי או מתנגח כמובן, אלא לגמרי זו הצורה שבה שאני תופס את זה.

אני מבין את הטיעון, אבל כמה מהמחזיקים החדשים מחזיקים כדי לשמור על ערך הכסף שלהם בלי להיעזר בבנקים, וכמה מהם מחזיקים כי יש לביטקוין היסטוריה של תשואה פסיכית?
יש התפלגות מסוימת, שאף אחד לא יודע אותה.
אני יכול להגיד לך שאני מכיר לא מעט אמריקאים שמחזיקים ביטקוין שעכשיו הכניסו את כל הפנסיות שלהם לתוך הקרנות האלה.
אז אתה יכול להיות בטוח שיש גם מחזיקים לטווח ארוך.
לדעתי 99.99% מהמחזיקים הם ספקולנטים ו-0.01% הם מחזיקים "אמיתיים" שיש להם סיבה מוחשית לא לשים כסף בבנק.
זה נכון לדעתי גם לרוב המשקיעים של מדדים במניות למיניהם, רובם המוחלט לא מבינים דבר או חצי דבר פשוט
רוכבים על האינדקס כפרוקסי לעליית ערך, כפי שאמרת בעצמך אנשים פה חגגו ש ARK זה הדבר הכי טוב שקרה בהיסטוריה
ואז שהוא התרסק ב-80% כולם ברחו והביקוש ירד.
אתה יודע להסביר למה בביטקוין זה קורה כל כמה שנים ועדיין הוא חוזר לעלות?

אם ערך הביטקוין איכשהו לא היה מזנק מאז הקמתו אלא נשאר יציב יחסית, האם היה זוכה לכזו פופולריות
מה זה יציב יחסית? אתה מודד אותו מול הדולר או השקל.
אף אחד מהם לא יציב בהגדרה.
באפריל האינפלציה של הביטקוין יורדת ל 0.8% שנתי,
תחת ההנחה שהביקוש יישאר קבוע לדעתך המחיר של ביטקוין במונחי פיאט צריך להשאר יציב אחרי אפריל?

עכשיו בפועל ביטקוין קיבל לגיטמציה מהמעצמה הפיננסית הכי גדולה בעולם שבערך חצי מהעולם עוקב
באדיקות אחרי החוקים שלה בעיקר במונחים פיננסים.
מה לדעתך יקרה לביקוש לביטקוין? יש סיבה שהמחיר שלו יישאר קבוע?

אז כן הספקולנטים מהמרים על מה יהיה המחיר בעתיד לפי אפקט הרשת
של משהו בלתי מדיד לתמחור בהינתן והביקוש אליו יעלה באחוז שהם מתארים לעצמם.
אם נבטל את היכולות של הביטקוין ואת אפקט הרשת שהוא חשוב למחיר הביטקון,
נניח מישהו היה מבטיח מוצר עם עליית ערך ששווה לגובה האינפלציה - 0.8% הרבה היו קונים.
עובדתית אנשים מחזיקים והחזיקו בעבר אג"ח ופקדונות בריבית ריאלית שלילית (אפילו גבוה).
אז שוב, למה הציפיה הזאת שהמחיר ישאר 'יציב'?
האם מחירו של האג"ח מושפע ממחיר הכסף/האינפלציה? למה פעם אחת אג"ח שווה X וביום אחר שווה Y?

ברור לי שאנחנו מדברים על נכס בסיכון גבוה וספקולטיבי - ואני כמובן לא ממליץ לאף אחד לקנות.
אמירה משעשעת.

לחבר'ה שבתחום, הביטקוין משמש בתפקיד האג"ח המסורתי בתיק השקעות. אתה לא רוצה לדעת מה בתפקיד "מניות"..

בדיוק בגלל משפטים כאלה אני ממשיך לקנות בכיף גם ב-51k. פשוט מטורף כמה שביטקוין נשאר מתחת לרדאר של אנשים למרות שהוא מככב כבר מ-2009. אשכרה רק 0.01% לדעתך משתמשים בזה? זה ממש אפס מודעות. לא בקטע אישי או מתנגח כמובן, אלא לגמרי זו הצורה שבה שאני תופס את זה.
יאללה, תן לי נתונים. מה אחוז המחזיקים ה"משתמשים"? הכי טוב אם יש לך מאמר (אקדמי או אפילו עיתונאי) שמגדיר חלוקה כזו בצורה יותר פורמלית ומנסה לתת הערכה מדויקת.

אני מפספס משהו?
זה לא נראה לי משהו ל100 שנה. אבל עד הקריסה זה יעלה.
אני לא קונה ביטקוין כי אני לא יודע מתי תבוא הקריסה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ס אופציות על ETF ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 5
O לקנות ביטקוין שווה לקניית etf על ביטקוין? פוסטים מאיכות נמוכה 2
S האם יש ETF-ים של מגוון רחב של מטבעות קריפטו - ולא רק ביטקוין? השקעות אלטרנטיביות 10
ttmoon קופת גמל IRA ביטקוין קנדי ETF פוסטים מאיכות נמוכה 2
F ProShares משיקה ETF על טהרת חוזים עתידיים של ביטקוין שוק ההון 1
L פקודות אוטומטיות למסחר בביטקויין - יצירת רווח מהתנודתיות של ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 7
J השוואת עמלות בקניית ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 30
א קרנות ביטקוין לא מספקות את מלוא התשואה השקעות אלטרנטיביות 7
S עדיין לא הצלחתי להבין למה האדם הממוצע צריך ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 200
ד קרן מחקה ביטקוין בשקלים השקעות אלטרנטיביות 5
ד קרן מחקה ביטקוין בשקלים פוסטים מאיכות נמוכה 1
C איך אפשר למכור ביטקוין היום? השקעות אלטרנטיביות 10
ב קרן סל איישרס ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 2
ס קרנות הסל שעוקבות ביטקוין הן בשורה? השקעות אלטרנטיביות 1
The Thinker רשות ניירות הערך האמריקנית אישרה קרנות סל מחקות ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 99
ד כיצד קרן סל של ביטקוין משמשת כ"זהב דיגיטלי" ? השקעות אלטרנטיביות 8
ד מה מיוחד בניסיון של בלקרוק לאשר קרן סל של ביטקוין ? השקעות אלטרנטיביות 10
ד דרך איזה בית השקעות אפשר לקנות ביטקוין ? השקעות אלטרנטיביות 2
C קנית ביטקוין דרך IB השקעות אלטרנטיביות 9
T קרן השתלמות עוקבת ביטקוין? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ת ביטקוין- דרך נק' באשראי השקעות אלטרנטיביות 3
aminadav לא מצאתי קרן מחקה ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 33
א ביטקוין בקרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
S ביטקוין: ההתפכחות דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 54
M מאיפה אתם קונים ביטקוין ולמה? השקעות אלטרנטיביות 1
stamEhad ביטקוין VS. איתריום (וגם Ethereum Killers) - יתרונות וחסרונות השקעות אלטרנטיביות 12
T האם ביטקוין יוכל לשמש גם כמטבע וגם כנכס בו-זמנית? השקעות אלטרנטיביות 6
L התיק של Libertad - מוטה ביטקוין שוק ההון 56
stamEhad מטבעות קריפטוגרפיים, ביטקוין ומיסים - איפה מתחילים? השקעות אלטרנטיביות 4
M קרן סל ביטקוין ישראלית? פוסטים מאיכות נמוכה 7
N האם רק לי לא ברור מדוע הדיונים על השקעות ביטקוין/קריפטו עברו לפורום עם ההגדרות הללו? השקעות אלטרנטיביות 17
ג תעודת סל עוקבת ביטקוין/קריפטו? השקעות אלטרנטיביות 4
G האם יש תעודה מחקה על ביטקוין ? יש בשקלים? השקעות אלטרנטיביות 1
Wonko ביטקוין כנגד אינפלציה עולמית השקעות אלטרנטיביות 52
adamshalev מטבעות קריפטוגרפיים (ביטקוין וכד׳) - הפן המעשי השקעות אלטרנטיביות 2298
adamshalev מטבעות קריפטוגרפיים (ביטקוין וכד׳) - הפן הטכנולוגי השקעות אלטרנטיביות 252
וולפסון שורט על ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 12
Y האם עדיף ארנק ביטקוין או ETN? השקעות אלטרנטיביות 8
G ביטקוין לאזרחי ארה"ב השקעות אלטרנטיביות 8
ט מימוש ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 18
O דרך יעילה להעביר מט"ח לחו"ל לטובת רכישת ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 10
A מטבעות קריפטוגרפיים (ביטקוין וכד׳) - הפן הכלכלי-פוליטי-חוקי השקעות אלטרנטיביות 3022
TheMailMan רכישת ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 20
yossik השקעה במטבע וירטאלית [ביטקוין] השקעות אלטרנטיביות 8
א מהו ביטקוין השקעות אלטרנטיביות 21
ס איך אני קונה ניירות ערך/etf בבורסה של לונדון ואמסטרדם ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
K איזה ETF לקנות בתור ישראלית שגרה בארה"ב (לא אזרחית אמריקאית)? שוק ההון 1
A ניוד ETF דואלי מברוקר זר לברוקר ישראלי - מישהו הצליח לעשות ולהנות ממיסוי ריאלי? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
S האם יש ב ETF זרות שנסחרות בבורסות חו"ל "שער קובע" ? שוק ההון 17
M iShares S&P 500 Equal Weight UCITS ETF USD (Acc) שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה